Nucleus® Smart App

Ta kontroll över din hörselresa på ett helt nytt sätt.

iPhone

Nucleus Smart App har utformats särskilt för Cochlear™ Nucleus® 7-ljudprocessorn. Med den här appen kan du ändra ljudprocessorns inställningar i många olika miljöer direkt från en kompatibel Apple- eller Android™-enhet1.

Med Nucleus Smart App kan man göra följande:

• Kontrollera ljudprocessorn - Byt snabbt mellan programmen på Nucleus 7-ljudprocessorn, utan separat fjärrkontroll
  • Styr din egen hörsel - Det är lätt att justera ljudprocessorns volym, diskant-, bas- och känslighetsinställningar2 samt ljudmixningsförhållandet, så att man kan fokusera på de ljud man vill höra
  • Se personlig hörselinformation – Visa uppgifter om tid i tal och antal gånger som spolen kopplats från med Hearing Tracker-funktionen
  • Hitta en borttappad processor – Med funktionen ”Hitta min processor” kan man hitta en borttappad Nucleus 7-ljudprocessor
  • Upplev friheten med True Wireless™ – Starta och stoppa strömning från dina Cochlear True Wireless-enheter genom att bara trycka på din kompatibla Apple- eller Android-enhet1
  • Känn dig trygg – Kontrollera ljudprocessorns status och batteritid för att säkerställa att utrustningen fungerar som den ska

Prova på några av funktionerna i Nucleus Smart App genom att trycka eller klicka på de markerade knapparna i den interaktiva demonstrationen nedan:

Parkoppla

Innan du börjar använda Nucleus Smart App måste Nucleus 7-ljudprocessorn först parkopplas med en kompatibel Apple-enhet1. Följ instruktionerna nedan för att lära dig hur man gör.

Du hittar svaren på de vanligaste frågorna om hur Nucleus Smart App används tillsammans med Nucleus 7-ljudprocessorn på nucleussmartapp.com/sv.

Friskrivning

Prata med din öronläkare eller audionom om olika behandlingar för hörselnedsättning. Resultaten kan variera. Din öronläkare eller audionom informerar dig om de faktorer som kan påverka resultatet. Läs alltid bruksanvisningen. Alla produkter är inte tillgängliga i alla länder. Kontakta din lokala Cochlear-representant för produktinformation.

Fotnoter

1. Nucleus Smart App är kompatibel med iPhone 5 (eller senare) och sjätte generationens iPod-enheter (eller senare) med iOS 10.0 eller senare. För att kunna använda Nucleus Smart App för Android måste din enhet ha Android 5.0 (Lollipop) eller senare installerat och ha stöd för Bluetooth 4.0 eller senare. Du hittar en lista över kompatibla enheter på nucleussmartapp.com/android.
  2. Om det aktiverats av din audionom.

Android är ett varumärke som tillhör Google LLC. Google Play och Google Play-logotypen är varumärken som tillhör Google LLC.