Nucleus® Smart App

Ta kontroll över din hörselresa på ett helt nytt sätt.

iPhone

Nucleus Smart App är utformad specifikt för Cochlear™ Nucleus® 7-ljudprocessorn och gör det möjligt att justera ljudprocessorns inställningar i en rad olika miljöer direkt från en kompatibel iPhone eller iPod touch.1

Med Nucleus Smart App kan man:

• Kontrollera ljudprocessorn - Byt snabbt mellan programmen på Nucleus 7-ljudprocessorn, utan att bära på en separat fjärrkontroll
  • Styra sin egen hörsel - Det är lätt att justera volymen på ljudprocessorn, diskant-, bas- och känslighetsinställningarna2 och ljudmixningsförhållandet, så att man kan fokusera på de ljud man vill höra
  • Hitta en borttappad processor - Funktionen ”Hitta min processor” hjälper en att hitta en borttappad Nucleus 7-ljudprocessor
  • Uppleva True Wireless™-frihet - Börja och sluta strömma från Cochlear True Wireless-produkter med hjälp av en kompatibel Apple-enhet1
  • Känna sig trygg – Kontrollera ljudprocessorns status och batteritid för att säkerställa att utrustningen fungerar som den ska

Nedan visas några bilder på funktionerna i Nucleus Smart App:

Nucleus Smart App screenshot Nucleus Smart App screenshot

För att ta del av alla funktioner i Nucleus Smart App, ladda ner den gratis från Apple App Store och välja ‘demoläge’ för att testa Nucleus Smart App på en kompatibel Apple-enhet1.

Download on the App Store

Parkoppling

Innan du börjar använda Nucleus Smart App måste Nucleus 7-ljudprocessorn först parkopplas med en kompatibel Apple-enhet1. Följ instruktionerna nedan för att lära dig hur man gör.

nucleussmartapp.com/sv hittar du svar på några vanliga frågor om hur man använder Nucleus Smart App tillsammans med Nucleus 7-ljudprocessorn.

Friskrivning

Prata med din öronläkare eller audionom om olika behandlingar för hörselnedsättning. De kan rekommendera en lämplig lösning för din hörselnedsättning. Alla produkter ska användas enligt anvisningarna från din läkare eller audionom.

Alla produkter är inte tillgängliga i alla länder. Kontakta Cochlear kundtjänst.

Fotnoter

1. Nucleus 7-ljudprocessorn är kompatibel med iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone SE, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Pro (12.9”), iPad Pro (9.7”), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad (4:e generationen) och iPod touch (6:e generationen) som använder iOS 10.0 eller senare. Nucleus Smart App är kompatibel med iPhone 5 (eller senare) och sjätte generationens iPod-enheter (eller senare) med iOS 10.0 eller senare. Apple, Apple-logotypen, FaceTime, Made for iPad-logotypen, Made for iPhone-logotypen, Made for iPod-logotypen, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad och iPod touch är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och i andra länder. App Store är ett varumärke (service mark) som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och i andra länder. Informationen gäller från och med juli 2017.
  2. Om det aktiverats av din audionom.