Nucleus® Smart App

Neem uw hoorreis meer dan ooit in eigen handen.

iPhone

De Nucleus Smart App is specifiek ontworpen voor de Cochlear™ Nucleus® 7-geluidsprocessor, zodat u de instellingen van uw geluidsprocessor in verschillende omgevingen direct met een compatibel Apple- of Android™-apparaat kunt aanpassen.1

Met de Nucleus Smart App kunt u:

• Uw geluidsprocessor bedienen - Snel tussen programma's wisselen op uw Nucleus 7-geluidsprocessor zonder een aparte afstandsbediening
  • Uw eigen gehoor in handen nemen - De instellingen van volume, scherpe/doffe tonen en gevoeligheid van uw geluidsprocessor eenvoudig aanpassen2 en ook de audio-mixverhouding om u te helpen focussen op de geluiden die u wilt horen
  • Persoonlijke hoorinformatie openen - Tijd in gesprek gegevens bekijken en het aantal keren spoel-uit registreren met de functie Hooractiviteitentracker.
  • Een zoekgeraakte processor vinden - Krijg hulp bij het vinden van een misplaatste Nucleus 7-geluidsprocessor met de functie 'Mijn processor zoeken'
  • Geniet van True Wireless™-vrijheid - Start en stop streaming van uw Cochlear True Wireless-apparaten door op uw compatibele Apple- of Android-apparaat te tikken1
  • Heb vertrouwen – Controleer de status van uw geluidsprocessor en het batterijniveau om ervoor te zorgen dat uw apparatuur correct werkt

Probeer zelf enkele functies van de Nucleus Smart App uit – tik of klik op de gemarkeerde knoppen in de interactieve demo hieronder:

Koppelen

Voordat u de Nucleus Smart App kunt beginnen gebruiken, dient u eerst uw Nucleus 7-geluidsprocessor te koppelen met uw compatibele Apple- of Android-apparaat1. Volg de instructies hieronder om te weten hoe het moet.

Ga voor antwoorden op een aantal vaak voorkomende vragen over het gebruik van de Nucleus Smart App met uw Nucleus 7-geluidsprocessor, naar nucleussmartapp.com/faq.

Disclaimer

Vraag uw arts of medische professional om advies over behandelingen voor gehoorverlies. Zij kunnen u adviseren over een geschikte oplossing voor de gehooraandoening. Alle producten dienen alleen gebruikt te worden zoals aangegeven door uw arts of medische professional.

Niet alle producten zijn in alle landen verkrijgbaar. Neem contact op met uw plaatselijke Cochlear vertegenwoordiger.

Voetnoten

1. De Nucleus Smart App is compatibel met iPhone 5- (of recenter) en iPod-apparaten van de zesde generatie (of recenter) met iOS 10.0 of recenter. Om de Nucleus Smart App voor Android te gebruiken, moet Android 5.0 (Lollipop) of recenter op uw toestel zijn geïnstalleerd en moet uw toestel Bluetooth 4.0 of recenter ondersteunen. Ga naar www.nucleussmartapp.com/android voor een lijst geverifieerde toestellen.
  2. Indien geactiveerd door uw audioloog.

Android is een handelsmerk van Google LLC. Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC.