Langattomat True Wireless™ -laitteet

Yhteensopivien Cochlear™ Baha® -puheprosessorien avulla saat yhteyden erilaisiin langattomiin lisälaitteisiin, jotka tekevät kuulokokemuksesta entistäkin paremman.

Baha user Mafalda

Yhteensopivat Cochlear Baha -puheprosessorit

Baha 5 -puheprosessori

Baha 5 Sound Processor

Baha 5 -puheprosessori on yhteensopiva Cochlearin langattomien lisälaitteiden kanssa. Sitä voidaan ohjata myös Baha 5 Smart App- ja Baha Control App -mobiilisovelluksilla.

Baha 4 -puheprosessori

Baha 4 Sound Processor

Baha 4 -puheprosessori on yhteensopiva Cochlearin langattomien lisälaitteiden kanssa. Sitä voidaan ohjata myös Baha Control App -mobiilisovelluksella.

Cochlear Baha -kauko-ohjain 2

Cochlear Baha Remote Control Wireless Accessories

Kauko-ohjain 2 helpottaa Baha-puheprosessorin päivittäistä käyttöä. Helppokäyttöisten painikkeiden ja selkeän näytön ansiosta ohjelmien ja äänenvoimakkuuden asetusten muuttaminen on helppoa. Voit myös seurata sen avulla puheprosessorin tilaa. Äänenkierto voidaan välttää, eikä prosessoria tarvitse koskea tai poistaa.

Lataa käyttöopas Katso opastusvideot.

Cochlear Wireless Phone Clip (langaton puhelinlisälaite)

Puhelinlisälaite on pieni ja kevyt vaatteisiin kiinnitettävä lisävaruste. Bluetooth-yhteyden avulla puhelimen ääni siirtyy suoraan puheprosessoriin ja puheluihin vastaaminen ja niiden lopettaminen tapahtuu yhdellä painikkeen painalluksella. Sisäänrakennettu mikrofoni poimii puheen ja siirtää sen puhelimeen. Voit puhua vapaasti pitämättä kiinni puhelimesta, joka voi olla useiden metrien päässä.

Puhelinlisälaite toimii myös kauko-ohjaimena, jonka avulla voit säätää ohjelma-asetuksia ja äänenvoimakkuutta.

Lataa käyttöopas Katso opastusvideot.

Cochlear Wireless Mini Microphone 2/2+ (pienoismikrofoni)

Pienoismikrofoni 2/2+ on pieni ja kevyt, kannettava äänensuoratoistolaite.

Se mahdollistaa etäältä kuulemisen vielä paremmin sekä kuulemisen meluisissa ja haastavissa tilanteissa, kuten työneuvotteluissa, luokkahuoneissa, täysissä ravintoloissa tai autossa.

Mikrofoni kiinnitetään pystyasentoon puhujan vaatteisiin ja se välittää puheen langattomasti useisiin Baha-puheprosessoreihin jopa 25 metrin päähän.

Lisäksi pienoismikrofoni 2+ on täysin yhdistettävissä audiolähteisiin (audioliitin), silmukkajärjestelmiin (sisäänrakennettu puhelinkela) sekä FM-järjestelmiin (FM-yhteensopivuus kolmipiikkisen euro-pistokkeen kautta).

Lataa käyttöopas Katso opastusvideot.

Cochlear Wireless TV Streamer (langaton TV-lähetin)

Cochlear™ Wireless TV Streamer

TV-lähetin siirtää äänen stereona televisiosta ja muista äänentoistolaitteista (stereoista, tietokoneesta) suoraan Baha-puheprosessoriin jopa seitsemän metrin päästä. Ääni on tasapainotettu television ja ympäristön välillä, joten voit samanaikaisesti sekä nauttia televisio-ohjelmasta että ottaa osaa keskusteluun.

Voit liittää enintään kolme TV-lähetintä puheprosessoriin tai yhden TV-lähettimen useisiin puheprosessoreihin.

TV-lähettimen toimintoja voi ohjata Cochlear Baha -kauko-ohjaimella.

Lataa käyttöopas Katso opastusvideot.

Apple, Apple-logo, iPhone, iPad ja iPod ovat Apple Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Android on Google Inc:n tavaramerkki. Dolby ja dolby-D-symboli ovat Dolby Laboratoriesin tavaramerkkejä.

Vastuuvapauslauseke

Löydät kaiken tiedon järjestelmän käyttöaiheista, vasta-aiheista, varoituksista ja käytöstä kunkin laitteen mukana toimitetuista käyttöoppaista.