Skip to main content

Osia® Smart App: Komma igång

Fördelar med att använda Cochlear™ Osia® Smart App

  • Styr Osia 2-ljudprocessorn direkt från din smartphone.
  • Justera volym, byt program och aktivera strömning från Cochlear™ True Wireless™-tillbehör.
  • Anpassa din hörupplevelse.
  • Få hjälp och användbara tips.
  • Hitta en borttappad ljudprocessor.

Hur laddar jag ned Cochlear Osia Smart App?

Cochlear Osia Smart App kan laddas ned kostnadsfritt från App Store i godkända länder.

Kompatibilitet

Osia Smart App fungerar med Osia 2-ljudprocessorn och en kompatibel iPhone.
Aktuell kompatibilitet för iPhone, Apple Watch och iOS finns på www.cochlear.com/compatibility

Apple Watch

Använd Apple Watch för att snabbt justera volymen eller för att byta program, välja en favorit eller aktivera strömning från trådlösa tillbehör. På Apple Watch visas också notifieringar, t.ex. varningar om ljudprocessorns batteri.

Komma igång

Innan du laddar ned, installerar och öppnar appen måste du parkoppla ljudprocessorn med din iPhone. Det gör du via Inställningar på din iPhone. För anvisningar om hur du parkopplar kan du titta på vår animering om parkoppling.

 

 

När du har startat appen kan du trycka på ”Demo” för att lära dig mer om de olika funktionerna, eller trycka på ”Komma igång” för att fortsätta med att ansluta appen till ljudprocessorn.

För att styra ljudprocessorn med Osia Smart App måste du logga in på ditt Cochlear-konto. Om du inte har ett Cochlear-konto kan du skapa ett konto genom att trycka på ”Skapa konto” och följa anvisningarna på skärmen.

När du är inloggad går appen igenom en rad steg för att säkerställa att en säker anslutning kan slutföras. Om det uppstår problem visas anvisningar på skärmen. När det är klart fortsätter appen automatiskt till startsidan.

Kan jag parkoppla bilaterala enheter med min iPhone?

Ja. Om du har bilaterala Osia 2-ljudprocessorer måste du parkoppla båda ljudprocessorerna med din kompatibla iPhone. Det gör du genom att parkoppla båda ljudprocessorerna samtidigt (under samma parkopplingsfönster) och se till att de är rätt inställda som en ”vänster” och en ”höger” enhet.