Skip to main content

Osia® Smart-app: Startveiledning

Fordeler med å bruke Cochlear™ Osia® Smart-appen

  • Kontroller Osia 2-lydprosessoren direkte fra smarttelefonen.
  • Juster volum, bytt program og aktiver strømming fra Cochlear™ True Wireless™-tilbehør.
  • Tilpass hørselsopplevelsen din.
  • Få hjelp og nyttige råd om bruk.
  • Lokaliser en tapt lydprosessor.

Hvordan laste ned Cochlear Osia Smart-appen?

Cochlear Osia Smart-appen kan lastes ned gratis fra App Store i godkjente land.

Kompatibilitet

Osia Smart-appen er kompatibel med Osia 2-lydprosessoren og en kompatibel iPhone.
Se www.cochlear.com/compatibility for en oppdatert oversikt over iPhone-, Apple Watch- og iOS-kompatibilitet.

Apple Watch

Bruk Apple Watch for rask tilgang til å justere volumet, eller for å bytte program, velge en favoritt eller aktivere strømming fra trådløst tilbehør. Apple Watch viser også varsler som advarsler om lydprosessorens batteri.

Startveiledning

Før du laster ned, installerer og åpner appen, må du parkoble lydprosessoren din med iPhone. Dette gjøres via iPhone-innstillingene dine. Se animasjonen for å få veiledning for parkobling.

 

 

Når du har startet appen, kan du trykke på «Demo» for å lære om de forskjellige funksjonene, eller trykke på «Kom i gang» for å fortsette med å koble appen til lydprosessoren din.

For å kontrollere lydprosessoren din med Osia Smart-appen, må du logge deg på med Cochlear-kontoinformasjonen din. Hvis du ikke har en Cochlear-konto, kan du opprette en konto ved å trykke på «Opprett konto» og følge anvisningene på skjermen.

Når du er logget på, går appen gjennom flere trinn for å sikre en sikker tilkobling. Hvis det oppstår problemer, får du se anvisninger på skjermen. Når tilkoblingen er fullført, fortsetter appen automatisk til startskjermbildet.

Kan jeg koble bilaterale enheter til iPhone?

Ja. Hvis du har bilaterale Osia 2-lydprosessorer, må du parkoble begge lydprosessorene dine med en kompatibel iPhone. For å gjøre dette parkobler du begge lydprosessorene samtidig (i samme parkoblingsvindu) og sørger for at de er riktig konfigurert som en «venstre» og en «høyre» enhet.