Skip to main content

Finn ut mer om Cochlear™-kontoen din


Cochlear-kontoen din er den personlige kontoen du bruker for å få tilgang til Cochlear-tjenester. Den gjør at du kan logge deg på nettbaserte Cochlear-tjenester ved hjelp av en e-postadresse og passord. Du må ha en Cochlear-konto for å få tilgang til Cochlear-tjenester som Cochlear Osia Smart-appen.

Når du oppretter en Cochlear-konto, kan Cochlear gi deg ressursene, tjenestene og støtten du trenger til å koble deg til og hjelpe deg på din hørselsreise med Osia 2-lydprosessoren. Cochlear kan også holde deg informert om oppdateringer av iOS eller Android™ og Osia Smart-appen.


Hvis du har kjøpt et Cochlear-produkt fra nettbutikken eller har brukt en nettbasert Cochlear-tjeneste tidligere, har du kanskje allerede en Cochlear-konto. Du kan kanskje bruke samme e-postadresse og passord for å logge deg på Osia Smart-appen. Hvis du vil sjekke om du har en Cochlear-konto, kan du kontakte det lokale Cochlear-kundeserviceteamet for å få hjelp.


Hvis du ikke allerede har en Cochlear-konto (dvs. hvis du ikke allerede har tilgang til andre nettbaserte Cochlear-tjenester med en e-postadresse og passord), kan du opprette en ved å velge «Opprett ny konto» via Osia Smart-appen

Hvis du er voksen og du er brukeren, velger du alternativet «Ja, det er jeg».

Du må:

  1. oppgi navn, fødselsdato og e-postadresse,
  2. opprette et unikt passord for Cochlear-kontoen.

Hvis du er brukerens forelder/omsorgsperson, velger du alternativet «Jeg er en forelder eller omsorgsperson»

Du må:

  1. oppgi navn, fødselsdato og e-postadresse,
  2. oppgi navn og fødselsdato for til brukeren du har ansvaret for, og
  3. opprette et unikt passord for Cochlear-kontoen.

Etter at du har sendt inn informasjonen din, mottar du en e-post med en lenke for å aktivere Cochlear-kontoen. Hvis du ikke mottar en e-post, bør du ta en titt i søppelpostmappen. Hvis du går inn på e-posten via mobilenheten din, åpnes Osia Smart-appen automatisk når du har klikket på aktiveringskoblingen. Da kan du logge deg på med e-postadressen og passordet ditt. Hvis du går inn på e-postkontoen via en stasjonær datamaskin, må du klikke på aktiveringskoblingen og deretter bruke mobilenheten til å logge deg på Osia Smart-appen.


Ditt personvern er viktig for oss. Vi er forpliktet til å beskytte dine personopplysninger i samsvar med gjeldende personvern- og databeskyttelseslover. Dine personopplysninger håndteres i samsvar med personvernerklæringen. Du kan gå inn på cochlear.com/privacy for mer informasjon.


Kontakt det lokale Cochlear-kundeserviceteamet på cochlear.com/customer-service hvis du ikke husker e-postadressen du brukte

Hvis du ikke kan huske passordet ditt, må du først velge «Jeg har en Cochlear-konto» og deretter velge «Glemt passord?» på påloggingssiden. Skriv inn e-postadressen din, så vil du få tilsendt en e-post med anvisninger om hvordan du kan tilbakestille passordet ditt.


Hvis du fremdeles har problemer eller spørsmål om Cochlear-kontoen din, kan du kontakte det lokale Cochlear-kontoret for råd og hjelp på cochlear.com/customer-service.