Skip to main content

Osia® Smart alkalmazás Kezdő lépések

A Cochlear™ Osia® Smart alkalmazás használatának előnyei

  • Az Osia 2 beszédprocesszor vezérlése közvetlenül okostelefonról.
  • Hangerőállítás, programváltás, hangsugárzás elindítása Cochlear™ True Wireless™ kiegészítőkről.
  • Hallásélmény személyre szabása.
  • Segítség kérése és hasznos működési tippek.
  • Elveszett beszédprocesszor megkeresése.

Hogyan lehet letölteni a Cochlear Osia Smart alkalmazást?

A jóváhagyott országokban a Cochlear Osia Smart alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store áruházból.

Kompatibilitás

Az Osia Smart alkalmazás működik az Osia 2 beszédprocesszorral és egy kompatibilis iPhone készülékkel.
Az iPhone-, Apple Watch- és iOS-kompatibilitás naprakész információit a www.cochlear.com/compatibility oldalon találja.

Apple Watch

Az Apple Watch segítségével gyorsan beállíthatja a hangerőt, programot válthat, kiválaszthat egy Kedvencet, vagy aktiválhatja a vezeték nélküli kiegészítőkről történő hangsugárzást. Az Apple Watch olyan értesítéseket is megjelenít, mint a beszédprocesszor elemének töltöttségére vonatkozó figyelmeztetések.

Kezdő lépések

Az alkalmazás letöltése, telepítése és megnyitása előtt párosítania kell beszédprocesszorát iPhone készülékéhez. Ezt az iPhone beállításain keresztül teheti meg. A párosításra vonatkozó utasításokért tekintse meg párosításról szóló animációnkat.

 

 

Miután elindította az alkalmazást, érintse meg a „Demo” gombot a különböző funkciók megismeréséhez, vagy érintse meg a „Kezdő lépések” gombot az alkalmazás beszédprocesszorhoz történő csatlakoztatásához.

A beszédprocesszor Osia Smart alkalmazással történő vezérléséhez be kell jelentkeznie Cochlear fiókjának bejelentkezési adataival. Ha még nincs Cochlear fiókja, létrehozhatja azt, ha megérinti a „Fiók létrehozása” gombot és követi a képernyőn megjelenő utasításokat.

A bejelentkezést követően az alkalmazás egy sor lépést tesz annak érdekében, hogy biztonságos kapcsolatot lehessen létesíteni. Ha bármilyen probléma van, a képernyőn utasítások jelennek meg. A művelet befejezése után az alkalmazás automatikusan a Kezdőképernyőre lép.

Párosíthatok kétoldali eszközöket az iPhone eszközömmel?

Igen. Ha a felhasználó kétoldali Osia 2 beszédprocesszorokat használ, mindkét beszédprocesszort párosítania kell a kompatibilis iPhone eszközzel. Ehhez mindkét beszédprocesszort egyszerre (ugyanabból a párosítás ablakból) kell párosítania, és biztosítania kell, hogy megfelelően legyen „bal” és „jobb” oldali eszközként beállítva.