Skip to main content

Osia® Smart -sovellus: Käytön aloittaminen

Cochlear™ Osia® Smart -sovelluksen hyödyt

  • Ohjaa Osia 2 -puheprosessoriasi suoraan älypuhelimesta.
  • Säädä äänenvoimakkuutta, vaihda ohjelmaa ja aloita suoratoisto Cochlear™ True Wireless™ -lisälaitteista.
  • Mukauta kuulokokemustasi.
  • Vastaanota tukea ja hyödyllisiä käyttövinkkejä.
  • Paikallista hävinnyt puheprosessori.

Cochlear Osia Smart -sovelluksen lataaminen

Cochlear Osia Smart -sovelluksen voi ladata ilmaiseksi App Storesta hyväksytyissä maissa.

Yhteensopivuus

Osia Smart -sovellus toimii Osia 2 -puheprosessorin ja yhteensopivan iPhonen kanssa.
Ajantasaiset tiedot iPhone-, Apple Watch- ja iOS-yhteensopivuudesta ovat saatavilla osoitteesta www.cochlear.com/compatibility.

Apple Watch

Apple Watch -älykellon avulla voit nopeasti säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa ohjelmaa, valita suosikin tai aloittaa suoratoiston langattomista lisälaitteista. Apple Watch näyttää myös ilmoitukset, kuten varoitukset puheprosessorin vähäisestä paristovirrasta.

Käytön aloittaminen

Ennen sovelluksen lataamista, asentamista ja avaamista sinun on pariliitettävä puheprosessorisi iPhonen kanssa. Se tapahtuu iPhonen asetuksissa. Katso animaatiosta ohjeet pariliitäntään.

 

 

Kun olet käynnistänyt sovelluksen, tutustu sen eri toimintoihin ja ominaisuuksiin valitsemalla Esittely tai yhdistä sovellus puheprosessoriisi valitsemalla Aloita.

Jotta voit ohjata puheprosessoriasi Osia Smart -sovelluksella, sinun on kirjauduttava sisään Cochlear-tilisi tiedoilla. Jos sinulla ei ole Cochlear-tiliä, voit luoda tilin valitsemalla Luo tili ja noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Kun olet kirjautunut sisään, sovellus suorittaa eri vaiheita turvallisen yhteyden varmistamiseksi. Ongelmatilanteissa näyttöön ilmestyvät toimintaohjeet. Kun kaikki on valmista, sovellus avaa automaattisesti aloitusnäytön.

Voiko iPhonen kanssa pariliittää molemminpuolisia laitteita?

Kyllä. Jos sinulla on molemminpuoliset Osia 2 -puheprosessorit, sinun on pariliitettävä molemmat puheprosessorit yhteensopivan iPhonen kanssa. Pariliitä molemmat puheprosessorit samanaikaisesti (samassa pariliitäntävaiheessa) ja varmista, että ne on määritetty oikein vasemmanpuoleiseksi ja oikeanpuoleiseksi laitteeksi.