5 slimme redenen om te kiezen voor Baha® 5

Geniet van alles wat het leven te bieden heeft met de vrijheid en het vertrouwen van een Baha® 5-geluidsprocessor.

• 1. Geniet van het bekroonde ontwerp: stijlvol, onopvallend en gebruiksvriendelijk

• De bekroonde Baha 5-geluidsprocessor is de kleinste en onopvallendste geluidsprocessor in de sector; de Baha 5 is 20% kleiner dan vergelijkbare geluidsprocessors en zit boordevol geavanceerde hoortechnologieën.
    • De stijlvolle en stoere Baha 5 Power is gemaakt voor mensen die meer vermogen nodig hebben. De Baha 5 Power heeft gebruiksvriendelijke opties, zoals een LED-lampje en een eenvoudig te gebruiken batterijcompartimentklepje en volumeregelaar, waardoor het bedienen van uw geluidsprocessor eenvoudig en gemakkelijk is.
    • De Baha 5 SuperPower is de eerste en enige op-het-hoofd-gedragen SuperPower-geluidsprocessor die ontworpen is voor mensen met een ernstiger gehoorverlies. De Baha 5 SuperPower heeft verschillende draagopties, wat u de vrijheid geeft om van uw levensstijl te genieten zonder iets te hoeven missen.

Alle Baha 5-geluidprocessors zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u de kleur kunt kiezen die het beste bij uw haarkleur past.

• 2. Toegang tot Cochlear™ True Wireless™-apparaten

U kunt Baha 5-geluidsprocessors aansluiten op een reeks draadloze apparaten die uw hoorervaring kunnen vergroten, zodat u iedere dag kunt genieten van beter horen.

Met de Cochlear True Wireless-apparaten kunt u tv kijken zonder anderen te storen, spraak horen in rumoerige of drukke omgevingen en verbinding maken met allerlei elektronische apparaten. De rechtstreekse verbindingen tussen de accessoires en uw geluidsprocessor hebben één ding met elkaar gemeen: geen snoeren.

Wireless Accessories - Microphone 2 and 2 plus

Mini-microfoons

Hoor beter over een afstand, in rumoerige en uitdagende situaties zoals tijdens vergaderingen op uw werk, in klaslokalen, in volle restaurants of in de auto. Met de mini-microfoons kunt u spraak duidelijker verstaan, waar u ook bent.

Wireless Accessories - TV Streamer

Tv-streamer

Stream geluid rechtstreeks vanaf uw tv zonder anderen te storen. De tv-streamer stuurt het stereogeluid rechtstreeks naar uw geluidsprocessor, zodat u aan gesprekken kunt blijven deelnemen.

Wireless Accessories - Phone Clip

Telefoonclip

Muziek en audio streamen vanaf elk Bluetooth-apparaat. De telefoonclip geeft u een handenvrije verbinding met uw smartphone om aangenamer te telefoneren, zelfs in rumoerige omgevingen.

• 3. Personaliseer uw luisterervaring.

Met de Baha 5 Smart App kunt u uw gehoor regelen en uw programma‘s personaliseren afhankelijk van de luistersituatie.

Met de Baha 5 Smart App kunt u:

• Snel en gemakkelijk overschakelen naar een ander programma
    • Streaming regelen
    • De batterijstatus controleren
    • Het volume en hoge en lage tonen aanpassen om de instellingen van uw geluidsprocessor te personaliseren en ze aan uw favoriete locaties te koppelen
    • Met een druk op de knop persoonlijke programma‘s aanmaken
    • Uw geluidsprocessor terugvinden als u hem kwijt bent

• 4. Geniet van naadloze aanpassing en geavanceerde feedbackbeheersing

• Naadloze aanpassing: Onze SmartSound® iQ-technologie bewaakt voortdurend de geluiden om u heen en maakt naadloze aanpassingen waardoor u zich kunt richten op de belangrijke dingen die u wilt horen. Op kantoor wordt zo de spraak versterkt, zodat u kunt horen wat er gezegd wordt. En als u daarna gaat lunchen in een druk restaurant, wordt het achtergrondgeluid gereduceerd, zodat u probleemloos kunt deelnemen aan de conversatie.
    • Geavanceerde feedbackbeheersing: De motor van alle geluidsprocessors voor beengeleiding is de transducer of het trilblokje (het gedeelte dat geluiden omzet in trillingen). De nieuwe revolutionaire BCDrive™-transducer produceert 30% minder vervorming1 dan het traditionele ontwerp; en minder vervorming betekent een helderder signaal. In combinatie met geavanceerde feedbackbeheersing, ervaart u een helderder geluid met minder risico op hinderlijke piep- en fluittonen.

• 5. Stream audio, telefoongesprekken en muziek rechtstreeks naar uw geluidsprocessor

Dankzij de door Apple ontwikkelde Bluetooth®-technologie kunt u met een Baha 5-geluidsprocessor verbinding maken met mensen van wie u houdt en met uw favoriete apparaten. Baha 5-geluidsprocessors zijn MFi-hoortoestellen (Made for iPhone of Geschikt voor iPhone) waarmee u rechtstreeks geluid kunt streamen vanaf een iPhone, iPad en iPod touch. Hiermee kunt u:

• Genieten van duidelijkere telefoongesprekken
    • Uw favoriete films kijken
    • Onderweg naar muziek luisteren
    • Uw apparaat gebruiken als een microfoon op afstand
    • Via FaceTime met vrienden en familie praten

Elk geluid, elk liedje, elk woord wordt rechtstreeks naar u gestreamd zonder de beperking van een om-de-nek-gedragen hulpapparaat of extra snoeren.

Multi_logo_iPod_iPhone_iPad        Bluetooth_Logo

Mogelijkheden met Android™

Met de Baha 5-geluidsprocessors kunt u ook met uw vrienden en familie verbonden blijven terwijl u telefoongesprekken en muziek vanaf een Android-apparaat streamt door gebruik te maken van de Cochlear Wireless Phone Clip (telefoonclip).

Kies een Baha 5-toestel dat bij u past

Baha® 5

De kleinste geluidsprocessor in de sector
voor licht gehoorverlies
tot 45 dB

9 van de 10

gebruikers geven de voorkeur aan het ontwerp en de onopvallendheid in vergelijking met soortgelijke apparaten1

Baha® 5 Power

Meer vermogen en controle
voor matig gehoorverlies
tot 55 dB

Gebruikers geven gemiddeld

4.6 op 5

voor spraakverstaanbaarheid en geluidskwaliteit2

Baha® 5 SuperPower

Een krachtige op-het-hoofd-gedragen geluidsprocessor
voor matig tot ernstig gehoorverlies
tot 65 dB

Levert tot

20 dB

meer vermogen in vergelijking met op-het-hoofd-gedragen apparaten van eerdere generaties3

Folder downloaden

Baha-geluidsprocessors vergelijken

Compatibiliteit

MFi-compatibiliteit:
De Cochlear Baha 5-geluidsprocessors zijn compatibel met iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone SE, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Pro (12,9 inch), iPad Pro (9,7 inch), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad (4e generatie), iPod touch (6e generatie) en iPod touch (5e generatie) met iOS 7 of nieuwer.

Baha 5 Smart App:
De Cochlear Baha 5 Smart App werkt samen met alle Cochlear Baha 5-geluidsprocessors. De Baha 5 Smart App is geschikt voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS 9.1 en Samsung Galaxy S6 en S7 met Android OS 5.0 Lollipop. Zie voor meer gedetailleerde informatie over de compatibiliteit van apparaten de beschrijving van de Baha 5 Smart App in de App Store of Google Play.

Apple, het Apple-logo, FaceTime, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc. die zijn geregistreerd in de VS en in andere landen. App Store is een handelsmerk van Apple Inc.

Het Bluetooth-woordmerk en de logo’s zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Cochlear Limited gebeurt onder licentie

Disclaimer

Vraag uw arts of medische professional om advies over behandelingen voor gehoorverlies. Zij kunnen u adviseren over een geschikte oplossing voor de gehooraandoening. Alle producten dienen alleen gebruikt te worden zoals aangegeven door uw arts of medische professional.

Niet alle producten zijn in alle landen verkrijgbaar. Neem contact op met uw plaatselijke Cochlear vertegenwoordiger.

* winnaar van de Red Dot Award 2015 - Baha 5-geluidsprocessor

Literatuur

1. Flynn MC. Smart and Small - innovative technologies behind the Cochlear Baha 5 Sound Processor. Cochlear Bone Anchored Solutions AB, 629761, 2015.
  2. Hedin A, Andersson J, Agat T, Hoffmann J, Björk T, Ivarsson I. Summary of the Cochlear Baha 5 Power Clinical Development. Cochlear Bone Anchored Solutions AB, D831708, 2016.
  3. Output force level (OFL90) with Baha Attract System measured on Artificial Mastoid IEC 60318-6.