Skip to main content

Aplikacija Baha® Smart: Prvi koraci

Prednosti korišćenja aplikacije Cochlear™ Baha® Smart

  • Upravljajte svojim procesorom zvuka Baha 6 Max direktno sa pametnog telefona.
  • Podešavajte jačinu zvuka, menjajte programe i aktivirajte striming sa Cochlear™ True Wireless™ uređaja.
  • Prilagodite sebi doživljaj slušanja.
  • Dobijajte pomoć i korisne savete za rukovanje.
  • Pronađite izgubljeni procesor zvuka.

Kako se preuzima aplikacija Baha Smart?

Cochlear aplikacija Baha Smart može se besplatno preuzeti sa prodavnice App Store u državama koje su je odobrile.

Kompatibilnost

Aplikacija Baha Smart funkcioniše sa procesorom zvuka Baha 6 Max i kompatibilnim uređajem iPhone.
Najnovije informacije o kompatibilnosti sa uređajima iPhone i Apple Watch i sistemom iOS potražite na adresi www.cochlear.com/compatibility

Apple Watch

Brzo pristupite pomoću sata Apple Watch da biste podesili jačinu zvuka ili promenili program, izabrali omiljenu stavku ili aktivirali striming sa bežičnih uređaja. Na uređaju Apple Watch takođe će se prikazivati obaveštenja poput upozorenja na bateriju procesora zvuka.

Prvi koraci

Pre nego što preuzmete, instalirate i otvorite aplikaciju, potrebno je da uparite procesor zvuka za uređajem iPhone. To možete uraditi u podešavanjima uređaja iPhone. Za uputstva o uparivanju pogledajte našu animaciju o uparivanju.

 

 

Nakon pokretanja aplikacije možete pritisnuti dugme za demonstraciju da biste saznali više o raznim funkcijama i karakteristikama ili pak pritisnuti „Prvi koraci“ da biste prešli na povezivanje aplikacije sa procesorom zvuka.

Da biste mogli da upravljate procesorom zvuka putem aplikacije Baha Smart, treba da se prijavite pomoću podataka o Cochlear nalogu. Ako nemate Cochlear nalog, možete da ga napravite tako što ćete pritisnuti stavku za pravljenje naloga i pratiti uputstva na ekranu.

Kada se prijavite, aplikacija će vas provesti kroz niz koraka kako bi se uspešno uspostavila bezbedna veza. Ako dođe do bilo kakvih problema, na ekranu će se prikazati uputstva. Po završetku postupka aplikacija će automatski preći na početni ekran.

Mogu li da uparim bilateralne uređaje sa uređajem iPhone?

Da. Ako imate bilateralne procesore zvuka Baha 6 Max, potrebno je da uparite oba procesora sa kompatibilnim uređajem iPhone. To radite tako što istovremeno uparite oba procesora zvuka (tokom istog roka za uparivanje) i postarate se da budu pravilno konfigurisani kao „levi“ i „desni“ uređaj.