Skip to main content

Seznanjanje zvočnega procesorja z združljivo napravo Apple^

Kako naj seznanim zvočni procesor Nucleus 7 ali Kanso 2 z napravo iPhone ali iPod touch?

Preden lahko začnete uporabljati funkcije aplikacije Nucleus Smart za upravljanje, morate svoje zvočne procesorje seznaniti z združljivo napravo iPhone ali iPod touch. Dodatne informacije o seznanjanju najdete v pogostih vprašanjih glede aplikacije Nucleus Smart.

 

Ali lahko z napravo iPhone ali iPod touch seznanim bilateralne zvočne procesorje?

Da. Če imate bilateralna procesorja, morate z združljivo napravo Apple seznaniti oba zvočna procesorja. Oba zvočna procesorja pri tem seznanite sočasno (v istem oknu za seznanjanje) in pazite, da bosta pravilno nastavljena kot "levi" in "desni" pripomoček.

^Zvočni procesorji Cochlear Nucleus 7 in Kanso 2 so združljivi z napravami iPhone, iPad in iPod touch. Več informacij o združljivosti lahko najdete na spletnem mestu www.cochlear.com/compatibility. Aplikacija Nucleus Smart družbe Cochlear je na voljo v trgovinah App Store in Google Play. Več informacij o združljivosti lahko najdete na spletnem mestu www.cochlear.com/compatibility. Apple, logotip Apple, FaceTime, logotip Made for iPad, logotip Made for iPhone, logotip Made for iPod, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad in iPod touch so blagovne znamke družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah. App Store je storitvena znamka družbe Apple Inc., registrirana v ZDA in drugih državah.