Skip to main content

Aplikacija Baha® Smart: Uporaba aplikacije

Nastavitev glasnosti

Uporabite drsnik za glasnost, da nastavite glasnost zvočnega procesorja, ali tapnite ikono zvočnika, da izklopite zvok. Če imate bilateralno konfiguracijo, tapnite ikono vodoravnih drsnikov za dostop do posameznih drsnikov za glasnost.

Za nastavitev glasnosti zvoka, ki se pretaka iz brezžičnih dodatkov, uporabite rdeč drsnik za glasnost ali tapnite ustrezno ikono, da izklopite zvok. Če imate bilateralno konfiguracijo, tapnite ikono vodoravnih drsnikov za dostop do posameznih drsnikov za glasnost.

Zamenjava programa in vklop pretakanja iz brezžičnih naprav

Tapnite ikono programa, da zamenjate program ali vklopite pretakanje iz brezžičnih naprav.

Tapnite ikono programa, da dobite dostop do vseh razpoložljivih programov zvočnega procesorja in seznanjenih brezžičnih naprav, nato tapnite program/napravo, na katerega/katero želite preklopiti. Če ste ustvarili lastne priljubljene nastavitve, so navedene na drsnem seznamu na dnu.

Izberite ikono za novo priljubljeno nastavitev in tapnite "Naprej". Nato izberite, ali želite povezati priljubljeno nastavitev z določenim mestom ali ne, in tapnite "Končano".

Ustvarjanje priljubljenih

  • Tapnite ikono izenačevalnika v meniju z zavihki na začetnem zaslonu, da nastavite nizke, srednje in visoke tone.
  • Drsnike potisnite navzgor ali navzdol, da optimizirate zvok za okolje, v katerem se nahajate. Tapnite ikono, da povrnete nastavite na privzete.
  • Aplikacija ima nekaj prednastavitev, ki so lahko uporabne v različnih zvočnih okoljih. Vedno jih lahko fino nastavite ročno z drsniki. Tapnite gumb "Naprej", da shranite te nastavitve kot priljubljene nastavitve v aplikaciji, kar vam bo olajšalo poznejši dostop.

Stanja, opozorila in obvestila

Tapnite ikono za informacije, da si ogledate trenutno stanje zvočnega procesorja. Zaslon stanja prikazuje trenutni program, raven glasnosti itd. To je lahko zelo uporabno, če ste starš/negovalec uporabnika zvočnega procesorja Baha 6 Max.

Zaslon z nastavitvami

Na zaslonu z nastavitvami aplikacije, do katerega dostopate tako, da na začetnem zaslonu tapnete ikono menija z nastavitvami, imate na voljo različne možnosti in funkcije.

Tapnite možnost "Poišči napravo" v meniju z nastavitvami, če želite poiskati izgubljeni zvočni procesor v vaši bližini s pomočjo moči signala (bližje kot ste, višje so vrstice).

Tapnite ikono oznake lokacije na dnu strani za iskanje naprave, če želite poiskati zvočni procesor, ki je bolj oddaljen. Na zemljevidu je prikazana zadnja znana lokacija, kjer je telefon še imel vzpostavljeno povezavo z zvočnim procesorjem.

Tapnite možnost "Spremljanje sluha" v meniju z nastavitvami, če želite spremljati uporabo zvočnega procesorja ter si ogledati model in serijsko številko zvočnega procesorja.

Apple Watch

Podrsajte v levo ali desno čez zaslon, da izberete program, vklopite pretakanje iz brezžične naprave ali izberete priljubljeno nastavitev. Uporabite vrtljivi gumb digitalne krone za povečanje ali pomanjšanje glasnosti (ali izklop zvoka z nastavitvijo glasnosti na 0).