Skip to main content

Aplikacija Baha® Smart: Začetek

Prednosti uporabe aplikacije Cochlear™ Baha® Smart

  • upravljanje zvočnega procesorja Baha 6 Max neposredno prek pametnega telefona,
  • nastavljanje glasnosti, menjavanje programov in vklop pretakanja iz povezanih naprav Cochlear™ True Wireless™,
  • prilagoditev slušne izkušnje,
  • pomoč in koristni namigi za uporabo,
  • iskanje izgubljenega zvočnega procesorja.

Kako prenesete aplikacijo Baha Smart?

Aplikacija Cochlear Baha Smart je brezplačna in jo lahko prenesete iz trgovine App Store v odobrenih državah.

Združljivost

Aplikacija Baha Smart deluje z zvočnim procesorjem Baha 6 Max in združljivo napravo iPhone.
Za najnovejše informacije glede združljivosti z napravami iPhone in Apple Watch ter operacijskim sistemom iOS glejte www.cochlear.com/compatibility

Apple Watch

Napravo Apple Watch lahko uporabite za hitro nastavitev glasnosti ali zamenjavo programa, izbiro priljubljene nastavitve ali vklop pretakanja iz brezžične naprave. Naprava Apple Watch prikazuje tudi obvestila, kot so opozorila za baterijo zvočnega procesorja.

Začetek

Pred prenosom, namestitvijo in odpiranjem aplikacije morate zvočni procesor seznaniti z napravo iPhone. To naredite v nastavitvah za iPhone. Za navodila o seznanitvi si oglejte našo animacijo o seznanjanju.

 

 

Ko zaženete aplikacijo, lahko tapnete "Predstavitev" za informacije o različnih funkcijah in lastnostnih ali pa tapnete "Začetek", da nadaljujete s povezovanjem aplikacije in zvočnega procesorja.

Za upravljanje zvočnega procesorja z aplikacijo Baha Smart se morate prijaviti s podatki za vpis v račun za Cochlear. Če nimate računa za Cochlear, lahko račun ustvarite, tako da tapnete "Ustvari račun" in sledite navodilom na zaslonu.

Ko se prijavite, aplikacija izvede niz korakov za vzpostavitev varne povezave. V primeru kakršnih koli težav se na zaslonu prikažejo navodila. Na koncu aplikacija samodejno nadaljuje na začetni zaslon.

Ali lahko z napravo iPhone seznanim bilateralne zvočne procesorje?

Da. Če imate bilateralna procesorja Baha 6 Max, morate z združljivo napravo iPhone seznaniti oba zvočna procesorja. To naredite tako, da oba zvočna procesorja seznanite sočasno (v istem oknu za seznanjanje) in zagotovite, da sta pravilno nameščena kot "leva" in "desna" naprava.