Skip to main content

Aflați mai multe despre contul dvs. Cochlear™


Contul dvs. Cochlear este contul personal pe care îl utilizați pentru a accesa serviciile Cochlear. Vă permite să vă conectați la serviciile online ale Cochlear utilizând o adresă de e-mail și o parolă. Aveți nevoie de un cont Cochlear pentru a accesa serviciile Cochlear, cum ar fi aplicația Nucleus Smart Cochlear.

Crearea unui cont Cochlear va permite Cochlear să vă furnizeze resursele, serviciile și asistența necesare pentru a vă conecta și a vă autoriza în călătoria dvs. auditivă cu procesorul de sunet Nucleus 7. De asemenea, Cochlear va putea să vă informeze cu privire la orice actualizări privind iOS și aplicația Nucleus Smart.


În majoritatea țărilor, dacă depășiți vârsta minimă specificată, puteți crea propriul cont Cochlear. Dacă sunteți sub vârsta specificată, contul dvs. Cochlear trebuie să fie configurat de un părinte sau un tutore, care va oferi consimțământul pentru aceasta. Restricția de vârstă variază în funcție de țara de reședință. Contactați biroul local Cochlear dacă aveți întrebări specifice cu privire la acest aspect. Pentru mai multe informații vizitați cochlear.com/intl/contact/global-offices.


Nu, nu puteți configura un cont Cochlear pentru cineva care depășește vârsta minimă specificată.


În cazul în care copilul dvs. nu depășește pragul de vârstă specificat și a configurat deja un cont Cochlear, contactați biroul Cochlear local pentru sfaturi și asistență, deoarece consimțământul parental este necesar pentru contul copilului dvs. Pentru mai multe informații vizitați cochlear.com/intl/contact/global-offices.


Nu, deoarece acesta oferă acces la informațiile dvs. personale. Asigurați-vă că păstrați detaliile dvs. de conectare securizate.


Dacă ați achiziționat un produs Cochlear din magazinul online sau dacă ați utilizat un serviciu online Cochlear în trecut, este posibil să aveți deja un cont Cochlear. Este posibil să puteți utiliza aceeași adresă de e-mail și aceeași parolă pentru a vă conecta la aplicația Nucleus Smart. Dacă doriți să verificați dacă aveți sau nu un cont Cochlear, vă rugăm să contactați echipa locală a serviciului pentru relații cu clienții Cochlear pentru asistență.


Dacă nu aveți deja un cont Cochlear (adică nu accesați deja alte servicii online Cochlear cu o adresă de e-mail și o parolă), îl puteți crea selectând „Creare cont nou” din aplicația Nucleus Smart.

Va trebui să parcurgeți următorii pași:

 1. Să furnizați numele dvs. și o adresă de e-mail
 2. Să creați o parolă unică pentru contul Cochlear.

După ce trimiteți detaliile dvs., vi se va trimite un e-mail cu un link pentru activarea contului dvs. Cochlear. Dacă nu primiți un e-mail, verificați folderul Spam sau Poștă nedorită. După ce faceți clic pe linkul de activare, aplicația Nucleus Smart se va deschide automat și veți putea să vă conectați cu adresa de e-mail și parola dvs.


Dacă doriți ca aplicația Nucleus Smart să poată fi folosită de copilul dvs. în mod independent pe dispozitivul propriu, pentru a controla procesorul de sunet Nucleus 7, puteți crea un cont Cochlear pentru acesta. Atunci când configurați contul, veți oferi consimțământul pentru copilul dvs., pentru ca acesta să aibă acces complet la toate funcțiile aplicației. De asemenea, veți oferi consimțământul pentru ca datele sale să fie sincronizate în spațiul de stocare Cochlear din Cloud, dacă funcția Sincronizare date este activată.


Pentru a configura un cont pentru un copil, aveți nevoie de:

 1. Un dispozitiv Apple compatibil cu aplicația Nucleus Smart instalată
 2. O adresă de e-mail pentru copilul dvs. (în plus față de adresa personală de e-mail)
 3. Propriul dispozitiv Apple sau Android compatibil
 4. Propriul cont Cochlear

Durează aproximativ 15 minute să finalizați procesul de configurare a unui cont Cochlear pentru copilul dvs.


Înainte de a putea configura un cont Cochlear pentru copilul dvs., trebuie să configurați un cont Cochlear propriu.

Configurarea contului Cochlear propriu (Adult)

 1. Dacă nu aveți deja un cont Cochlear (adică nu accesați deja alte servicii online Cochlear cu o adresă de e-mail și o parolă), îl puteți crea selectând „Creare cont nou” din aplicația Nucleus Smart.
 2. Va trebui să furnizați numele dvs. și o adresă de e-mail. De asemenea, va trebui să creați o parolă unică pentru contul Cochlear.
 3. După ce trimiteți detaliile dvs., vi se va trimite un e-mail cu un link pentru activarea contului dvs. Cochlear. Dacă nu primiți un e-mail, verificați folderul Spam sau Poștă nedorită. După ce faceți clic pe linkul de activare, aplicația Nucleus Smart se va deschide automat și veți putea să vă conectați cu adresa de e-mail și parola dvs.
 4. După conectare, urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a parcurge procesul de asociere. În timpul acestui proces vi se va solicita să furnizați numele pacientului. Asigurați-vă că introduceți aceste detalii corect. Acest pacient va fi asociat cu dvs., iar informațiile sale vor fi vizibile în secțiunea de detalii a contului, din cadrul aplicației.

Dacă aveți probleme cu finalizarea acestui proces sau dacă există detalii care par a fi incorecte, contactați Serviciul pentru relații cu clienții Cochlear înainte de a configura un cont Cochlear pentru copilul dvs.

Configurarea unui cont Cochlear pentru un copil

După ce v-ați conectat în contul Cochlear propriu:

 1. Din meniul aplicației Nucleus Smart, selectați Setări
 2. În Setări, selectați Detalii cont
 3. În secțiunea Detalii cont, detaliile dvs. vor fi afișate împreună cu cele ale persoanelor apropiate
 4. Selectați copilul și introduceți adresa acestuia de e-mail (aceasta va deveni numele de utilizator pentru contul Cochlear al copilului). Această adresă de e-mail nu poate fi aceeași cu adresa dvs. de e-mail
 5. Dacă vi se solicită, confirmați consimțământul pentru accesul complet al copilului dvs. la cont.
 6. Un e-mail de activare va fi trimis pe adresa de e-mail a copilului dvs.
 7. Copilul dvs. trebuie să acceseze e-mailul de activare și să facă clic pe linkul de activare.
 8. Copilului dvs. i se va solicita apoi să creeze o parolă pentru contul propriu, pentru a finaliza procesul de configurare a contului
 9. După configurarea contului, acesta poate fi utilizat pentru conectarea în aplicația Nucleus Smart, pe orice dispozitiv compatibil care are aplicația Nucleus Smart instalată
 10. După activarea cu succes a contului Cochlear al copilului dvs., veți fi notificat prin e-mail.

Da. Trebuie doar să parcurgeți același proces descris mai sus, pentru un alt copil. Ţineți cont de faptul că este necesar un dispozitiv compatibil separat pentru fiecare copil - doi copii nu pot fi conectați de pe același dispozitiv simultan.


Confidențialitatea dvs. este importantă pentru noi. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea informațiilor dvs. personale, în conformitate cu legile aplicabile privind confidențialitatea și protecția datelor. Informațiile dvs. personale vor fi gestionate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate. Pentru mai multe informații vizitați cochlear.com/intl/privacy-policy.


Dacă nu vă puteți aminti adresa de e-mail pe care ați utilizat-o, contactați echipa locală a serviciului pentru relații cu clienții Cochlear.

Dacă nu vă puteți aminti parola, selectați „Ați uitat parola?” de pe pagina de conectare. Introduceți adresa dvs. de e-mail și veți primi instrucțiuni prin e-mail cu privire la modul în care vă puteți reseta parola.


Dacă întâmpinați dificultăți în continuare sau dacă aveți alte întrebări cu privire la contul dvs. Cochlear, contactați biroul local Cochlear pentru sfaturi și asistență, la adresa cochlear.com/intl/contact/global-offices.