Skip to main content

Aflaţi mai multe despre contul dvs. Cochlear™


Contul dvs. Cochlear este contul personal pe care îl utilizaţi pentru a accesa serviciile Cochlear. Vă permite să vă conectaţi la serviciile online ale Cochlear utilizând o adresă de e-mail şi o parolă. Aveţi nevoie de un cont Cochlear pentru a accesa serviciile Cochlear, cum ar fi aplicaţia Nucleus Smart Cochlear.

Crearea unui cont Cochlear va permite Cochlear să vă furnizeze resursele, serviciile şi asistenţa necesare pentru a vă conecta şi a vă autoriza în călătoria dvs. auditivă cu procesoarele de sunet Nucleus® 7 şi/sau Kanso® 2. De asemenea, Cochlear va putea să vă informeze cu privire la orice actualizări privind Android™, iOS şi aplicaţia Nucleus Smart.


În majoritatea ţărilor, dacă aţi împlinit o vârstă specificată, vă puteţi crea propriul cont Cochlear. Dacă nu aţi împlinit vârsta specificată, un părinte sau un tutore va trebui să vă configureze contul Cochlear şi să îşi acorde consimţământul. Restricţia de vârstă variază în funcţie de ţara dvs. de reşedinţă. Contactaţi biroul local Cochlear pentru orice întrebări specifice legate de acest subiect. Pentru informaţii de contact, vizitaţi cochlear.com/intl/contact/global-offices.


Nu, nu puteţi configura un Cont Cochlear pentru cineva care a depăşit pragul de vârstă specificat.


În cazul în care copilul dvs. este sub pragul de vârstă specificat şi a configurat un cont Cochlear, contactaţi biroul local Cochlear pentru sfaturi şi asistenţă, deoarece este necesar acordul parental pentru existenţa unui cont în numele copilului dvs. Pentru informaţii de contact, vizitaţi cochlear.com/intl/contact/global-offices.


Nu, deoarece acesta oferă acces la informaţiile dvs. personale. Asiguraţi-vă că păstraţi detaliile dvs. de conectare securizate.


Dacă aţi achiziţionat un produs Cochlear din magazinul online sau dacă aţi utilizat un serviciu online Cochlear în trecut, este posibil să aveţi deja un cont Cochlear. Este posibil să puteţi utiliza aceeaşi adresă de e-mail şi aceeaşi parolă pentru a vă conecta la aplicaţia Nucleus Smart. Dacă doriţi să verificaţi dacă aveţi sau nu un cont Cochlear, vă rugăm să contactaţi echipa locală a serviciului pentru relaţii cu clienţii Cochlear pentru asistenţă.


Dacă nu aveţi deja un cont Cochlear (adică nu accesaţi deja alte servicii online Cochlear cu o adresă de e-mail şi o parolă), îl puteţi crea selectând „Creare cont nou” din aplicaţia Nucleus Smart.

Va trebui:

 1. să furnizaţi numele dvs. şi o adresă de e-mail
 2. să creaţi o parolă unică pentru contul dvs. Cochlear.

După ce trimiteţi detaliile dvs., vi se va trimite un e-mail cu un link pentru activarea contului dvs. Cochlear. Dacă nu primiţi un e-mail, verificaţi folderul Spam sau Poştă nedorită. După ce faceţi clic pe linkul de activare, aplicaţia Nucleus Smart se va deschide automat şi veţi putea să vă conectaţi cu adresa de e-mail şi parola dvs.


Dacă doriţi să îi oferiţi copilului dvs. posibilitatea de a utiliza aplicaţia Nucleus Smart în mod independent pe propriul său dispozitiv în scopul controlării procesoarelor de sunet Nucleus 7 sau Kanso 2, puteţi crea un cont Cochlear pentru acesta. La configurarea contului, vă veţi acorda consimţământul pentru accesul complet al copilului dvs. la toate caracteristicile aplicaţiei. De asemenea, vă veţi acorda consimţământul pentru ca datele acestuia să fie sincronizate în cloud-ul Cochlear dacă funcţia Sincronizare date este activată.


Pentru a configura un cont pentru un copil, veţi avea nevoie de:

 1. un smartphone* compatibil cu aplicaţia Nucleus Smart instalată
 2. o adresă de e-mail pentru copilul dvs. (în afară de propria dvs. adresă de e-mail)
 3. propriul dvs. dispozitiv Apple sau Android compatibil
 4. propriul dvs. cont Cochlear

*Procesoarele de sunet Nucleus 7 şi Kanso 2 sunt compatibile cu dispozitivele Apple şi Android. Pentru informaţii privind compatibilitatea, vizitaţi www.cochlear.com/compatibility.


Finalizarea procesului de configurare a unui cont Cochlear pentru copilul dvs. durează aproximativ 15 minute.


Înainte de a putea configura un cont Cochlear pentru copilul dvs., va trebui să vă configuraţi propriul cont Cochlear.

Configurarea contului dvs. Cochlear (Adult)

 1. Dacă nu aveţi deja un cont Cochlear (adică nu accesaţi deja alte servicii online Cochlear cu o adresă de e-mail şi o parolă), îl puteţi crea selectând „Creare cont nou” din aplicaţia Nucleus Smart.
 2. Va trebui să furnizaţi numele dvs. şi o adresă de e-mail. De asemenea, va trebui să creaţi o parolă unică pentru contul Cochlear.
 3. După ce trimiteţi detaliile dvs., vi se va trimite un e-mail cu un link pentru activarea contului dvs. Cochlear. Dacă nu primiţi un e-mail, verificaţi folderul Spam sau Poştă nedorită. După ce faceţi clic pe linkul de activare, aplicaţia Nucleus Smart se va deschide automat şi veţi putea să vă conectaţi cu adresa de e-mail şi parola dvs.
 4. După ce v-aţi conectat, urmaţi instrucţiunile de pe ecran pentru a continua procesul de asociere. În timpul acestui proces, vi se va solicita să furnizaţi numele pacientului. Asiguraţi-vă că introduceţi aceste detalii în mod corect. Acest pacient va fi apoi legat de dvs. şi informaţiile care se referă la acesta vor fi vizibile în secţiunea Detalii cont din aplicaţie.

Dacă întâmpinaţi orice probleme în timpul acestui proces sau dacă oricare dintre detalii par incorecte, contactaţi serviciile pentru relaţii cu clienţii Cochlear înainte de a configura un cont Cochlear pentru copilul dvs.

Configurarea unui cont Cochlear pentru un copil

După ce v-aţi conectat în contul dvs. Cochlear:

 1. din meniul aplicaţiei Nucleus Smart, selectaţi Setări
 2. în Setări, selectaţi Detalii cont
 3. în secţiunea Detalii cont, detaliile dvs. vor fi afişate alături de persoanele pe care le îngrijiţi
 4. Selectaţi copilul şi introduceţi adresa de e-mail (aceasta va deveni numele de utilizator al contului Cochlear aferent). Această adresă de e-mail nu poate fi aceeaşi cu adresa dvs. de e-mail.
 5. Când vi se solicită, confirmaţi-vă consimţământul pentru accesul complet la cont al copilului dvs.
 6. Un e-mail de activare va fi trimis la adresa de e-mail a copilului dvs.
 7. Copilul dvs. va trebui să acceseze e-mailul de activare şi să facă clic pe linkul de activare.
 8. Ulterior, copilului dvs. i se va solicita să creeze o parolă pentru contul său, în scopul finalizării procesului de configurare a contului.
 9. După configurarea contului, îl puteţi utiliza pentru a vă conecta la aplicaţia Nucleus Smart pe orice dispozitiv compatibil pe care este instalată aplicaţia Nucleus Smart.
 10. După ce contul Cochlear al copilului dvs. a fost activat cu succes, veţi fi anunţat(ă) prin e-mail.

Da. Pentru un alt copil, trebuie pur şi simplu să parcurgeţi acelaşi proces descris mai sus. Reţineţi că este nevoie de câte un dispozitiv compatibil separat pentru fiecare copil - nu puteţi avea doi copii conectaţi în acelaşi dispozitiv în acelaşi timp.


Confidenţialitatea dvs. este importantă pentru noi. Ne angajăm să protejăm confidenţialitatea informaţiilor dvs. personale, în conformitate cu legile aplicabile privind confidenţialitatea şi protecţia datelor. Informaţiile dvs. personale vor fi gestionate în conformitate cu Politica noastră de confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.cochlear.com/privacy.


Dacă nu vă puteţi aminti adresa de e-mail pe care aţi utilizat-o, contactaţi echipa locală a serviciului pentru relaţii cu clienţii Cochlear.

Dacă nu vă puteţi aminti parola, selectaţi „Aţi uitat parola?” pe pagina de conectare. Introduceţi adresa dvs. de e-mail şi veţi primi instrucţiuni prin e-mail cu privire la modul în care vă puteţi reseta parola.


Dacă întâmpinaţi dificultăţi în continuare sau dacă aveţi alte întrebări cu privire la contul dvs. Cochlear, contactaţi biroul local Cochlear pentru sfaturi şi asistenţă, la adresa cochlear.com/intl/contact/global-offices.