Skip to main content

Asocierea procesorului dvs. de sunet cu un dispozitiv Android™ compatibil^

Cum asociez procesorul meu de sunet cu dispozitivul meu Android?

Înainte de a putea utiliza caracteristicile de control ale aplicaţiei Nucleus Smart, trebuie să asociaţi procesorul (procesoarele) dvs. de sunet Nucleus 7 sau Kanso 2 cu dispozitivul Android compatibil.

 

Pot asocia procesoare bilaterale de sunet pe dispozitivul meu Android?

Da. Dacă aveţi procesoare de sunet bilaterale, trebuie să asociaţi ambele dvs. procesoare de sunet cu dispozitivul Android compatibil. Pentru a face acest lucru, asociaţi ambele procesoare de sunet în acelaşi timp (în timpul aceluiaşi interval de asociere).

Cum activez redarea în flux de date direct cu dispozitivul meu Android?

După asocierea unui dispozitiv Android compatibil, puteţi activa redarea în flux de date pe procesorul de sunet Nucleus 7 sau Kanso 2. Următorul videoclip oferă instrucţiuni pentru acest lucru.

 

 

Notă: În funcţie de versiunea dvs. de software Android, unele ecrane afişate pot diferi. Pentru cele mai recente informaţii privind compatibilitatea, vizitaţi www.cochlear.com/compatibility.
^Aplicaţia Cochlear Nucleus Smart este disponibilă pe App Store şi pe Google Play. Pentru informaţii privind compatibilitatea, vizitaţi www.cochlear.com/compatibility. Android este o marcă comercială a Google LLC. Robotul Android este reprodus sau modificat din lucrarea creată şi partajată de Google şi utilizat în conformitate cu termenii descrişi în Licenţa de atribuire Creative Commons 3.0. Google Play şi logo-ul Google Play sunt mărci comerciale ale Google LLC.
Este posibil ca actualizarea firmware-ului pentru procesorul de sunet Nucleus 7 sau Kanso 2, necesară pentru compatibilitatea cu sistemul de operare Android, să nu fie disponibilă pe piaţa dvs. Contactaţi Cochlear pentru mai multe informaţii.
Cuvântul şi logo-urile Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a acestor mărci de către Cochlear Limited este realizată sub licenţă.