Skip to main content

Aplicaţia Baha® Smart: Noţiuni introductive

Beneficiile utilizării aplicaţiei Cochlear™ Baha® Smart

  • Controlaţi procesorul de sunet Baha 6 Max direct de pe smartphone.
  • Ajustaţi volumul, schimbaţi programul şi activaţi redarea în flux de date de pe dispozitivele Cochlear™ True Wireless™.
  • Vă personalizaţi experienţa auditivă.
  • Primiţi asistenţă şi sfaturi de operare utile.
  • Localizați un procesor de sunet pierdut.

Cum descărcaţi aplicaţia Baha Smart?

Aplicaţia Cochlear Baha Smart se poate descărca gratuit din Google Play în ţările aprobate.

Compatibilitate

Aplicaţia Baha Smart funcţionează cu procesorul de sunet Baha 6 Max şi cu un smartphone Android compatibil.
Pentru compatibilitatea actualizată a smartphone-urilor şi a sistemelor de operare Android, vă rugăm să consultaţi www.cochlear.com/compatibility

Noţiuni introductive

Descărcaţi, instalaţi şi deschideţi aplicaţia. Instrucţiunile despre modul în care trebuie să procedaţi vă vor fi prezentate în aplicaţie.
După ce aţi pornit aplicaţia, puteţi atinge „Demo” pentru a începe să învăţaţi despre diferitele funcţii şi caracteristici sau puteţi atinge „Începeţi” pentru a continua conectarea aplicaţiei la procesorul dumneavoastră de sunet.
Pentru a controla procesorul de sunet cu aplicaţia Baha Smart, va trebui să vă conectaţi cu detaliile contului dumneavoastră Cochlear. Dacă nu aveţi un cont Cochlear, puteţi crea unul apăsând „Creare cont” şi urmând instrucţiunile de pe ecran.

Asocierea procesorului de sunet şi a smartphone-ului

După ce v-aţi conectat, aplicaţia va parcurge o serie de paşi care vor asigura faptul că poate fi realizată o conexiune sigură. Un astfel de pas este asocierea, în timpul căreia este prezentată o listă de procesoare de sunet disponibile.
Atingeţi procesorul de sunet, apoi atingeţi „Asociere”.
Dacă există probleme, pe ecran vă vor fi prezentate instrucţiuni. După finalizare, aplicaţia va deschide automat ecranul Acasă.

Pot asocia procesoare bilaterale de sunet cu dispozitivul meu Android?

Da. Dacă aveţi procesoare de sunet Baha 6 Max bilaterale, trebuie să asociaţi ambele procesoare de sunet cu dispozitivul dumneavoastră Android compatibil. Pentru a face acest lucru, asociaţi ambele procesoare de sunet în acelaşi timp (în timpul aceluiaşi interval de asociere).