Skip to main content

Koble lydprosessoren din til en kompatibel Apple-enhet^

Hvordan kobler jeg Nucleus 7- eller Kanso 2-lydprosessoren min til iPhone eller iPod touch?

Du må koble lydprosessorene dine til en kompatibel iPhone eller iPod touch før du kan begynne å bruke kontrollfunksjonene i Nucleus Smart-app. Se ofte stilte spørsmål om Nucleus Smart-app for mer informasjon om tilkobling.

 

Kan jeg koble bilaterale lydprosessorer til iPhone eller iPod touch?

Ja. Hvis du har bilaterale lydprosessorer, må du koble begge lydprosessorene til den kompatible Apple-enheten. Du må koble til begge lydprosessorene samtidig (i samme tilkoblingsvindu) og sørge for at de er riktig konfigurert som venstre- og høyreenhet.

^Cochlear Nucleus 7- og Kanso 2-lydprosessoren er kompatible med iPhone, iPad og iPod touch. Hvis du vil ha kompatibilitetsinformasjon, kan du besøke www.cochlear.com/compatibility. Cochlear Nucleus Smart-appen er tilgjengelig på App Store og Google Play. Hvis du vil ha kompatibilitetsinformasjon, kan du besøke www.cochlear.com/compatibility. Apple, Apple‑logoen, FaceTime, Made for iPad-logoen, Made for iPhone-logoen, Made for iPod-logoen, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad og iPod touch er varemerker for Apple Inc. som er registrert i USA og andre land. App Store er et servicemerke for Apple Inc. og er registrert i USA og andre land.