Skip to main content

Lær mer om Cochlear™-kontoen din


Cochlear-kontoen din er den personlige kontoen du bruker for å få tilgang til Cochlear-tjenester. Med den kan du logge inn til Cochlears nettbaserte tjenester ved hjelp av en e-postadresse og passord. Du må ha en Cochlear-konto for å få tilgang til Cochlear-tjenester som Cochlear Nucleus Smart-app.

Når du har en Cochlear-konto kan Cochlear lettere gi deg ressursene, tjenestene og støtten du trenger for å få mest mulig ut av Nucleus 7-lydprosessoren din. Cochlear vil også ha mulighet til å informere deg om oppdateringer for iOS og Nucleus Smart-app.


I de fleste land kan du opprette din egen Cochlear-konto hvis du er eldre enn aldersgrensen. Hvis du er yngre enn aldersgrensen, må en forelder eller foresatt opprette Cochlear-kontoen for deg og gi sitt samtykke. Aldersgrensen varierer avhengig av hvilket land du bor i. Kontakt det lokale Cochlear-kontoret hvis du har mer detaljerte spørsmål om dette emnet. Du kan finne kontaktinformasjon på: cochlear.com/intl/contact/global-offices.


Nei, du kan ikke opprette en Cochlear-konto for en annen person som er eldre enn aldersgrensen.


Hvis barnet ditt er yngre enn aldersgrensen og har opprettet en Cochlear-konto, må du kontakte det lokale Cochlear-kontoret for å få hjelp. Barnet ditt skal ikke ha en konto uten samtykke fra foreldre. Du kan finne kontaktinformasjon på: cochlear.com/intl/contact/global-offices.


Nei, fordi den gir tilgang til din personlige informasjon. Du må sørge for at innloggingsdetaljene dine er sikre.


Hvis du har kjøpt et Cochlear-produkt fra nettbutikken vår, eller har brukt en nettbasert Cochlear-tjeneste tidligere, kan det hende du allerede har en Cochlear-konto. Du kan bruke den samme e-postadressen og det samme passordet for å logge inn i Nucleus Smart-app. Hvis du ønsker å sjekke om du har en Cochlear-konto, kan du kontakte ditt lokale Cochlear-kundeservice-team.


Hvis du ikke allerede har en Cochlear-konto (dvs. du har ikke fra før av tilgang til andre nettbaserte Cochlear-tjenester med en e-postadresse og et passord), kan du opprette en konto ved å velge Opprett ny konto i Nucleus Smart-app.

Du må:

 1. oppgi navnet ditt og e-postadressen din
 2. opprette et unikt passord for Cochlear-kontoen din

Etter at du har sendt inn informasjonen din, vil du motta en e-post med en kobling for å aktivere Cochlear-kontoen din. Hvis du ikke mottar en e-post, må du sjekke om den har havnet i spam-mappen. Når du klikker på aktiveringskoblingen, åpnes Nucleus Smart-app automatisk, og du kan logge inn med e-postadressen og passordet ditt.


Hvis du ønsker at barnet ditt selv skal kunne bruke Nucleus Smart-app på sin egen enhet for å styre Nucleus 7-lydprosessoren, kan du opprette en Cochlear-konto for barnet ditt. Når du oppretter kontoen, gir du samtykke til å la barnet få full tilgang til alle appfunksjoner. Hvis funksjonen for datasynkronisering aktiveres, gir du også samtykke til å synkronisere barnets data med Cochlears nettsky.


Du trenger følgende for å opprette en konto for et barn:

 1. en kompatibel Apple-enhet med Nucleus Smart-app installert
 2. en e-postadresse for barnet ditt (i tillegg til din egen e-postadresse)
 3. din egen kompatible Apple- eller Android-enhet
 4. din egen Cochlear-konto

Det tar ca. 15 minutter å opprette en Cochlear-konto for barnet ditt.


Før du kan opprette en Cochlear-konto for barnet ditt, må du ha opprettet din egen Cochlear-konto.

Opprette din egen Cochlear-konto (voksen)

 1. Hvis du ikke allerede har en Cochlear-konto (dvs. du har ikke fra før av tilgang til andre nettbaserte Cochlear-tjenester med en e-postadresse og et passord), kan du opprette en konto ved å velge Opprett ny konto i Nucleus Smart-app.
 2. Du må oppgi navnet ditt og e-postadressen din. Du må også opprette et unikt passord for Cochlear-kontoen din.
 3. Etter at du har sendt inn informasjonen din, vil du motta en e-post med en kobling for å aktivere Cochlear-kontoen din. Hvis du ikke mottar en e-post, må du sjekke om den har havnet i spam-mappen. Når du klikker på aktiveringskoblingen, åpnes Nucleus Smart-app automatisk, og du kan logge inn med e-postadressen og passordet ditt.
 4. Når du har logget inn, følger du instruksjonene på skjermen for å fullføre tilkoblingsprosessen. I løpet av denne prosessen blir du bedt om å oppgi navnet på brukeren. Pass på at du oppgir riktige opplysninger. Brukeren blir deretter koblet til deg, og brukerens informasjon vises i Kontodetaljer-delen i appen.

Hvis du opplever problemer med å fullføre denne prosessen, eller hvis noen av opplysningene ser feil ut, ber vi deg kontakte Cochlears kundeservice før du oppretter en Cochlear-konto for barnet ditt.

Opprette en Cochlear-konto for et barn

Når du har logget på Cochlear-kontoen din:

 1. Velg Innstillinger på menyen i Nucleus Smart-app
 2. I Innstillinger velger du Kontodetaljer
 3. I Kontodetaljer vises dine egne opplysninger sammen med opplysningene til personer du har omsorg for
 4. Velg barnet, og oppgi barnets e-postadresse (e-postadressen blir barnets brukernavn for Cochlear-kontoen). Denne e-postadressen kan ikke være den samme som din egen e-postadresse
 5. Når du blir bedt om det, bekrefter du at du gir samtykke til at barnet får full tilgang til kontoen.
 6. En aktiverings-e-post blir sendt til barnets e-postadresse
 7. Barnet må åpne aktiverings-e-posten og klikke på aktiveringskoblingen.
 8. Barnet blir deretter bedt om å opprette et kontopassord for å fullføre opprettelsen av kontoen
 9. Når kontoen er opprettet, kan den brukes til å logge på Nucleus Smart-app på alle kompatible enheter som har Nucleus Smart-app installert.
 10. Når barnets Cochlear-konto er aktivert, blir du informert om dette via e-post.

Ja, det kan du. Det er bare å gjenta den samme prosessen som beskrives over, for et annet barn. Vær oppmerksom på at det er nødvendig med en separat kompatibel enhet for hvert barn. To barn kan ikke være logget på samme enhet samtidig.


Personvern er viktig for oss. Vi forplikter oss til å beskytte din personlige informasjon i henhold til gjeldende lover om personvern og datasikkerhet. Vi håndterer din personlige informasjon i henhold til personvernerklæringen vår. Gå til cochlear.com/intl/privacy-policy for mer informasjon.


Hvis du ikke husker hvilken e-postadresse du brukte, må du kontakte ditt lokale Cochlear-kundeserviceteam.

Hvis du ikke husker passordet, velger du Har du glemt passordet? på innloggingssiden. Skriv inn e-postadressen din, og du vil motta en e-post med instruksjoner om hvordan du kan tilbakestille passordet ditt.


Hvis du fremdeles har problemer eller har andre spørsmål tilknyttet Cochlear-kontoen din, kan du kontakte ditt lokale Cochlear-kontor for råd og støtte: cochlear.com/intl/contact/global-offices.