Skip to main content

Lær mer om Cochlear™-kontoen din


Cochlear-kontoen din er den personlige kontoen du bruker for å få tilgang til Cochlear-tjenester. Med den kan du logge deg på Cochlears nettbaserte tjenester ved hjelp av en e-postadresse og et passord. Du må ha en Cochlear-konto for å få tilgang til Cochlear-tjenester som Cochlear Nucleus Smart-appen.

Hvis du oppretter en Cochlear-konto, kan Cochlear lettere gi deg ressursene, tjenestene og støtten du trenger for å få mest mulig ut av Nucleus® 7- og/eller Kanso® 2-lydprosessoren din. Cochlear vil også ha mulighet til å informere deg om oppdateringer for Android™, iOS og Nucleus Smart-appen.


Hvis du er over en bestemt alder, kan du i de fleste land opprette din egen Cochlear-konto. Hvis du er under den angitte alderen, kan dine foreldre eller foresatte sette opp Cochlear-kontoen din og gi samtykke. Aldersgrensen varierer avhengig av landet du bor i. Ta kontakt med ditt lokale Cochlear-kontor skulle du ha spørsmål om dette. For kontaktinformasjon kan du gå til cochlear.com/intl/contact/global-offices.


Nei, du kan ikke opprette en Cochlear-konto for noen over den angitte aldersgrensen.


Hvis barnet ditt er under det angitte aldersgrensen og har satt opp en Cochlear-konto, kan du ta kontakt med ditt lokale Cochlear-kontor for å få råd og hjelp, da foreldresamtykke er nødvendig for at barnet skal kunne ha en konto. For kontaktinformasjon kan du gå til cochlear.com/intl/contact/global-offices.


Nei, fordi den gir tilgang til din personlige informasjon. Du må sørge for at innloggingsdetaljene dine er sikre.


Hvis du har kjøpt et Cochlear-produkt fra nettbutikken vår, eller har brukt en nettbasert Cochlear-tjeneste tidligere, kan det hende du allerede har en Cochlear-konto. Du kan bruke den samme e-postadressen og det samme passordet for å logge deg på Nucleus Smart-appen. Hvis du ønsker å sjekke om du har en Cochlear-konto, kan du kontakte ditt lokale Cochlear-kundeservice-team.


Hvis du ikke allerede har en Cochlear-konto (dvs. du ikke fra før av har tilgang til andre nettbaserte Cochlear-tjenester med en e-postadresse og et passord), kan du opprette en konto ved å velge Opprett ny konto i Nucleus Smart-appen.

Du må gjøre dette:

 1. Angi navn og en e-postadresse
 2. Opprett et unikt passord for din Cochlear-konto.

Etter at du har sendt inn informasjonen din, vil du motta en e-post med en kobling for å aktivere Cochlear-kontoen din. Hvis du ikke mottar en e-post, må du sjekke om den har havnet i søppelpostmappen. Når du klikker på aktiveringskoblingen, åpnes Nucleus Smart-appen automatisk, og du kan logge deg på med e-postadressen og passordet ditt.


Hvis du vil at barnet ditt skal bruke Nucleus Smart-appen uavhengig på sin egen enhet for å styre sin egen Nucleus 7- eller Kanso 2-lydprosessor, kan du opprette en Cochlear-konto for barnet. Når du oppretter kontoen, gir du samtykke til at barnet får full tilgang til alle app-funksjonene. Du vil også gi samtykke til at barnets data synkroniseres til Cochlear-skyen hvis Data Sync-funksjonen er aktivert.


For å sette opp en konto for et barn trenger du følgende:

 1. En kompatibel smarttelefon* med Nucleus Smart-appen installert
 2. En e-postadresse for barnet (i tillegg til din egen e-postadresse)
 3. Din egen kompatible Apple- eller Android-enhet
 4. Din egen Cochlear-konto

*Nucleus 7- og Kanso 2-lydprosessorer er kompatible med Apple- og Android-enheter. Hvis du vil ha kompatibilitetsinformasjon, kan du besøke www.cochlear.com/compatibility.


Det tar ca. 15 minutter å fullføre prosessen med å sette opp en Cochlear-konto for barnet.


Før du kan sette opp en Cochlear-konto for barnet ditt, må du opprette din egen Cochlear-konto.

Oppretting av Cochlear-konto (voksen)

 1. Hvis du ikke allerede har en Cochlear-konto (dvs. du ikke fra før av har tilgang til andre nettbaserte Cochlear-tjenester med en e-postadresse og et passord), kan du opprette en konto ved å velge Opprett ny konto i Nucleus Smart-appen.
 2. Du må oppgi navnet ditt og e-postadressen din. Du må også opprette et unikt passord for Cochlear-kontoen din.
 3. Etter at du har sendt inn informasjonen din, vil du motta en e-post med en kobling for å aktivere Cochlear-kontoen din. Hvis du ikke mottar en e-post, må du sjekke om den har havnet i søppelpostmappen. Når du klikker på aktiveringskoblingen, åpnes Nucleus Smart-appen automatisk, og du kan logge deg på med e-postadressen og passordet ditt.
 4. Når du har logget deg på, følger du instruksjonene på skjermen for å fortsette gjennom tilkoblingsprosessen. I løpet av denne prosessen vil du bli bedt om å oppgi navnet på mottakeren. Kontroller opplysningene du angir er korrekte. Denne mottakeren vil da bli koblet til deg, og mottakerens informasjon vil være synlig under kontodetaljene i appen.

Hvis du har problemer med å fullføre denne prosessen, eller det viser seg at enkelte detaljer er feil, kan du ta kontakt med Cochlear-kundetjenester før du oppretter en Cochlear-konto for barnet.

Oppretting av Cochlear-konto for et barn

Når du er logget på Cochlear-kontoen din gjør du følgende:

 1. Velg Innstillinger fra Nucleus Smart-app-menyen.
 2. I Innstillinger velger du Kontoopplysninger.
 3. Her vises opplysningene dine sammen med personer du har omsorg for.
 4. Velg barnet og angi barnets e-postadresse (dette blir brukernavn for barnets Cochlear-konto). Denne e-postadressen kan ikke være den samme som din e-postadresse.
 5. Når du blir bedt om det, bekrefter du samtykke til at barnet får full tilgang til kontoen.
 6. En aktiverings-e-post vil bli sendt til barnets e-postadresse.
 7. Barnet ditt vil måtte åpne aktiverings-e-posten og klikke på aktiveringskoblingen.
 8. Barnet ditt vil så bli bedt om å opprette et passord for kontoen for å fullføre prosessen for kontooppretting.
 9. Når kontoen har blitt opprettet, kan den brukes til å logge seg på Nucleus Smart-appen på alle kompatible enheter som har Nucleus Smart-appen installert.
 10. Når barnets Cochlear-konto er aktivert, vil du bli varslet via e-post.

Ja, det kan du. Gå ganske enkelt gjennom samme prosess beskrevet over for et annet barn. Vær oppmerksom på at du vil trenge en egen kompatibel enhet for hvert barn – du kan ikke ha to barn innlogget på samme enhet samtidig.


Personvern er viktig for oss. Vi forplikter oss til å beskytte din personlige informasjon i henhold til gjeldende lover om personvern og datasikkerhet. Vi håndterer din personlige informasjon i henhold til personvernerklæringen vår. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.cochlear.com/privacy.


Hvis du ikke husker hvilken e-postadresse du brukte, må du kontakte ditt lokale Cochlear-kundeserviceteam.

Hvis du ikke husker passordet, velger du «Har du glemt passordet?» på innloggingssiden. Skriv inn e-postadressen din, og du vil motta en e-post med instruksjoner om hvordan du kan tilbakestille passordet ditt.


Hvis du fremdeles har problemer eller har andre spørsmål tilknyttet Cochlear-kontoen din, kan du kontakte ditt lokale Cochlear-kontor for råd og støtte: cochlear.com/intl/contact/global-offices.