Skip to main content

Koble lydprosessoren din til en kompatibel Android™-enhet^

Hvordan kobler jeg lydprosessoren min til Android-enheten min?

Du må koble Nucleus 7- eller Kanso 2-lydprosessoren(e) din(e) til en kompatibel Android-enhet før du kan begynne å bruke kontrollfunksjonene i Nucleus Smart-appen.

 

Kan jeg koble bilaterale lydprosessorer til Android-enheten min?

Ja. Hvis du har bilaterale lydprosessorer, må du koble begge lydprosessorene dine til den kompatible Android-enheten din. For å gjøre dette kobler til du begge lydprosessorene samtidig (under samme tilkoblingsvindu).

Hvordan aktiverer jeg direkte lydoverføring med Android-enheten min?

Når du har koblet til en kompatibel Android-enhet, kan du aktivere lydoverføring til din Nucleus 7- eller Kanso 2-lydprosessor. Følgende video inneholder instruksjoner for dette.

 

 

Merk: Noen av skjermbildene som vises, kan være annerledes, avhengig av hvilken Android-versjon du har. Den nyeste kompatibilitetsinformasjonen finner du på www.cochlear.com/compatibility.
^Cochlear Nucleus Smart-appen er tilgjengelig på App Store og Google Play. Hvis du vil ha kompatibilitetsinformasjon, kan du besøke www.cochlear.com/compatibility. Android er et varemerke for Google LLC. Android-roboten reproduseres eller endres fra arbeidet som opprettes og deles av Google, og brukes i henhold til vilkår beskrevet i Creative Commons Attribution 3.0-lisensen. Google Play og Google Play-logoen er varemerker for Google LLC.
Fastvareoppdateringen for Nucleus 7- og Kanso 2-lydprosessorer som er nødvendig for Android-kompatibilitet, er kanskje ikke tilgjengelig på ditt marked. Ta kontakt med Cochlear for mer informasjon.
Bluetooth®-ordmerket og -logoene er registrerte varemerker som tilhører Bluetooth SIG, Inc. All bruk av disse varemerkene av Cochlear Limited er lisensiert.