Skip to main content

Baha® Smart-app: Startveiledning

Fordeler ved bruk av Cochlear™ Baha® Smart-appen

  • Kontroller Baha 6 Max-lydprosessoren direkte fra smarttelefonen.
  • Justere volum, endre program og aktivere strømming fra Cochlear™ True Wireless™-enheter.
  • Tilpass hørselsopplevelsen din.
  • Få hjelp og nyttige råd om bruk.
  • Finn en lydprosessor som har blitt borte.

Hvordan laster jeg ned Baha Smart-appen?

Cochlear Baha Smart-appen kan lastes ned gratis fra App Store i godkjente land.

Kompatibilitet

Baha Smart-appen fungerer med Baha 6 Max-lydprosessoren og en kompatibel iPhone.
Se www.cochlear.com/compatibility for en oppdatert oversikt over iPhone-, Apple Watch- og iOS-kompatibilitet.

Apple Watch

Bruk Apple Watch for å justere volum, bytte program, velge en favoritt eller aktivere overføring fra trådløse enheter raskt. Apple Watch viser også varsler som advarsler om lydprosessorens batteri.

Startveiledning

Før du laster ned, installerer og åpner appen, må du pare lydprosessoren med din iPhone. Dette gjøres via iPhone-innstillingene dine. Se animasjonen for å få veiledning for parkobling.

 

 

Når du har startet appen, kan du trykke på «Demo» for å lære om de forskjellige funksjonene, eller trykke på «Kom i gang» for å fortsette med å koble appen til lydprosessoren din.

For å kontrollere lydprosessoren med Baha Smart-appen må du logge på med brukeropplysningene til Cochlear-kontoen din. Hvis du ikke har en Cochlear-konto, kan du opprette en konto ved å trykke på «Opprett konto» og følge anvisningene på skjermen.

Når du er logget på, går appen gjennom flere trinn for å sørge for at en sikker tilkobling kan opprettes. Hvis det oppstår problemer, får du se anvisninger på skjermen. Når prosessen er ferdig, går appen automatisk til startskjermbildet.

Kan jeg koble bilaterale enheter til iPhone?

Ja. Hvis du har bilaterale Baha 6 Max-lydprosessorer, må du pare begge lydprosessorene med en kompatibel iPhone. For å gjøre dette parkobler du begge lydprosessorene samtidig (i samme parkoblingsvindu) og sørger for at de er riktig konfigurert som en «venstre» og en «høyre» enhet.