Skip to main content

Baha® Smart App: Aan de slag

Voordelen van het gebruik van de Cochlear™ Baha® Smart App

  • Bedien uw Baha 6 Max-geluidsprocessor rechtstreeks vanaf uw smartphone.
  • Het aanpassen van het volume, het overschakelen naar een ander programma en het activeren van streamen vanaf Cochlear™ True Wireless™-toestellen.
  • Geef uw hoorervaring een persoonlijk tintje.
  • Ontvang hulp en handige tips voor de bediening.
  • Het terugvinden van een zoekgeraakte geluidsprocessor.

Hoe kan ik de Baha Smart App downloaden?

De Cochlear Baha Smart App is in goedgekeurde landen gratis te downloaden bij Google Play.

Compatibiliteit

De Baha Smart App werkt met de Baha 6 Max-geluidsprocessor en een compatibele Android-smartphone.
Raadpleeg www.cochlear.com/compatibility voor actuele informatie over de compatibiliteit met smartphones en het Android-besturingssysteem.

Aan de slag

Download, installeer en open de app. In de app verschijnen instructies over hoe u verder moet gaan.
Als u de app eenmaal hebt gestart, kunt u op ‘Demo’ tikken om meer te weten te komen over de verschillende functies, of op ‘Aan de slag’ om de app te koppelen aan uw geluidsprocessor.
Als u uw geluidsprocessor wilt bedienen met de Baha Smart App, moet u zich aanmelden met de inloggegevens van uw Cochlear-account. Als u geen Cochlear-account hebt, kunt u een account aanmaken door op ‘Account aanmaken’ te tikken en de instructies op het scherm te volgen.

De geluidsprocessor en smartphone koppelen

Zodra u bent aangemeld, doorloopt de app een reeks stappen om te garanderen dat een veilige verbinding tot stand kan worden gebracht. Een dergelijke stap is het koppelen, waarbij een lijst met beschikbare geluidsprocessors wordt weergegeven.
Tik op uw geluidsprocessor en tik vervolgens op 'Koppelen'.
Als er problemen zijn, worden instructies op het scherm weergegeven. Zodra het proces afgerond is, gaat de app automatisch verder naar het scherm Home.

Kan ik bilaterale geluidsprocessors koppelen aan mijn Android-apparaat?

Ja. Als u bilaterale Baha 6 Max-geluidsprocessors hebt, moet u beide geluidsprocessors koppelen aan uw compatibele Android-toestel. Om dit te doen koppelt u beide geluidsprocessors tegelijkertijd (tijdens hetzelfde koppelvenster).