Skip to main content

Menjadikan Pemproses Bunyi Nucleus® 7 anda berpasangan dengan peranti Apple yang serasi^

Bagaimanakah cara menjadikan Pemproses Bunyi Nucleus 7 saya berpasangan dengan iPhone atau iPod touch saya?

Sebelum menggunakan ciri kawalan Aplikasi Nucleus Smart, anda perlu menjadikan pemproses bunyi anda berpasangan dengan iPhone atau iPod touch yang serasi dahulu. Untuk maklumat lanjut tentang cara berpasangan, lihat Soalan Lazim Aplikasi Nucleus Smart.

 

Bolehkah saya menjadikan peranti bilateral berpasangan dengan iPhone atau iPod touch saya?

Ya. Jika anda mempunyai Pemproses Bunyi Nucleus 7 bilateral, anda perlu menjadikan kedua-dua pemproses bunyi anda berpasangan dengan peranti Apple anda yang serasi. Untuk berbuat demikian, jadikan kedua-dua pemproses bunyi berpasangan secara serentak (dalam tetingkap berpasangan yang sama) dan pastikan peranti disediakan dengan betul sebagai peranti ‘kiri’ dan ‘kanan’.

 

^Pemproses bunyi Cochlear Nucleus 7 serasi dengan iPhone, iPad dan iPod touch. Untuk mendapatkan maklumat keserasian, lawati www.cochlear.com/compatibility. Aplikasi Cochlear Nucleus Smart tersedia di App Store dan Google Play. Untuk mendapatkan maklumat keserasian, lawati www.cochlear.com/compatibility. Apple, logo Apple, FaceTime, logo Made for iPad, logo Made for iPhone, logo Made for iPod, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad dan iPod touch ialah tanda dagangan Apple Inc., yang berdaftar di A.S. dan negara lain. App Store ialah tanda perkhidmatan Apple Inc., yang berdaftar di A.S. dan negara lain.