Skip to main content

A Cochlear™ fiók részletes bemutatása


A Cochlear fiók egy személyes fiók, amelyet a Cochlear által nyújtott szolgáltatások eléréséhez használhat. Lehetővé teszi, hogy egy e-mail-cím és egy jelszó segítségével bejelentkezzen a Cochlear online szolgáltatásaiba. A Cochlear szolgáltatásainak, például a Cochlear Nucleus Smart alkalmazás eléréséhez Cochlear fiókkal kell rendelkeznie.

A Cochlear fiók létrehozásával a Cochlear olyan erőforrásokat, szolgáltatásokat és támogatást tud biztosítani Önnek, amelyek elősegítik a Nucleus 7 beszédprocesszor használatát. A Cochlear ezenfelül ily módon információkat tud küldeni Önnek az iOS rendszert és a Nucleus Smart alkalmazást érintő frissítésekkel kapcsolatban.


A legtöbb országban egy adott életkor felett létrehozhatja saját Cochlear fiókját. A megadott életkor alatt egy szülő vagy gyám beleegyezése szükséges a Cochlear fiók létrehozásához. A korhatár a lakóhely szerinti országtól függően változhat. Amennyiben ezzel kapcsolatos kérdése van, vegye fel a kapcsolatot a helyi Cochlear irodával. Az elérhetőségek a cochlear.com/intl/contact/global-offices weboldalon találhatók.


Nem, nem hozhat létre Cochlear fiókot a megadott életkort betöltött személynek.


Ha gyermeke még nem töltötte be a megadott életkort, de létrehozott egy Cochlear fiókot, vegye fel a kapcsolatot a helyi Cochlear irodával, mivel a gyermek fiókjához szülői beleegyezés szükséges. Az elérhetőségek a cochlear.com/intl/contact/global-offices weboldalon találhatók.


Nem, mert így a másik fél személyes adatokhoz férhet hozzá. Kérjük, hogy a bejelentkezési adatokat biztonságos helyen tárolja.


Ha a webáruházból vásárolt Cochlear terméket, vagy korábban már használt Cochlear online szolgáltatásokat, akkor valószínűleg rendelkezik Cochlear fiókkal. A Nucleus Smart alkalmazásba ugyanazzal az e-mail-címmel és jelszóval jelentkezhet be. Ha ellenőrizni szeretné, hogy rendelkezik-e Cochlear fiókkal, vegye fel a kapcsolatot a Cochlear helyi ügyfélszolgálatával.


Ha még nem rendelkezik Cochlear fiókkal (azaz nincs hozzáférése egyéb Cochlear online szolgáltatásokhoz), a Nucleus Smart alkalmazás „Új fiók létrehozása” elemét kiválasztva hozhat létre új fiókot.

Ehhez:

 1. Meg kell adnia nevét és egy e-mail-címet,
 2. Létre kell hoznia egy egyedi jelszót a Cochlear fiókhoz.

Az adatok elküldését követően egy e-mailt küldünk Önnek, amely a Cochlear fiók aktiválásához szükséges hivatkozást is tartalmazza. Ha nem kapja meg az e-mailt, a Spam vagy a Levélszemét mappát is ellenőrizze. Ha az aktiváló linkre kattint, a Nucleus Smart alkalmazás automatikusan megnyílik, Ön pedig bejelentkezhet e-mail-címe és jelszava segítségével.


Ha szeretné, hogy gyermeke függetlenül, a saját eszközén használja a Nucleus Smart alkalmazást a Nucleus 7 beszédprocesszor vezérlésére, létrehozhat számára egy Cochlear fiókot. A fiók létrehozásakor bele kell egyeznie, hogy gyermeke teljes hozzáférést kapjon az alkalmazás funkcióihoz. Ezenkívül bele kell egyeznie abba, hogy adatai szinkronizálásra kerüljenek a Cochlear felhőbe, ha az Adatszinkronizálás funkció aktív.


Gyermeke fiókjának létrehozásához az alábbiakra lesz szüksége:

 1. Egy kompatibilis Apple eszközre, telepített Nucleus Smart alkalmazással
 2. Egy e-mail-címre gyermeke számára (az Ön e-mail-címén kívül)
 3. Az Ön saját kompatibilis Apple vagy Android eszközére
 4. Az Ön saját Cochlear fiókjára

Gyermeke Cochlear fiókjának létrehozása körülbelül 15 percet vesz igénybe.


Gyermeke Cochlear fiókjának létrehozása előtt először saját Cochlear fiókját kell létrehoznia.

Saját Cochlear fiókjának létrehozása (felnőtt)

 1. Ha még nem rendelkezik Cochlear fiókkal (azaz nincs hozzáférése egyéb Cochlear online szolgáltatásokhoz), a Nucleus Smart alkalmazás „Új fiók létrehozása” elemét kiválasztva hozhat létre új fiókot.
 2. Meg kell adnia nevét és egy e-mail-címet. Ezenfelül egy egyedi jelszót is létre kell hoznia Cochlear fiókja számára.
 3. Az adatok elküldését követően egy e-mailt küldünk Önnek, amely a Cochlear fiók aktiválásához szükséges hivatkozást is tartalmazza. Ha nem kapja meg az e-mailt, a Spam vagy a Levélszemét mappát is ellenőrizze. Ha az aktiváló linkre kattint, a Nucleus Smart alkalmazás automatikusan megnyílik, Ön pedig bejelentkezhet e-mail-címe és jelszava segítségével.
 4. Bejelentkezés után kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a párosítás elvégzéséhez. A folyamat közben meg kell adnia a készülék viselőjének nevét. Győződjön meg arról, hogy helyesen adta meg ezeket az adatokat. A készülék viselője ezután Önhöz lesz társítva, adatai pedig az alkalmazás Fiók adatai részében jelennek meg.

Ha probléma merül fel a folyamat közben, vagy ha az adatok helytelenek, gyermeke Cochlear fiókjának beállítása előtt vegye fel a kapcsolatot a Cochlear ügyfélszolgálatával.

Cochlear fiók beállítása gyermekek számára

Miután belépett a Cochlear fiókjába:

 1. A Nucleus Smart alkalmazás menüjében válassza a Beállítások lehetőséget
 2. A Beállítások pontban válassza a Fiók adatai opciót
 3. A Fiók adatai részben megjelennek az Ön adatai, a gondozott személyekkel együtt
 4. Válassza ki a gyermeket és adja meg az e-mail-címét (ez lesz a Cochlear fiókjának a felhasználóneve) Ez az e-mail-cím nem egyezhet az Ön e-mail-címével.
 5. Amikor a rendszer kéri, erősítse meg beleegyezését, hogy gyermeke teljes hozzáféréssel rendelkezzen a fiókhoz.
 6. Egy aktiváló e-mailt küldünk gyermeke e-mail-címére.
 7. Gyermekének meg kell nyitnia az aktiváló e-mailt és rá kell kattintania az aktiváló hivatkozásra.
 8. Gyermekének ekkor létre kell hoznia egy jelszót a fiókhoz, a fiók beállításának utolsó lépéseként.
 9. A fiók létrehozása után használhatja azt a Nucleus Smart alkalmazásba történő belépéshez bármely kompatibilis eszközön, amelyre telepítették a Nucleus Smart alkalmazást.
 10. Gyermeke Cochlear fiókjának sikeres aktiválásáról e-mailben kap értesítést.

Igen, létrehozhat. Végezze el a fent leírt lépéseket a másik gyermek esetében is. Ne feledje, hogy minden gyermeknek külön kompatibilis eszközzel kell rendelkeznie – két gyermek egy időben nem lehet ugyanarra az eszközre bejelentkezve.


Az Ön adatainak védelme fontos számunkra. Vállalatunk elkötelezett a személyes adatok védelme iránt, a hatályos titoktartási és adatvédelmi törvényeknek megfelelően. Személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatunkban leírtaknak megfelelően kezeljük. További információkért látogasson el a cochlear.com/intl/privacy-policy weboldalra.


Ha nem emlékszik a regisztráció során használt e-mail-címre, vegye fel a kapcsolatot a Cochlear helyi ügyfélszolgálatával.

Ha a jelszót felejtette el, válassza az „Elfelejtette a jelszavát?” gombot a bejelentkezési oldalon. Adja meg e-mail-címét, ahova elküldjük a jelszó visszaállítására vonatkozó utasításokat.


Ha problémákba ütközik, vagy egyéb kérdése merült fel a Cochlear fiókkal kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Cochlear helyi ügyfélszolgálatával. Az ügyfélszolgálat elérhetőségét a cochlear.com/intl/contact/global-offices weboldalon találja.