Skip to main content

A Cochlear™ fiók részletes bemutatása


A Cochlear fiók egy személyes fiók, amelyet a Cochlear által nyújtott szolgáltatások eléréséhez használhat. Lehetővé teszi, hogy egy e-mail-cím és egy jelszó segítségével bejelentkezzen a Cochlear online szolgáltatásaiba. A Cochlear Nucleus Smart alkalmazáshoz hasonló Cochlear szolgáltatások eléréséhez Cochlear fiókkal kell rendelkeznie.

A Cochlear fiók létrehozásával a Cochlear olyan erőforrásokat, szolgáltatásokat és támogatást tud biztosítani Önnek, amelyek elősegítik a Nucleus® 7, illetve a Kanso® 2 beszédprocesszor használatát. A Cochlear ezenfelül ily módon információkat tud küldeni Önnek az Android™, az iOS rendszert és a Nucleus Smart alkalmazást érintő frissítésekkel kapcsolatban.


A legtöbb országban, ha betöltötte a meghatározott életkort, létrehozhatja saját Cochlear fiókját. Ha a meghatározott életkornál fiatalabb, a szülőnek vagy gondviselőnek kell létrehoznia az Ön Cochlear fiókját, és ahhoz beleegyezését kell adnia. A korhatár az Ön lakóhelye szerinti országtól függ. Ha a témával kapcsolatos kérdései vannak, kérjük, lépjen kapcsolatba a Cochlear helyi ügyfélszolgálatával. Az elérhetőségekre vonatkozó további információkért látogasson el a cochlear.com/intl/contact/global-offices weboldalra.


Nem, Ön nem hozhat létre Cochlear fiókot olyan személy számára, aki betöltötte a meghatározott életkort.


Ha a meghatározott korhatárnál fiatalabb gyermeke létrehozott egy Cochlear fiókot, forduljon tanácsért és segítségért a helyi Cochlear képviselethez, mivel szülői beleegyezés szükséges ahhoz, hogy gyermeke fiókkal rendelkezhessen. Az elérhetőségekre vonatkozó további információkért látogasson el a cochlear.com/intl/contact/global-offices weboldalra.


Nem, mert így a másik fél személyes adatokhoz férhet hozzá. Kérjük, hogy a bejelentkezési adatokat biztonságos helyen tárolja.


Ha a webáruházból vásárolt Cochlear terméket, vagy korábban már használt Cochlear online szolgáltatásokat, akkor valószínűleg rendelkezik Cochlear fiókkal. A Nucleus Smart alkalmazásba ugyanazzal az e-mail-címmel és jelszóval jelentkezhet be. Ha ellenőrizni szeretné, hogy rendelkezik-e Cochlear fiókkal, vegye fel a kapcsolatot a Cochlear helyi ügyfélszolgálatával.


Ha még nem rendelkezik Cochlear fiókkal (azaz e-mail-címével és jelszavával nem fér hozzá egyéb Cochlear online szolgáltatásokhoz), a Nucleus Smart alkalmazás „Új fiók létrehozása” elemét kiválasztva hozhat létre új fiókot.

Önnek a következőket kell tennie:

 1. Adja meg nevét és e-mail-címét
 2. Hozzon létre egyedi jelszót Cochlear fiókjához.

Az adatok elküldését követően egy e-mailt küldünk Önnek, amely a Cochlear fiók aktiválásához szükséges hivatkozást is tartalmazza. Ha nem kapja meg az e-mailt, a Spam vagy a Levélszemét mappát is ellenőrizze. Ha az aktiváló linkre kattint, a Nucleus Smart alkalmazás automatikusan megnyílik, Ön pedig bejelentkezhet e-mail-címe és jelszava segítségével.


Ha szeretné, hogy gyermeke függetlenül, a saját eszközén használja a Nucleus Smart alkalmazást a Nucleus 7 vagy a Kanso 2 beszédprocesszor vezérlésére, létrehozhat számára egy Cochlear fiókot. A fiók létrehozásakor beleegyezik abba, hogy gyermeke teljes mértékben hozzáférjen az alkalmazás összes funkciójához. Ha az adatszinkronizálás funkció engedélyezve van, ahhoz is hozzájárul, hogy a gyermek adatait szinkronizálják a Cochlear Cloud felhővel.


Ha fiókot szeretne létrehozni gyermeke számára, a következőkre lesz szüksége:

 1. Kompatibilis eszköz*, amelyre fel van telepítve a Nucleus Smart alkalmazás
 2. E-mail-cím gyermeke számára (az Ön saját e-mail-címén kívül)
 3. Saját kompatibilis Apple vagy Android eszköze
 4. Saját Cochlear fiókja

*A Nucleus 7 és Kanso 2 beszédprocesszorok Apple és Android rendszerű eszközökkel kompatibilisek. A kompatibilitással kapcsolatos további tájékoztatásért látogasson el a www.cochlear.com/compatibility címre.


Gyermeke Cochlear fiókjának létrehozása körülbelül 15 percet vesz igénybe.


Mielőtt létrehozná gyermeke Cochlear fiókját, saját Cochlear fiókot kell létrehoznia.

Cochlear fiók létrehozása (felnőtt)

 1. Ha még nem rendelkezik Cochlear fiókkal (azaz e-mail-címével és jelszavával nem fér hozzá egyéb Cochlear online szolgáltatásokhoz), a Nucleus Smart alkalmazás „Új fiók létrehozása” elemét kiválasztva hozhat létre új fiókot.
 2. Meg kell adnia nevét és egy e-mail-címet. Ezenfelül egy egyedi jelszót is létre kell hoznia Cochlear fiókja számára.
 3. Az adatok elküldését követően egy e-mailt küldünk Önnek, amely a Cochlear fiók aktiválásához szükséges hivatkozást is tartalmazza. Ha nem kapja meg az e-mailt, a Spam vagy a Levélszemét mappát is ellenőrizze. Ha az aktiváló linkre kattint, a Nucleus Smart alkalmazás automatikusan megnyílik, Ön pedig bejelentkezhet e-mail-címe és jelszava segítségével.
 4. Ha bejelentkezett, kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a párosítási folyamat végrehajtásához. A folyamat során meg kell adnia az implantált személy nevét. Ügyeljen arra, hogy az adatokat helyesen adja meg. Az implantált személy ezután össze lesz Önnel kapcsolva, és az alkalmazás Fiókadatok részében láthatja a rá vonatkozó információkat.

Ha a folyamat során problémába ütközik, vagy ha valamelyik adat pontatlannak tűnik, kérjük, lépjen kapcsolatba a Cochlear ügyfélszolgálattal, mielőtt Cochlear fiókot hozna létre gyermekének.

Cochlear fiók létrehozása gyermekek részére

Miután bejelentkezett saját Cochlear fiókjába:

 1. A Nucleus Smart alkalmazás menüjében válassza ki a Beállítások menüpontot.
 2. A Beállítások menüben válassza ki a Fiókadatok elemet.
 3. A Fiókadatok részben láthatja saját adatait az Ön által kezelt személyek adataival együtt.
 4. Válassza ki a gyermeket, és adja meg a gyermek e-mail-címét (ez lesz a felhasználói fiókhoz tartozó felhasználónév). Ez az e-mail-cím nem egyezhet meg az Ön saját e-mail-címével.
 5. Amikor a rendszer kéri, hagyja jóvá gyermeke teljes hozzáférését a fiókhoz.
 6. A gyermek e-mail-címére egy aktiváló e-mailt küldünk.
 7. Gyermekének meg kell nyitnia az aktiváló e-mailt, majd rá kell kattintania az aktiváló hivatkozásra.
 8. Ezután a rendszer a fiókhoz tartozó jelszó megadására kéri a gyermeket, mellyel be is fejeződik a fiók létrehozása.
 9. A fiók létrehozása után azzal léphet be a Nucleus Smart alkalmazásba minden olyan kompatibilis eszközön, amelyre a Nucleus Smart alkalmazás fel van telepítve.
 10. A gyermek Cochlear fiókjának sikeres aktiválásáról e-mail-ben értesítjük Önt.

Igen, létrehozhat. Egyszerűen csak végezze el a fent ismertetett folyamatot a másik gyermek esetében is. Ne feledje, hogy minden gyermeknek külön kompatibilis eszközzel kell rendelkeznie – két gyermek egy időben nem lehet ugyanarra az eszközre bejelentkezve.


Az Ön adatainak védelme fontos számunkra. Vállalatunk elkötelezett a személyes adatok védelme iránt, a hatályos titoktartási és adatvédelmi törvényeknek megfelelően. Személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatunkban leírtaknak megfelelően kezeljük. További tájékoztatásért látogasson el a www.cochlear.com/privacy címre.


Ha nem emlékszik a regisztráció során használt e-mail-címre, vegye fel a kapcsolatot a Cochlear helyi ügyfélszolgálatával.

Ha a jelszót felejtette el, válassza az „Elfelejtette a jelszavát?” gombot a bejelentkezési oldalon. Adja meg e-mail-címét, ahova elküldjük a jelszó visszaállítására vonatkozó utasításokat.


Ha problémákba ütközik, vagy egyéb kérdése merült fel a Cochlear fiókkal kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Cochlear helyi ügyfélszolgálatával. Az ügyfélszolgálat elérhetőségét a cochlear.com/intl/contact/global-offices weboldalon találja.