Skip to main content

Uparivanje procesora zvuka s kompatibilnim uređajem Android™^

Kako se procesor zvuka uparuje s uređajem Android?

Kako biste mogli upotrebljavati značajke za upravljanje u aplikaciji Nucleus Smart, trebate svoje procesore zvuka Nucleus 7 ili Kanso 2 upariti s kompatibilnim uređajem Android.

 

Mogu li upariti obostrane procesore zvuka sa svojim uređajem Android?

Da. Ako imate obostrane procesore zvuka, trebate oba svoja procesora zvuka upariti s kompatibilnim uređajem Android. Kako biste to učinili, oba procesora zvuka uparite istovremeno (tijekom istog postupka uparivanja).

Kako mogu omogućiti izravno strujanje s uređajem Android?

Nakon uparivanja kompatibilnog uređaja Android možete omogućiti strujanje na procesor zvuka Nucleus 7 ili Kanso 2. Upute se nalaze u sljedećem videozapisu.

 

 

Napomena: neki prikazani zasloni mogu se razlikovati ovisno o vašoj verziji softvera Android. Najnovije informacije o kompatibilnosti potražite na adresi www.cochlear.com/compatibility.
^Aplikacija Cochlear Nucleus Smart dostupna je u trgovinama App Store i Google Play. Informacije o kompatibilnosti potražite na adresi www.cochlear.com/compatibility. Android je zaštitni znak tvrtke Google LLC. Android robot reproduciran je ili modificiran na osnovu rada koji je stvorio i podijelio Google i upotrebljava se u sukladnosti s licencom imenovanja Creative Commons 3.0. Google Play i logotip Google Play zaštitni su znakovi tvrtke Google LLC.
Ažuriranje programske datoteke procesora zvuka Nucleus 7 i Kanso 2 potrebno za kompatibilnost s uređajima Android možda neće biti dostupno za vaše tržište. Za više informacija kontaktirajte Cochlear.
Riječ i logotipi Bluetooth® registrirani su zaštitni znakovi u vlasništvu tvrtke Bluetooth SIG Inc. i tvrtka Cochlear Limited upotrebljava ih u skladu s dodijeljenom licencom.