Skip to main content

Uparivanje procesora zvuka Nucleus® 7 s kompatibilnim uređajem Android™^

Kako se procesor zvuka Nucleus 7 uparuje s uređajem Android?

Kako biste mogli upotrebljavati značajke za upravljanje u aplikaciji Nucleus Smart, trebate svoje procesore zvuka upariti s kompatibilnim uređajem Android.

 

Mogu li upariti obostrane procesore zvuka sa svojim uređajem Android?

Da. Ako imate obostrane procesore zvuka Nucleus 7, trebate oba svoja procesora zvuka upariti s kompatibilnim uređajem Android. Kako biste to učinili, oba procesora zvuka uparite istovremeno (tijekom istog postupka uparivanja).

 

^Aplikacija Cochlear Nucleus Smart dostupna je u trgovinama App Store i Google Play. Informacije o kompatibilnosti potražite na adresi www.cochlear.com/compatibility. Android je zaštitni znak tvrtke Google LLC. Android robot reproduciran je ili modificiran na osnovu rada koji je stvorio i podijelio Google i upotrebljava se u sukladnosti s licencom imenovanja Creative Commons 3.0. Google Play i logotip Google Play zaštitni su znakovi tvrtke Google LLC.
Ažuriranje firmvera za procesor zvuka Nucleus 7 koje je potrebno za kompatibilnost sa sustavom Android možda nije dostupno na vašem tržištu. Obratite se tvrtki Cochlear za više informacija.