Skip to main content

Nucleus® 7 -puheprosessorin pariliittäminen yhteensopivaan Apple-laitteeseen

Miten Nucleus 7 -puheprosessori pariliitetään iPhoneen tai iPod touchiin?

Ennen kuin voit käyttää Nucleus Smart-sovelluksen hallintaominaisuuksia, puheprosessori(t) on ensin yhdistettävä yhteensopivaan iPhone- tai iPod touch -laitteeseen. Katso lisätietoja pariliittämisestä Nucleus Smart -sovelluksen yleisimmistä kysymyksistä.

 

Voiko molemminpuolisen laitteen pariliittää iPhone- tai iPod touch -laitteeseen?

Kyllä voi. Jos olet Nucleus 7 -puheprosessorien molemminpuolinen käyttäjä, kumpikin puheprosessori on yhdistettävä yhteensopivaan Apple-laitteeseen. Tee niin pariliittämällä puheprosessorit yhdellä kertaa (samassa pariliitosikkunassa). Varmista, että laitteet on määritetty oikein vasemman- ja oikeanpuoleiseksi laitteeksi.

 

^Cochlear Nucleus 7 -puheprosessori on yhteensopiva iPhonen, iPadin ja iPod touchin kanssa. Lisätietoja yhteensopivuudesta on osoitteessa www.cochlear.com/compatibility. Cochlear Nucleus Smart -sovellus on saatavissa App Storesta ja Google Playsta. Lisätietoja yhteensopivuudesta on osoitteessa www.cochlear.com/compatibility. Apple, Applen logo, FaceTime, Made for iPad -logo, Made for iPhone -logo, Made for iPod -logo, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad ja iPod touch ovat Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröityjä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröity palvelumerkki.