Skip to main content

Puheprosessorin yhdistäminen yhteensopivaan Apple-laitteeseen^

Kuinka Nucleus 7- tai Kanso 2 -puheprosessori yhdistetään iPhone- tai iPod touch -laitteeseen?

Ennen kuin voit käyttää Nucleus Smart -sovelluksen hallintaominaisuuksia, sinun on yhdistettävä puheprosessori(t) pariliitoksella yhteensopivaan iPhone- tai iPod touch -laitteeseen. Katso lisätietoja yhdistämisestä Nucleus Smart -sovelluksen yleisimmistä kysymyksistä.

 

Voiko molemminpuoliset puheprosessorit yhdistää iPhone- tai iPod touch -laitteeseen?

Kyllä voi. Jos olet puheprosessorien molemminpuolinen käyttäjä, kumpikin puheprosessori on yhdistettävä yhteensopivaan Apple-laitteeseen. Tee tämä yhdistämällä molemmat puheprosessorit samalla kertaa (samassa yhdistämisikkunassa). Varmista, että laitteet on määritetty oikein vasemman- ja oikeanpuoleiseksi laitteeksi.

^Cochlear Nucleus 7- ja Kanso 2 -puheprosessorit ovat yhteensopivia iPhonen, iPadin ja iPod touchin kanssa. Lisätietoja yhteensopivuudesta on osoitteessa www.cochlear.com/compatibility. Cochlear Nucleus Smart -sovellus on saatavana App Storesta ja Google Playsta. Lisätietoja yhteensopivuudesta on osoitteessa www.cochlear.com/compatibility. Apple, Applen logo, FaceTime, Made for iPad -logo, Made for iPhone -logo, Made for iPod -logo, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad ja iPod touch ovat Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröityjä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc:n palvelulle Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröity tavaramerkki.