Skip to main content

Nucleus® Smart -sovellus: yleisimmät kysymykset


Nucleus Smart -sovellus sopii yhteen Cochlear™ Nucleus 7 -puheprosessorin kanssa.


Nucleus Smart -sovellus on yhteensopiva iPhone 5 -puhelinten (tai uudempien) ja 6. sukupolven iPod touch -laitteiden (tai uudempien) kanssa (vähintään iOS 10.0). Sitä ei ole tarkoitettu käytettäväksi muiden Apple-laitteiden kanssa.

^Cochlear Nucleus 7 -puheprosessori on yhteensopiva iPhonen, iPadin ja iPod touchin kanssa. Lisätietoja yhteensopivuudesta on osoitteessa www.cochlear.com/compatibility. Cochlear Nucleus Smart -sovellus on saatavissa App Storesta ja Google Playsta. Lisätietoja yhteensopivuudesta on osoitteessa www.cochlear.com/compatibility. Apple, Applen logo, FaceTime, Made for iPad -logo, Made for iPhone -logo, Made for iPod -logo, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad ja iPod touch ovat Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröityjä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröity palvelumerkki.


Nucleus Smart on ladattavissa ilmaiseksi Applen App Storesta. Napauta App Store -kuvaketta, tee haku sanoilla ”Nucleus Smart” ja valitse Nucleus Smart -sovelluksen lataaminen. Huomaa, että Nucleus Smart -sovellus ei välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa, joten se ei ehkä näy hakutuloksissasi.


Kun olet ladannut ja asentanut Nucleus Smart -sovelluksen, aloita toimintoihin ja ominaisuuksiin perehtyminen valitsemalla demo-toiminto. Näin voit tutustua Nucleus Smart -sovellukseen ja totutella sen toimintaan jo ennen kuin sinulla on Nucleus 7 -puheprosessori.

Jotta voit ohjata Nucleus 7 -puheprosessoriasi Nucleus Smart -sovelluksella, sinun on kirjauduttava sisään Cochlear-tilisi tietoja käyttämällä. Jos sinulla ei vielä ole Cochlear-tiliä, voit luoda sellaisen, kun olet ladannut sovelluksen valitsemalla Luo uusi tili ja noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.


Voit pariliittää Nucleus 7 -puheprosessorin enintään viiteen yhteensopivaan Apple-laitteeseen ja asentaa Nucleus Smart -sovelluksen niihin kaikkiin. Voit kuitenkin yhdistää puheprosessoriisi vain yhden yhteensopivan Apple-laitteen kerrallaan. 


Demo-toiminto mahdollistaa Nucleus Smart -sovelluksen käytön esittely- tai kokeilutarkoituksessa ilman yhteyttä Nucleus 7 -puheprosessoriin. Voit poistaa demo-toiminnon käytöstä tai ottaa sen käyttöön Nucleus Smart -sovelluksen Asetukset-kohdassa.


Kyllä voi. Jos pariliität yhteensopivan Apple-laitteen lapsesi Nucleus 7 -puheprosessoriin, voit hallita ja tarkkailla prosessoria, jolloin voit nähdä akkujen tilan, säätää äänenvoimakkuutta ja vaihtaa ohjelmaa puheprosessoriin koskematta.

Voit poistaa käytöstä äänen suoratoiston lapsesi prosessoriin, jotta puheluita tai musiikkia ei ohjata prosessoriin. Tee niin siirtymällä kohtaan Asetukset> Yleiset> Käyttöapu> Kuulokojeet ja poistamalla käytöstä kohta Käytä kuulokojetta. Näin suoratoisto lapsesi puheprosessoriin estetään, mutta puheprosessoria voi edelleen hallita Nucleus Smart -sovelluksella.

Jos puheprosessorin säätäminen ei onnistu Nucleus Smart -sovelluksella, yhteensopivaa Apple-laitetta ei ole ehkä yhdistetty prosessoriisi oikein.

Saat lisätietoja Nucleus 7:n pariliittämisestä katsomalla animaation aiheesta. Jos pariliittäminen on tehty onnistuneesti, varmista, että laitteesi on suositeltavalla etäisyydellä ja että lähistöllä ei ole voimakkaita häiriölähteitä. Jos ongelma jatkuu, ota yhteys Cochleariin tai kuulonhuollon ammattilaiseen.

 

Nucleus Smart -sovelluksen aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa on akkukuvake. Se osoittaa, kuinka täynnä akut/paristot ovat. Napauttamalla akkukuvaketta saat näkyviin Tila-näytön, jossa on yksityiskohtaiset tiedot puheprosessorin akun tilasta. Tässä näytössä näet myös Nucleus 7 -puheprosessoriin välitettävän äänen äänenvoimakkuuden sekä puheprosessorin tilanilmaisimen. Valintamerkki ilmaisee, että Nucleus 7 -puheprosessori toimii oikein.


Kaksoisnapsauta yhteensopivan Apple-laitteesi Koti-painiketta, niin näet kaikki käynnissä olevat sovellukset. Selaa sovelluksia sipaisemalla vasemmalle tai oikealle. Jos Nucleus Smart -sovellus on käynnissä, sen kuvake on sovellusten esikatselukuvien joukossa. Palaa sovellukseen jatkamaan sen käyttämistä napauttamalla Nucleus Smart -sovelluksen esikatselukuvaketta. Jotta voit vastaanottaa hälytyksiä, paikantaa kadonneen puheprosessorin ja käyttää Kuuntelun seuranta -ominaisuuksia, sovelluksen on oltava aina käynnissä Apple-laitteessasi. Jos sinun on suljettava sovellus vianetsintää varten, varmista, että muistat käynnistää sovelluksen uudelleen.


Nucleus Smart -sovellus lakkaa toimimasta vain, jos sovellus suljetaan tarkoituksella. Sovellus on syytä sulkea ainoastaan vianetsintää varten, sillä sovelluksen on oltava käynnissä, jotta ominaisuudet, kuten Etsi prosessori ja Kuuntelun seuranta, ovat käytettävissä. Jos haluat sulkea sovelluksen, kaksoisnapsauta yhteensopivan Apple-laitteesi Koti-painiketta, jotta saat näkyviin kaikki käynnissä olevat sovellukset. Selaa käynnissä olevia sovelluksia sipaisemalla vasemmalle tai oikealle, kunnes löydät Nucleus Smart -sovelluksen esikatselukuvan. Kun olet löytänyt Nucleus Smart -sovelluksen esikatselukuvan, sulje sovellus sipaisemalla se ylös.


Jos kohtaat edelleen ongelmia tai sinulla on muuta kysyttävää Nucleus Smart -sovelluksesta, saat neuvoja ja tukea ottamalla yhteyttä paikalliseen Cochlearin toimistoon osoitteessa cochlear.com/intl/contact/global-offices.