Skip to main content

Nucleus® Smart -sovellus: yleisimmät kysymykset


Nucleus Smart -sovellus sopii yhteen Cochlear™ Nucleus 7- ja Kanso 2 -puheprosessorien kanssa.


Nucleus Smart -sovellus on yhteensopiva iPhone 5s -puhelinten (tai uudempien) ja 6. sukupolven iPod-laitteiden (tai uudempien) kanssa, joiden käyttöjärjestelmä on iOS 11.0 tai uudempi. Sitä ei ole tarkoitettu käytettäväksi muiden Apple-laitteiden kanssa. Lisätietoja yhteensopivuudesta on osoitteessa www.cochlear.com/compatibility.


Nucleus Smart -sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Applen App Storesta. Napauta App Store -kuvaketta, tee haku sanoilla Nucleus Smart ja valitse Nucleus Smart -sovelluksen lataaminen. Huomaa, että Nucleus Smart -sovellus ei välttämättä ole saatavana kaikissa maissa, joten se ei ehkä näy hakutuloksissasi.


Kun olet ladannut ja asentanut Nucleus Smart -sovelluksen, aloita toimintoihin ja ominaisuuksiin perehtyminen valitsemalla demo-toiminto. Näin voit tutustua Nucleus Smart -sovellukseen ja totutella sen toimintaan jo ennen kuin sinulla on Nucleus 7- tai Kanso 2 -puheprosessori.

Jotta voit ohjata puheprosessoriasi Nucleus Smart -sovelluksella, sinun on kirjauduttava sisään Cochlear-tilisi tiedoilla. Jos sinulla ei vielä ole Cochlear-tiliä, voit luoda sellaisen, kun olet ladannut sovelluksen. Valitse latauksen jälkeen Luo uusi tili ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.


Voit yhdistää Nucleus 7- tai Kanso 2 -puheprosessorin pariliitoksella enintään viiteen yhteensopivaan Apple-laitteeseen ja asentaa Nucleus Smart -sovelluksen niihin kaikkiin. Puheprosessorista voi kuitenkin muodostaa yhteyden vain yhteen yhteensopivaan Apple-laitteeseen kerrallaan. 


Demo-toiminto mahdollistaa Nucleus Smart -sovelluksen käytön esittely- tai kokeilutarkoituksessa ilman yhteyttä Nucleus 7- tai Kanso 2 -puheprosessoriin. Voit poistaa demo-toiminnon käytöstä tai ottaa sen käyttöön Nucleus Smart -sovelluksen Asetukset-kohdassa.


Kyllä voi. Jos yhdistät oman yhteensopivan Apple-laitteesi lapsen Nucleus 7- tai Kanso 2 -puheprosessoriin, voit hallita ja tarkkailla prosessoria. Tällöin voit nähdä akun/paristojen tilan, säätää äänenvoimakkuutta ja vaihtaa ohjelmaa puheprosessoriin koskematta.

Voit poistaa käytöstä äänen suoratoiston omasta laitteestasi lapsesi puheprosessoriin, jotta puheluita tai musiikkia ei ohjata prosessoriin. Voit tehdä tämän vaihtamalla kuulokojeen ”Äänen reititys” -asetusta Apple-laitteen ”Asetukset”-valikon kohdassa ”Käyttöapu”. Estä puheluiden tai median suoratoisto valitsemalla ”Äänen reititys” -asetuksissa ”Ei koskaan kuulokojeisiin” kohdassa ”Puheluäänet” tai ”Mediaäänet”. Näin suoratoisto lapsesi puheprosessoriin estetään, mutta prosessoria voi edelleen hallita Nucleus Smart -sovelluksella.


Jos puheprosessorin säätäminen Nucleus Smart -sovelluksella ei onnistu, yhteensopivaa Apple-laitetta ei ole ehkä yhdistetty prosessoriisi oikein.

Saat lisätietoja yhdistämisestä pariliitoksella katsomalla animaation aiheesta. Jos yhdistäminen on tehty onnistuneesti, varmista, että laitteesi on suositeltavalla etäisyydellä ja että lähistöllä ei ole voimakkaita häiriölähteitä. Jos ongelma ei poistu, ota yhteys Cochleariin.

 

Nucleus Smart -sovelluksen aloitusnäkymän oikeassa yläkulmassa on akkukuvake. Se osoittaa, kuinka täynnä puheprosessorin akku/paristot ovat. Napauttamalla akkukuvaketta saat näkyviin Tila-näytön, jossa on yksityiskohtaiset tiedot puheprosessorin akun/paristojen tilasta. Tässä näytössä näet myös Nucleus 7- tai Kanso 2 -puheprosessoriin välitettävän äänen äänenvoimakkuuden sekä puheprosessorin tilanilmaisimen. Valintamerkki ilmaisee, että puheprosessori toimii oikein.


Kaksoisnapsauta yhteensopivan Apple-laitteesi Koti-painiketta, niin näet kaikki käynnissä olevat sovellukset. Selaa sovelluksia pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle. Jos Nucleus Smart -sovellus on käynnissä, se näkyy sovellusten esikatselukuvien joukossa. Palaa sovellukseen jatkamaan sen käyttämistä napauttamalla Nucleus Smart -sovelluksen esikatselukuvaa. Jotta voit vastaanottaa hälytyksiä, paikantaa kadonneen puheprosessorin ja käyttää Kuuntelun seuranta -ominaisuuksia, sovelluksen on oltava aina käynnissä Apple-laitteessasi. Jos sinun on suljettava sovellus vianetsintää varten, muista käynnistää sovellus uudelleen.


Nucleus Smart -sovellus lakkaa toimimasta vain, jos sovellus suljetaan tarkoituksella. Sovellus on syytä sulkea ainoastaan vianetsintää varten, sillä sovelluksen on oltava käynnissä, jotta sen ominaisuudet, kuten Etsi prosessori ja Kuuntelun seuranta, ovat käytettävissä. Jos haluat sulkea sovelluksen, kaksoisnapsauta yhteensopivan Apple-laitteesi Koti-painiketta, jotta saat näkyviin kaikki käynnissä olevat sovellukset. Selaa käynnissä olevia sovelluksia pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle, kunnes löydät Nucleus Smart -sovelluksen esikatselukuvan. Kun olet löytänyt Nucleus Smart -sovelluksen esikatselukuvan, sulje sovellus pyyhkäisemällä ylös.


Jos kohtaat edelleen ongelmia tai sinulla on muuta kysyttävää Nucleus Smart -sovelluksesta, saat neuvoja ja tukea ottamalla yhteyttä paikalliseen Cochlearin toimistoon osoitteessa cochlear.com/intl/contact/global-offices.


Apple Watch -laitteisiin tarkoitettu Nucleus Smart -sovellus yhdistyy yhteensopivan iPhonen Nucleus Smart -sovellukseen eikä suoraan Nucleus 7- tai Kanso 2 -puheprosessoriin. Nucleus Smart -sovelluksen on oltava käynnissä iPhonessa, jotta Apple Watch -laitteisiin tarkoitettu Nucleus Smart -sovellus toimii.

Apple Watch -laite ja iPhone pariliitetään Bluetooth®-yhteydellä, ja Apple Watch -laitteisiin tarkoitettu Nucleus Smart -sovellus käyttää tätä Bluetooth-yhteyttä tiedonsiirtoon Nucleus Smart -sovelluksen kanssa.

Kun Nucleus 7- tai Kanso 2 -puheprosessorin asetuksia vaihdetaan Apple Watch -laitteisiin tarkoitetussa Nucleus Smart -sovelluksessa, nämä asetukset muuttuvat myös iPhonen Nucleus Smart -sovelluksessa.


Yhteensopiva watchOS (Apple Watch -laitteen käyttöjärjestelmä) -versio on vähintään 6.

Lisätietoja yhteensopivuudesta on osoitteessa www.cochlear.com/compatibility

Apple Watch -laitteisiin tarkoitettu Nucleus Smart -sovellus on tällä hetkellä yhteensopiva Nucleus Smart -sovelluksen kanssa vain Yhdysvalloissa ja valikoiduissa maissa. Kysy lisätietoja yhteensopivuudesta Cochlearilta.


Jos iPhone katkaisee yhteyden Nucleus 7- tai Kanso 2 -puheprosessoriin, sitä ei voi hallita Apple Watch -laitteisiin tarkoitetulla Nucleus Smart -sovelluksella.

Sinua kehotetaan avaamaan Nucleus Smart -sovellus iPhonessasi, jotta voit muodostaa uudelleen yhteyden puheprosessoriin.


Sinun on kirjauduttava sisään Nucleus Smart -sovellukseen, jotta voit hallita Nucleus 7- tai Kanso 2 -puheprosessoria Apple Watch -laitteisiin tarkoitetulla Nucleus Smart -sovelluksella.


Apple Watch -laitteisiin tarkoitettu Nucleus Smart -sovellus julkaistiin Yhdysvalloissa ja Latinalaisessa Amerikassa syyskuussa 2019.

Nucleus Smart -sovelluksen käyttäjät muissa maissa eivät voi käyttää Apple Watch -laitteisiin tarkoitettua Nucleus Smart -sovellusta. Saatavuus muilla markkinoilla määräytyy julkaisuajankohdan mukaan.