Skip to main content

Lisätietoja Cochlear™-tilistäsi


Cochlear-tili on henkilökohtainen tili, jolla Cochlearin palveluja käytetään. Tilin avulla voit kirjautua Cochlearin verkkopalveluihin antamalla sähköpostiosoitteen ja salasanan. Tarvitset Cochlear-tilin, jotta voit käyttää Cochlearin palveluja, kuten Cochlear Nucleus Smart -sovellusta.

Kun luot Cochlear-tilin, Cochlear voi tarjota sinulle resursseja, palveluja ja tukea yhteyksien muodostamiseen ja itsevarmuuden kasvattamiseen käyttäessäsi Nucleus® 7- ja/tai Kanso® 2 -puheprosessoria. Lisäksi Cochlear voi kertoa sinulle Android™- tai iOS-käyttöjärjestelmän ja Nucleus Smart -sovelluksen mahdollisista päivityksistä.


Useimmissa maissa henkilö voi luoda itselleen oman Cochlear-tilin, kunhan hän on ylittänyt tietyn ikärajan. Jos määritetty ikäraja ei vielä ylity, vanhemman tai huoltajan on määritettävä Cochlear-tili lapsen puolesta ja annettava suostumuksensa sen käyttöön. Ikäraja vaihtelee maasta toiseen. Lisätietoja aiheesta saat paikallisesta Cochlearin toimistosta. Yhteystiedot ovat osoitteessa cochlear.com/intl/contact/global-offices.


Ei, et voi luoda Cochlear-tiliä määritetyn ikärajan ylittäneen henkilön puolesta.


Jos lapsesi on määritettyä ikärajaa nuorempi mutta hän on siitä huolimatta luonut itselleen Cochlear-tilin, kysy neuvoa paikallisesta Cochlearin toimistosta, sillä lapsesi tarvitsee tililleen vanhemman suostumuksen. Yhteystiedot ovat osoitteessa cochlear.com/intl/contact/global-offices.


Ei voi, koska tililtä on pääsy käyttäjän henkilötietoihin. Kirjautumistiedot on säilytettävä huolellisesti suojattuina.


Jos olet ostanut Cochlear-tuotteen verkkokaupastamme tai käyttänyt Cochlearin verkkopalvelua aikaisemmin, sinulla saattaa jo olla Cochlear-tili. Voit ehkä kirjautua Nucleus Smart -sovellukseen samalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Jos haluat tarkistaa, onko sinulla jo Cochlear-tili, pyydä apua paikalliselta Cochlear-asiakaspalvelutiimiltämme.


Jos sinulla ei vielä ole Cochlear-tiliä (eli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta ja salasanaa, joilla voit käyttää Cochlearin palveluja verkossa), voit luoda sellaisen valitsemalla Nucleus Smart -sovelluksessa Luo uusi tili.

Sinun on

 1. annettava nimesi ja sähköpostiosoitteesi
 2. luotava Cochlear-tiliä varten yksilöllinen salasana.

Kun olet antanut tiedot, saat Cochlear-tilin aktivointilinkin sähköpostitse. Jos et saa sähköpostia, tarkista roskapostikansiosi. Kun napsautat aktivointilinkkiä, Nucleus Smart -sovellus avautuu automaattisesti ja voit kirjautua tilille käyttämällä sähköpostiosoitetta ja salasanaa.


Jos haluat, että lapsesi voi hallita Nucleus 7- tai Kanso 2 -puheprosessoriaan itsenäisesti oman laitteensa Nucleus Smart -sovelluksella, voit luoda hänelle oman Cochlear-tilin. Kun luot lapsellesi tilin, annat hänelle suostumuksesi käyttää kaikkia sovelluksen toimintoja. Annat samalla suostumuksesi myös sille, että hänen tietonsa synkronoituvat Cochlear Cloud -pilvipalveluun, jos tietojen synkronointitoiminto on käytössä.


Jotta voit luoda lapsellesi oman tilin, tarvitset

 1. yhteensopivan älypuhelimen, johon on asennettu Nucleus Smart -sovellus
 2. sähköpostiosoitteen lapsellesi (oman osoitteesi lisäksi)
 3. oman yhteensopivan Apple- tai Android-laitteen
 4. oman Cochlear-tilin.

*Nucleus 7- ja Kanso 2 -puheprosessorit ovat yhteensopivia Apple- ja Android-laitteiden kanssa. Lisätietoja yhteensopivuudesta on osoitteessa www.cochlear.com/compatibility.


Cochlear-tilin luominen lapselle vie noin 15 minuuttia.


Jotta voit luoda lapsellesi Cochlear-tilin, sinulla on ensin oltava oma Cochlear-tili.

Cochlear-tilin luominen (aikuiselle)

 1. Jos sinulla ei vielä ole Cochlear-tiliä (eli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta ja salasanaa, joilla voit käyttää Cochlearin palveluja verkossa), voit luoda sellaisen valitsemalla Nucleus Smart -sovelluksessa Luo uusi tili.
 2. Sinun on annettava nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Lisäksi sinun on luotava Cochlear-tilillesi yksilöllinen salasana.
 3. Kun olet antanut tiedot, saat Cochlear-tilin aktivointilinkin sähköpostitse. Jos et saa sähköpostia, tarkista roskapostikansiosi. Kun napsautat aktivointilinkkiä, Nucleus Smart -sovellus avautuu automaattisesti ja voit kirjautua tilille käyttämällä sähköpostiosoitetta ja salasanaa.
 4. Kun olet kirjautunut sisään, tee yhdistäminen noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita. Prosessin aikana sinua pyydetään antamaan käyttäjän nimi. Varmista, että annat oikeat tiedot. Tämä käyttäjä yhdistyy sinuun, ja hänen tietonsa näkyvät sovelluksen Tilin tiedot -kohdassa.

Jos prosessissa on ongelmia tai jotkin tiedot ovat virheellisiä, ota yhteys Cochlearin asiakaspalveluun, ennen kuin luot Cochlear-tilin lapsellesi.

Cochlear-tilin luominen lapselle

Kun olet kirjautunut sisään omaan Cochlear-tiliisi, toimi seuraavalla tavalla:

 1. Valitse Nucleus Smart -sovelluksen valikosta Asetukset.
 2. Valitse Asetukset-kohdasta Tilin tiedot.
 3. Tilin tiedot -kohdassa näkyvät sekä omat tietosi että läheisesi tiedot.
 4. Valitse lapsi ja anna hänen sähköpostiosoitteensa. Siitä tulee hänen Cochlear-tilinsä käyttäjänimi. Tämä sähköpostiosoite ei saa olla sama kuin oma osoitteesi.
 5. Kun laite niin kehottaa, anna lapsellesi valtuudet tilin käyttämiseen.
 6. Laite lähettää lapsesi sähköpostiosoitteeseen aktivointiviestin.
 7. Hänen on avattava viesti ja napsautettava siinä olevaa aktivointilinkkiä.
 8. Sen jälkeen hänen on viimeisteltävä tilin luominen luomalla itselleen salasana.
 9. Kun tili on luotu, sillä voi kirjautua Nucleus Smart -sovellukseen mistä tahansa yhteensopivasta laitteesta, johon sovellus on asennettu.
 10. Kun lapsesi Cochlear-tili on valmis, saat siitä ilmoituksen sähköpostitse.

Kyllä voit. Toista vain edellä kuvatut vaiheet muidenkin lasten kohdalla. Huomaathan, että jokainen lapsi tarvitsee oman yhteensopivan laitteensa. Kaksi lasta ei voi kirjautua samaan laitteeseen samanaikaisesti.


Arvostamme yksityisyyttäsi. Olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietojasi soveltuvan yksityisyydensuoja- ja tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lisätietoja on osoitteessa www.cochlear.com/privacy.


Jos et muista käyttämääsi sähköpostiosoitetta, ota yhteyttä paikalliseen Cochlear-asiakaspalvelutiimiin.

Jos et muista salasanaasi, valitse kirjautumissivulta kohta Oletko unohtanut salasanasi? Anna sähköpostiosoitteesi, niin saat sähköpostitse ohjeet salasanan palauttamiseen.


Jos kohtaat edelleen ongelmia tai sinulla on muuta kysyttävää Cochlear-tilistäsi, saat neuvoja ja tukea ottamalla yhteyttä paikalliseen Cochlearin toimistoon osoitteessa cochlear.com/intl/contact/global-offices.