Skip to main content

Nucleus® Smart -sovellus: yleisimmät kysymykset


Nucleus Smart -sovellus sopii yhteen Cochlear™ Nucleus 7 -puheprosessorin kanssa.


Jotta voit käyttää Nucleus Smart -sovellusta Android-laitteessa, sen käyttöjärjestelmän on oltava vähintään Android 5.0 (Lollipop) ja sen on tuettava vähintään Bluetooth 4.0 -tekniikkaa.

Nucleus Smart -sovelluksen on varmistettu olevan yhteensopiva seuraavien Android-älypuhelimien kanssa.

Valmistaja Malli
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S8
Huawei P8lite
Google Pixel
LG G6
Lenovo Moto G5
HTC U11

Jos oma laitteesi ei ole tässä luettelossa mutta siinä on Android 5.0 -käyttöjärjestelmä ja se tukee Bluetooth 4.0 -tekniikkaa, Nucleus Smart -sovellus saattaa silti toimia. Cochlear ei kuitenkaan voi taata samantasoista teknistä tukea vianetsintätilanteissa.


Nucleus Smart -sovellusta ei ole tarkoitettu tablettitietokoneisiin.


Nucleus Smart -sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Google Play -kaupasta. Napauta Play-kaupan kuvaketta, tee haku sanoilla Nucleus Smart ja lataa Nucleus Smart -sovellus valitsemalla se. Huomaa, että Nucleus Smart -sovellus ei välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa, joten se ei ehkä näy hakutuloksissasi.


Et, sillä Android-laitteet eivät tue kuulolaitteita. Siksi Android-laitteessasi on oltava Nucleus Smart -sovellus, jos haluat käyttää sitä Nucleus 7 -puheprosessorisi ohjaamiseen.


Et tarvitse. Voit Nucleus Smart -sovelluksellasi ohjata ja tarkkailla Nucleus 7 -puheprosessoriasi sekä yhteensopivilla Apple- että Android-laitteilla.

Made for iPhone tarkoittaa, että voit suoratoistaa ääntä yhteensopivista Apple-laitteista suoraan puheprosessoriisi. Jos haluat suoratoistaa ääntä Android-laitteista, tarvitset Cochlear Wireless Phone Clipin (puhelinlisälaite).


Android-käyttöjärjestelmä ei vielä tue äänen suoratoistoa Bluetooth® low energy -yhteyden kautta. Voit kuitenkin suoratoistaa puhelinsoittoja ja musiikkia langattomasti Android-laitteesta Nucleus 7 -puheprosessoriin, kun otat käyttöön Cochlear Wireless Phone Clipin (puhelinlisälaite).


Jotta voit ohjata Nucleus 7 -puheprosessoriasi Nucleus Smart -sovelluksella, sinun on ladattava se ja kirjauduttava sisään Cochlear-tiliisi. Jos sinulla ei vielä ole Cochlear-tiliä, voit luoda sellaisen, kun olet ladannut sovelluksen valitsemalla Luo uusi tili ja noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.


Voit yhdistää Nucleus 7 -puheprosessorin enintään viiteen yhteensopivaan Android-laitteeseen ja asentaa Nucleus Smart -sovelluksen niihin kaikkiin.

Voit kuitenkin yhdistää puheprosessoriisi vain yhden yhteensopivan Android-laitteen kerrallaan.


Kyllä voi. Jos pariliität yhteensopivan Android-laitteen lapsesi Nucleus 7 -puheprosessoriin, voit hallita ja tarkkailla sitä. Silloin voit nähdä akkujen tilan, säätää äänenvoimakkuutta ja vaihtaa ohjelmaa puheprosessoriin koskematta.


Jos puheprosessorien säätäminen ei onnistu Nucleus Smart -sovelluksella, yhteensopivaa Android-laitetta ei ole ehkä pariliitetty prosessoriisi oikein.

Saat lisätietoja Nucleus 7:n pariliittämisestä katsomalla animaation aiheesta. Jos pariliittäminen on tehty onnistuneesti, varmista, että laitteesi on suositeltavalla etäisyydellä ja että lähistöllä ei ole voimakkaita häiriölähteitä. Jos ongelma jatkuu, ota yhteys Cochleariin tai kuulonhuollon ammattilaiseen.

 


Nucleus Smart -sovelluksen aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa on akkukuvake. Se osoittaa, kuinka täynnä akut/paristot ovat. Napauttamalla akkukuvaketta saat näkyviin Tila-näytön, jossa on yksityiskohtaiset tiedot puheprosessorin akun tilasta. Tässä näytössä näet myös Nucleus 7 -puheprosessoriin välitettävän äänen äänenvoimakkuuden sekä puheprosessorin tilanilmaisimen. Valintamerkki ilmaisee, että Nucleus 7 -puheprosessori toimii oikein.


Jos olet jo tehnyt pariliittämisen, voit poistaa ilmoituksen näkyvistä pyyhkäisemällä sitä alaspäin ja tarkistaa, että prosessoriesi akun tila näkyy Nucleus Smart -sovelluksessa. Jos ilmoitusta ei näy, sovellus ei ole käynnissä. Käynnistä Nucleus Smart -sovellus etsimällä sen kuvake sovellusvalikosta (tai Aloitus-näkymästä) ja napauttamalla sitä.


Nucleus Smart -sovellus lakkaa toimimasta vain, jos sovellus suljetaan tarkoituksella. Sovellus on syytä sulkea ainoastaan vianetsintää varten, sillä sovelluksen on oltava käynnissä, jotta ominaisuudet, kuten Etsi prosessori ja Kuuntelun seuranta, ovat käytettävissä. Sulje Nucleus Smart -sovellus valitsemalla Asetukset-kohdasta Sovellukset ja etsimällä se luettelosta. Valitse sitten Pakota lopetus.


Jos olet saanut Nucleus 7 -puheprosessorisi ennen heinäkuuta 2018, sen laiteohjelmisto on päivitettävä, ennen kuin sitä voi käyttää Android-laitteen kanssa. Voit antaa päivityksen klinikkasi tehtäväksi. Lisätietoja saat Cochlearilta tai kuulonhuollon ammattilaiselta.


Jos kohtaat edelleen ongelmia tai sinulla on muuta kysyttävää Nucleus Smart -sovelluksesta, saat neuvoja ja tukea ottamalla yhteyttä paikalliseen Cochlearin toimistoon osoitteessa cochlear.com/intl/contact/global-offices.