Skip to main content

Lisätietoja Cochlear™-tilistäsi


Cochlear-tili on henkilökohtainen tili, jonka avulla käytät Cochlear-palveluja. Tilin avulla voit kirjautua Cochlearin verkkopalveluihin sähköpostiosoitetta ja salasanaa käyttämällä. Tarvitset Cochlear-tilin, jotta voit käyttää Cochlear-palveluja, kuten Cochlear Nucleus Smart -sovellusta.

Kun luot Cochlear-tilin, Cochlear voi tarjota sinulle resursseja, palveluita ja tukea yhteyksien muodostamiseen ja itsevarmuuden kasvattamiseen käyttäessäsi Nucleus 7 -puheprosessoria. Lisäksi Cochlear voi kertoa sinulle iOS- tai Android™-käyttöjärjestelmän ja Nucleus Smart -sovelluksen mahdollisista päivityksistä.


Useimmissa maissa henkilö voi luoda itselleen oman Cochlear-tilin, kunhan hän on ylittänyt tietyn ikärajan. Jos henkilö on vielä ikärajan alle, vanhemman tai huoltajan on määritettävä tili lapsen puolesta ja annettava sen käyttöön suostumuksensa. Ikäraja vaihtelee maasta toiseen. Lisätietoja aiheesta saat paikallisesta Cochlearin toimistosta. Yhteystiedot ovat osoitteessa cochlear.com/intl/contact/global-offices.


Ei, et voi luoda Cochlear-tiliä määritetyn ikärajan ylittäneen henkilön puolesta.


Jos lapsesi on määritettyä ikärajaa nuorempi mutta hän on siitä huolimatta luonut itselleen Cochlear-tilin, kysy neuvoa paikallisesta Cochlearin toimistosta, sillä lapsesi tarvitsee tililleen vanhemman suostumuksen. Yhteystiedot ovat osoitteessa cochlear.com/intl/contact/global-offices.


Ei voi, koska tililtä on pääsy käyttäjän henkilötietoihin. Kirjautumistiedot on säilytettävä huolellisesti suojattuina.


Jos olet ostanut Cochlear-tuotteen Online-kaupastamme tai käyttänyt Cochlearin verkkopalvelua aikaisemmin, sinulla saattaa jo olla Cochlear-tili. Voit ehkä kirjautua Nucleus Smart -sovellukseen samalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Jos haluat tarkistaa, onko sinulla jo Cochlear-tili, pyydä apua paikalliselta Cochlear-asiakaspalvelutiimiltämme.


Jos sinulla ei vielä ole Cochlear-tiliä (eli sinulla ei ole sähköpostia ja salasanaa, joilla voit käyttää Cochlearin palveluja verkossa), voit luoda sen valitsemalla Nucleus Smart -sovelluksessa Luo uusi tili.

Sinun on

 1. annettava nimesi ja sähköpostiosoitteesi
 2. luotava Cochlear-tiliä varten yksilöllinen salasana.

Kun olet antanut tiedot, saat sähköpostin, joka sisältää Cochlear-tilin aktivointilinkin. Jos et saa sähköpostia, tarkista roskapostikansiosi. Kun napsautat aktivointilinkkiä, Nucleus Smart -sovellus avautuu automaattisesti ja voit kirjautua tilille käyttämällä sähköpostia ja salasanaa.


Jos haluat lapsesi ohjaavan Nucleus 7 -puheprosessoriaan itsenäisesti oman laitteensa Nucleus Smart -sovelluksella, voit luoda hänelle oman Cochlear-tilin. Kun luot lapsellesi tilin, annat hänelle suostumuksesi käyttää kaikkia sovelluksen toimintoja.


Jotta voit luoda lapsellesi oman tilin, tarvitset

 1. yhteensopivan Android-laitteen (lapsellesi), johon on asennettu Nucleus Smart -sovellus
 2. sähköpostiosoitteen lapsellesi (oman osoitteesi lisäksi)
 3. oman yhteensopivan Apple- tai Android-laitteen
 4. oman Cochlear-tilin.

Cochlear-tilin luominen lapselle vie noin 15 minuuttia.


Ennen kuin voit luoda lapsellesi oman Cochlear-tilin, sinulla on ensin oltava oma Cochlear-tili.

Cochlear-tilin luominen (aikuiselle)

 1. Jos sinulla ei vielä ole Cochlear-tiliä (eli sinulla ei ole sähköpostia ja salasanaa, joilla voit käyttää Cochlearin palveluja verkossa), voit luoda sen valitsemalla Nucleus Smart -sovelluksessa Luo uusi tili.
 2. Sinun on annettava nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Lisäksi sinun on luotava Cochlear-tilillesi yksilöllinen salasana.
 3. Kun olet antanut tiedot, saat sähköpostin, joka sisältää Cochlear-tilin aktivointilinkin. Jos et saa sähköpostia, tarkista roskapostikansiosi. Kun napsautat aktivointilinkkiä, Nucleus Smart -sovellus avautuu automaattisesti ja voit kirjautua tilille käyttämällä sähköpostia ja salasanaa.
 4. Kun olet kirjautunut sisään, tee pariliittäminen noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita. Pariliittämisen aikana sinua pyydetään antamaan käyttäjän nimi. Varmista, että annat oikeat tiedot. Tämä käyttäjä yhdistyy sen jälkeen sinuun, ja hänen tietonsa näkyvät sovelluksen Tilin tiedot -osassa.

Jos tilin luomisessa on ongelmia tai jotkin tiedot ovat virheellisiä, ota yhteys Cochlearin asiakaspalveluun, ennen kuin luot Cochlear-tilin lapsellesi.

Cochlear-tilin luominen lapselle

Kun olet kirjautunut sisään omaan Cochlear-tiliisi, toimi seuraavalla tavalla:

 1. Valitse Nucleus Smart -sovelluksen valikosta Asetukset.
 2. Valitse Asetukset-kohdasta Tilin tiedot.
 3. Tilin tiedot -kohdassa näkyvät sekä omat että läheisesi tiedot.
 4. Valitse lapsi ja anna hänen sähköpostiosoitteensa. Siitä tulee hänen Cochlear-tilinsä käyttäjänimi. Tämä sähköpostiosoite ei saa olla sama kuin oma osoitteesi.
 5. Kun laite niin kehottaa, anna lapsellesi valtuudet tilin käyttämiseen.
 6. Laite lähettää lapsesi sähköpostiosoitteeseen aktivointiviestin.
 7. Hänen on avattava viesti ja napsautettava siinä olevaa aktivointilinkkiä.
 8. Sen jälkeen hänen on viimeisteltävä tilin luominen luomalla itselleen salasana.
 9. Kun tili on luotu, sillä voi kirjautua Nucleus Smart -sovellukseen mistä tahansa yhteensopivasta laitteesta, johon sovellus on asennettu.
 10. Kun lapsesi Cochlear-tili on valmis, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi.

Kyllä voit. Toista vain yllä olevat vaiheet muidenkin lasten kohdalla. Huomaathan, että jokainen lapsi tarvitsee oman yhteensopivan laitteensa. Kaksi lasta ei voi kirjautua samaan laitteeseen samanaikaisesti.


Arvostamme yksityisyyttäsi. Olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietojasi soveltuvan yksityisyydensuoja- ja tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Henkilötietojasi käsitellään Yksityisyyden suojaamiskäytäntöjemme mukaisesti. Katso lisätietoja osoitteesta cochlear.com/intl/privacy-policy.


Jos et muista sähköpostiosoitetta, jota käytit, ota yhteyttä paikalliseen Cochlear-asiakaspalvelutiimiin.

Jos et muista salasanaasi, valitse kirjautumissivulta kohta Oletko unohtanut salasanasi? Anna sähköpostiosoitteesi, niin saat sähköpostitse ohjeet salasanan palauttamiseksi.


Jos kohtaat edelleen ongelmia tai sinulla on muuta kysyttävää Cochlear-tilistäsi, saat neuvoja ja tukea ottamalla yhteyttä paikalliseen Cochlearin toimistoon osoitteessa cochlear.com/intl/contact/global-offices.