Skip to main content

Baha® Smart App: Sådan kommer du i gang

Fordele ved at bruge Cochlear™ Baha® Smart App

  • Styr din Baha 6 Max-lydprocessor direkte fra din smartphone.
  • Juster volumen, skift program, og aktivér streaming fra Cochlear™ True Wireless™-enheder.
  • Tilpas din høreoplevelse.
  • Få hjælp, og få nyttige tip til betjening.
  • Lokalisér en mistet lydprocessor.

Hvordan downloader jeg Baha Smart App?

Cochlear Baha Smart App kan downloades gratis fra App Store i godkendte lande.

Kompatibilitet

Baha Smart App fungerer sammen med Baha 6 Max-lydprocessoren og en kompatibel iPhone.
Du kan finde de seneste oplysninger om kompatibilitet med iPhone, Apple Watch og iOS på www.cochlear.com/compatibility

Apple Watch

Brug Apple Watch til at få hurtig adgang til at justere volumen eller til at skifte program, vælge en favorit eller aktivere streaming fra trådløse enheder. Apple Watch viser også meddelelser som f.eks. advarsler vedrørende lydprocessorens batterier.

Sådan kommer du i gang

Før du downloader, installerer og åbner appen, skal du parre lydprocessoren med din iPhone. Det gør du via Indstillinger i din iPhone. Se instruktionerne om parring i vores animation om parring.

 

 

Når du har startet appen, kan du trykke på "Demo" for at begynde at lære om de forskellige funktioner eller trykke på "Sådan kommer du i gang" for at fortsætte med at oprette forbindelse mellem appen og din lydprocessor.

Hvis du vil styre din lydprocessor med Baha Smart App, skal du logge på med dine Cochlear-kontooplysninger. Hvis du ikke har en Cochlear-konto, kan du oprette en konto ved at trykke på "Opret en konto" og følge vejledningen på skærmen.

Når du er logget på, går appen gennem en række trin for at sikre, at der kan oprettes en sikker forbindelse. Hvis der er problemer, vil der blive vist instruktioner på skærmen. Når du er færdig, går appen automatisk videre til startskærmen.

Kan jeg parre bilaterale lydprocessorer med min iPhone?

Ja. Hvis du har bilaterale Baha 6 Max-lydprocessorer, skal du parre begge lydprocessorerne med din kompatible iPhone. For at gøre dette skal du parre begge lydprocessorer på samme tid (i samme parringsvindue) og sikre, at de er korrekt konfigureret som en "venstre" og en "højre" enhed.