Skip to main content

Сдвояване на Вашия звуков процесор със съвместимо устройство на Apple^

Как да сдвоя моя звуков процесор Nucleus 7 или Kanso 2 с моя iPhone или iPod touch?

Преди да можете да използвате функциите за управление на приложението Nucleus Smart, трябва да сдвоите звуковия(те) си процесор(и) с Вашия съвместим iPhone или iPod touch. За повече информация относно сдвояването вижте ЧЗВ за приложението Nucleus Smart.

 

Мога ли да сдвоявам двустранни звукови процесори с моя iPhone или iPod touch?

Да. Ако имате двустранни звукови процесори, трябва да сдвоите и двата си звукови процесора с Вашето съвместимо устройство на Apple. За да направите това, сдвоете и двата звукови процесора едновременно (по време на един и същ прозорец за сдвояване) и се уверете, че те са правилно настроени като „ляво“ и „дясно“ устройство.

^Звуковите процесори Nucleus 7 и Kanso 2 на Cochlear са съвместими с iPhone, iPad и iPod touch. За информация относно съвместимостта посетете www.cochlear.com/compatibility. Приложението Nucleus Smart на Cochlear е налично в App Store и Google Play. За информация относно съвместимостта посетете www.cochlear.com/compatibility. Apple, логото на Apple, FaceTime, логото Made for iPad, логото Made for iPhone, логото Made for iPod, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad и iPod touch са търговски марки на Apple Inc., регистрирани в САЩ и други държави. App Store е марка на услуга на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други държави.