Skip to main content

Приложение Baha® Smart: Първи стъпки

Ползи от използването на приложението Baha® Smart на Cochlear™

  • Управлявайте Вашия звуков процесор Baha 6 Max директно от смартфона си.
  • Регулирайте силата на звука, сменяйте програмата и активирайте поточно предаване от устройства Cochlear™ True Wireless™.
  • Персонализирайте слуховото си изживяване.
  • Получете съдействие и полезни съвети за експлоатация.
  • Намерете изгубен звуков процесор.

Как да изтеглите приложението Baha Smart?

Приложението Baha Smart на Cochlear може да се изтегли безплатно от App Store в одобрени държави.

Съвместимост

Приложението Baha Smart работи със звуковия процесор Baha 6 Max и съвместим iPhone.
За актуални данни за съвместимост с iPhone, Apple Watch и iOS, моля, направете справка с www.cochlear.com/compatibility

Apple Watch

Използвайте Apple Watch за бърз достъп за регулиране на силата на звука или за смяна на програмата, избор на предпочитана настройка или активиране на поточно предаване от безжични устройства. Apple Watch също така ще показва известия, като например предупреждения за батерията на звуковия процесор.

Първи стъпки

Преди да изтеглите, инсталирате и отворите приложението, трябва да сдвоите Вашия звуков процесор с Вашия iPhone. Това се извършва чрез настройките на Вашия iPhone. За инструкции как да извършите сдвояването гледайте нашата анимация за сдвояването.

 

 

След като стартирате приложението, можете да докоснете „Демо“, за да започнете да изучавате различните функции и характеристики, или да докоснете „Първи стъпки“, за да продължите със свързването на приложението с Вашия звуков процесор.

За да управлявате Вашия звуков процесор с приложението Baha Smart, трябва да влезете с данните за Вашия акаунт в Cochlear. Ако нямате акаунт в Cochlear, можете да създадете акаунт, като докоснете „Създаване на акаунт“ и следвате инструкциите на екрана.

След като сте влезли, приложението ще премине през поредица от стъпки, за да се гарантира, че може да бъде установена защитена връзка. Ако има някакви проблеми, инструкциите ще Ви бъдат представени на екрана. След завършване приложението автоматично ще продължи към началния екран.

Мога ли да сдвоявам двустранни звукови процесори към моя iPhone?

Да. Ако имате двустранни звукови процесори Baha 6 Max, трябва да сдвоите и двата си звукови процесора с Вашия съвместим iPhone. За да направите това, сдвоете и двата звукови процесора по едно и също време (по време на същия прозорец на сдвояване) и се уверете, че са правилно конфигурирани като „ляво“ и „дясно“ устройство.