Nucleus®-järjestelmien ja älypuhelinten yhteensopivuus

Luo yhteys rakastamiisi ihmisiin ja maailmaan.

220525_02_Airport_2023.tif

Tältä sivulta löydät seuraavia tietoja

• Älypuhelinten suoran yhdistettävyyden hyödyt.
  • Lue lisää Nucleus® Smart -sovelluksen ominaisuuksista ja eduista.
  • Etähoito.

Askel kohti yhdistyneempää maailmaa

Löydä uusia tapoja yhdistyä maailmaasi. Koe todistettu kuulohyöty äänen toistamisessa suoraan puheprosessoriisi Cochlear™ Nucleus 8- ja Kanso 2 -puheprosessorien kanssa.1-4 Yhteensopiva Apple- tai Android™laitteiden kanssa,* toista suosikkiviihteesi ja puhelut suoraan puheprosessoriisi ilman lisälaitteita.

Seuraavan sukupolven Bluetooth® LE Audio -teknologiaan valmis Nucleus 8 -puheprosessori tuo äänen helpommin sinun luoksesi – paikoista ja laitteista, joista se ei ole koskaan aikaisemmin ollut mahdollista.4-6,^ Pystyt yhdistämään suoraan Bluetooth Auracast™ -tekniikkaa tukevien julkisten paikkojen äänilähetyksiin, kuten lentokentillä, konferenssikeskuksissa ja teattereissa.

Helppoa kuulemisen hallintaa uudella Nucleus Smart -sovelluksella

Nucleus® Smart -sovellus* on suunniteltu tarjoamaan käytännöllisen ja helpon tavan mukauttaa kuulosi mieltymystesi mukaan yhteensopivasta laitteestasi käsin*. Nucleus Smart -sovelluksella voit

• katsoa henkilökohtaisia kuulotietojasi Kuuntelun seurannan kautta
  • vaihtaa helposti ohjelmaa tai äänenvoimakkuutta ja tarkistaa akun tilan ilman erillistä kauko-ohjainta
  • etsiä kadonneen puheprosessorin
  • käynnistää suoratoiston Cochlear™ True Wireless™ -lisälaitteisiin
  • hienosäätää kuulokokemustasi säätämällä bassoa, äänenvoimakkuutta ja diskanttia
  • määrittää ilmoituksia, jotta saat varoituksen, kun kela on poissa paikoiltaan (ainoastaan Nucleus 7 -puheprosessori)
  • vahvista, että lapsesi Kanso® 2 -puheprosessorin mikrofonit vastaanottavat ääntä Sound Check -toiminnon avulla
  • olla yhteydessä lääkäriisi Etähoito-ratkaisuilla.

Nucleus Smart -sovellus ja Apple Watch

1. Hallitse ja mukauta puheprosessorisi asetuksia
  2. Kadonneen puheprosessorin paikantaminen
  3. Yhteensopiva Apple Watchin kanssa

Tutustu Nucleus Smart -sovelluksen ominaisuuksiin lataamalla se maksutta Applen App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Apple App Store -logo

Google Play -logo

Laadukasta hoitoa, missä tahansa

Kuulosi säilyttäminen mahdollisimman hyvänä on tärkeintä, joten helppo pääsy hoitoon on rauhoittavaa. Ole yhteydessä lääkäriisi silloin, kun sinulle sopii, ilman käyntiä sairaalassa. Kun lääkärisi ottaa sinut mukaan etähoitoon,# voit käyttää Cochlear Etähoito -toimintoa kuulotarkistuksen suorittamiseen tai Cochlear Remote Assist -palvelua videovastaanottoon kotoa, töistä tai kun olet matkalla.

Kun seuraavan kerran tarvitset hoitoa, kysy Etähoidosta.

Vastuuvapauslauseke

Keskustele kuulonaleneman hoitovaihtoehdoista hoitoalan ammattilaisen kanssa. Tulokset voivat vaihdella, ja hoitoalan ammattilainen kertoo sinulle tulokseen mahdollisesti vaikuttavista tekijöistä. Noudata aina käyttöohjeita. Kaikkia tuotteita ei ole saatavana kaikissa maissa. Pyydä tuotetietoja paikalliselta Cochlearin edustajalta.

Täydellinen luettelo Cochlearin tavaramerkeistä on Käyttöehdot-sivullamme.

* Lisätietoja Cochlearin puheprosessorien yhteensopivuudesta Apple- tai Android-laitteiden ja True Wireless -laitteiden kanssa saat osoitteesta www.cochlear.com/compatibility

^ Kun tämä teknologia tulee saataville, puheprosessorisi ohjelmistopäivitys mahdollistaa laitteen liittämisen Bluetooth LE Audio -yhteensopiviin laitteisiin.

# Lisätietoja puheprosessoreista, istutteista, käyttöjärjestelmistä ja laitteista, jotka ovat yhteensopivia Cochlearin etähoidon kanssa, saat osoitteesta www.cochlear.com/compatibility

Viitteet

1. Wolfe J, et al. Evaluation of a wireless audio streaming accessory to improve mobile telephone performance of cochlear implant users. International Journal of Audiology. 2016;55(2):75-82
  2. Wolfe J, et al. Improving hearing performance for cochlear implant recipients with use of a digital, wireless, remote-microphone, audio-streaming accessory. J Am Acad Audiol. 2015 Jun;26(6):532-9.
  3. Chris D. Warren, Esti Nel & Paul J. Boyd (2019): Controlled comparative clinical trial of hearing benefit outcomes for users of the Cochlear™ Nucleus® 7 Sound Processor with mobile connectivity, Cochlear Implants International, DOI: 10.1080/14670100.2019
  4. Cochlear Limited. D1631375 Nucleus 8 Sound Processor Product Definition
  5. Hunn N. Introducing Bluetooth® LE Audio [Internet]. [cited 2022 Jan]. Saatavissa osoitteessa: https://www.bluetooth.com/learn-about-bluetooth/recent-enhancements/le-audio/
  6. A Technical Overview of LC3 [Internet]. Bluetooth® Technology Website. [cited 2022 Feb 28]. Saatavissa: https://www.bluetooth.com/blog/a-technical-overview-of-lc3