Made for iPhone med bimodal kompatibilitet

Upptäck den exklusiva, nya och smarta bimodala lösningen från Cochlear

Nucleus 7 Bimodal - Mom and daughter talking

Nucleus® 7-ljudprocessorn kan användas tillsammans med vilken hörapparat som helst för att ge alla fördelarna med bimodal hörsel. Men nu erbjuder Cochlear exklusivt en bimodal lösning som är Made for iPhone.

Cochlear Nucleus 7-ljudprocessorn erbjuder nu när den används tillsammans med en kompatibel ReSound-hörapparat det första och enda bimodala systemet som är Made for iPhone.1 Det innebär att du kan kontrollera dina hörapparater och strömma ljud direkt till båda öronen från en kompatibel Apple-produkt.2

Två öron är bättre än ett: oavsett om det gäller att tala i telefon eller att lyssna på din favoritmusik, med ett bimodalt system som är Made for iPhone får du ta del av högre prestanda, större komfort och en mer naturlig hörupplevelse.

Om Nucleus 7-ljudprocessorn bärs tillsammans med någon av de följande hörapparaterna, får du ut mesta möjliga av världens första och enda smarta bimodala system som är Made for iPhone:

GN Resound logo

• ReSound Linx 3D™ 9 BTE and RIE models
  • ReSound Linx 3D 7 BTE and RIE models
  • ReSound Linx 3D 5 BTE and RIE models
  • ReSound Enzo 3D 9 BTE
  • ReSound Enzo 3D 7 BTE
  • ReSound Enzo 3D 5 BTE

Made for iPhone Logo

Friskrivning

Prata med din öronläkare eller audionom om olika behandlingar för hörselnedsättning. De kan rekommendera en lämplig lösning för din hörselnedsättning. Alla produkter ska användas enligt anvisningarna från din läkare eller audionom.

Alla produkter är inte tillgängliga i alla länder. Kontakta Cochlear kundtjänst.

Fotnoter

1. Innan man kan dra nytta av bimodal strömning måste personalen vid CI-kliniken ställa in hörapparat och ljudprocessor så att de arbetar tillsammans.
  2. Nucleus 7-ljudprocessorn är kompatibel med iPhone iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone SE, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Pro (12.9”), iPad Pro (9.7”), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad (4:e generationen) och iPod touch (6:e generationen) som använder iOS 10.0 eller senare. Nucleus Smart App är kompatibel med iPhone 5 (eller senare) och sjätte generationens iPod-enheter (eller senare) med iOS 10.0 eller senare. Apple, Apple-logotypen, FaceTime, Made for iPad-logotypen, Made for iPhone-logotypen, Made for iPod-logotypen, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad och iPod touch är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och i andra länder. App Store är ett varumärke (service mark) som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och i andra länder. Informationen gäller från och med februari 2018.