Uppgradera till en ny hörupplevelse

Få ut mer av livet med våra mest avancerade ljudprocessorer.

Girl Smiling

Dina behov utvecklas - detsamma gäller våra produkter. Varje ny ljudprocessor från Cochlear erbjuder förbättrade anslutningsmöjigheter och en bättre, smidigare hörupplevelse.

Varför uppgradera?

• Optimal hörsel även i bullriga omgivningar
  • En bekvämare, lättare och mer diskret ljudprocessor
  • Oöverträffade strömningsmöjligheter
  • Användarvänlighet och kontroll

”Uppgraderingen till Nucleus förändrade mitt liv. Det är inte lika ansträngande att förstå folk. Jag hör helt enkelt bättre.” Jack B.

Ditt liv, ditt val!

Cochlear erbjuder marknadens minsta och lättaste1 ljudprocessorer som kan bäras antingen bakom örat eller inte bakom örat. Ljudprocessorerna har dubbla mikrofoner och SmartSound iQ med SCAN för dokumenterat god hörförmåga.

Välj en modell som passar din personlighet och livsstil

Nucleus® 7

Först för iPhone. Först för AndroidTM. Världens första och enda ljudprocessor för cochleaimplantat som kan kontrolleras direkt från en smarttelefon.

• Ljudprocessorn är 25 % mindre och 24 % lättare1 än dess föregångare, vilket gör att den passar även små öron
  • Smidig kontroll av hörseln med Nucleus Smart App, kompatibel med Apple- eller Android-enheter2
  • Strömma ljud med Made for iPhone-kompatibilitet3. Android-användare strömmar ljud med Cochlears True WirelessTM-produkter
  • Aktivera ForwardFocus för att ytterligare minimera buller som kommer bakifrån
  • Förbättrad batteritid4 för längre dagar
  • Aqua+ för tillfällen när det behövs extra vattenskydd5
  • Bimodal hörsel blir enklare med kompatibel Apple-enhet3 och hörapparat6

Kanso®

Smart, enkel och diskret. Denna ljudprocessor som inte bärs bakom örat är så bekväm att du till och med kan glömma att du har den på.

• Liten, bekväm och enkel att använda – inga krångliga inställningar behövs
  • Hör så bra som möjligt, automatiskt – även i krävande ljudmiljöer
  • Du strömmar enkelt med Cochlear True WirelessTM-produkter
  • Koppla av och ha kul i vatten med det vattentäta tillbehöret Aqua+7

Bara det bästa för ditt barn

De nyaste ljudprocessorerna passar ditt barns behov .... och dina egna.

Nucleus® 7

• Använd din smarttelefon för att enkelt kontrollera och övervaka batteritiden eller enhetens status.
  • Hitta en borttappad ljudprocessor för att minimera tiden utan ljud.

Kanso®

• Frihet att slippa ha processorn bakom örat, komfort samt självförtroende att leka, lära och kommunicera med omgivningen.
  • Ett enkelt gränssnitt främjar oberoende.

Redo att uppgradera? Så här går det till.

1. Hur länge har du haft ljudprocessorn du för närvarande använder? Du kan vara kandidat för en uppgradering via den lokala offentliga sjukvården.
  2. Prata med personal vid CI-kliniken för att bekräfta att du är kandidat och lära dig mer om uppgraderingsalternativen.
  3. Vad passar din livsstil? Läs mer om vad de senaste ljudprocessorerna har att erbjuda.
  4. Kontrollera kompatibilitet: Nucleus 7 och Kanso är kompatibla med alla implantat förutom den allra första generationen Nucleus 22.

Fortfarande osäker? Fler frågor?

Fråga personal vid CI-kliniken eller Cochlears kundtjänst. Vi är här för att hjälpa dig. Alternativt kan du kontakta din lokala klinik.

Friskrivning

Prata med din öronläkare eller audionom om olika behandlingar för hörselnedsättning. Resultaten kan variera. Din öronläkare eller audionom informerar dig om de faktorer som kan påverka resultatet. Läs alltid bruksanvisningen. Alla produkter är inte tillgängliga i alla länder. Kontakta din lokala Cochlear-representant för produktinformation.

Fotnoter

1. Cochlear Limited. D1190805. CP1000 Processor Size Comparison. 2017, mars; tillgängliga data.
  2. Nucleus Smart App är kompatibel med iPhone 5 (eller senare) och sjätte generationens iPod-enheter (eller senare) med iOS 10.0 eller senare. Apple, Apple-logotypen, FaceTime, Made for iPad-logotypen, Made for iPhone-logotypen, Made for iPod-logotypen, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad och iPod touch är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och i andra länder. App Store är ett varumärke (service mark) som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och i andra länder. Informationen gäller från och med juli 2017.
  3. Nucleus 7-ljudprocessorn är kompatibel med iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone SE, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Pro (12.9”), iPad Pro (9.7”), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad (4:e generationen) och iPod touch (6:e generationen) som använder iOS 10.0 eller senare. Apple, Apple-logotypen, Made for iPad-logotypen, Made for iPhone-logotypen, Made for iPod-logotypen, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad och iPod touch är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och i andra länder. App Store är ett varumärke (service mark) som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och i andra länder. Informationen gäller från och med februari 2018.
  4. Cochlear Limited. D1140877. Battery Life and Power Consumption Comparison between CP1000, CP900 Series and CP810 Sound Processors. 2017, mars; tillgängliga data.
  5. Nucleus 7-ljudprocessorn med Aqua+ och Aqua+-spolen är vattentät upp till kapslingsklass IP68 enligt den internationella standarden IEC60529 vid användning med Cochlears laddningsbara batterimodul i standard- eller kompaktutförande. Se respektive bruksanvisning för mer information.
  6. Med kompatibla ReSound-hörapparater. En lista över kompatibla hörapparater finns online på: www.cochlear.com/nucleus/compatibility
  7. Kanso-ljudprocessorn med Aqua+ är vattentät upp till kapslingsklass IP68 enligt den internationella standarden IEC60529 vid användning med alkaliska eller nickel-metallhybrid LR44-engångsbatterier. Se respektive bruksanvisning för mer information.

Android är ett varumärke som tillhör Google LLC. Android-roboten har reproducerats eller modifierats från verk som skapats och delats av Google och används i enlighet med villkoren i Creative Commons 3.0 Attribution-licensen.

ReSound är ett varumärke som tillhör GN Hearing A/S.