True Wireless™-produkter

Med kompatibla Cochlear™ Baha®-ljudprocessorer kan du ansluta en rad olika trådlösa tillbehör för att ytterligare förbättra hörupplevelsen.

Baha user Mafalda

Kompatibla Cochlear Baha-ljudprocessorer

Baha 5-ljudprocessor

Baha 5 Sound Processor

Baha 5-ljudprocessorn är kompatibel med Cochlear trådlösa tillbehör och kan även styras via Baha 5 Smart App och Baha Control App.

Baha 4-ljudprocessor

Baha 4 Sound Processor

Baha 4-ljudprocessorn är kompatibel med Cochlear trådlösa tillbehör och kan även styras via Baha Control App.

Cochlear Baha Remote Control 2 (fjärrkontroll)

Cochlear Baha Remote Control Wireless Accessories

Fjärrkontrollen förenklar den dagliga användningen av din Baha-ljudprocessor. De användarvänliga knapparna och den tydliga displayen gör det lätt att justera program- och volyminställningar och övervaka ljudprocessorns status. Eftersom man inte behöver vidröra eller ta av sig processorn undviks även återkoppling.

Ladda ned användarmanual Visa instruktionsvideor.

Cochlear Wireless Phone Clip (TelefonClip)

TelefonClip är en liten och lätt enhet med Bluetooth-funktion som fästs med klämma och som du kan använda för att höra telefonen och ta emot och avsluta samtal direkt genom din ljudprocessor med en enkel knapptryckning. Den inbyggda mikrofonen fångar upp talet och överför det till telefonen så att du kan ha handsfree-samtal även om telefonen är flera meter bort.

TelefonClip kan också användas som en fjärrkontroll för justering av programinställningar och volym.

Ladda ned användarmanual Visa instruktionsvideor.

Cochlear Wireless Mini Microphone 2/2+ (MiniMikrofon 2/2+)

MiniMikrofon 2/2+ är ett litet och lätt portabelt tillbehör som används för att strömma ljud.

Du kan nu höra ännu bättre på avstånd och i krävande situationer som t.ex. jobbmöten, undervisning i klassrum, stimmiga restauranger eller i bilen.

Det fästs vertikalt i talarens kläder och kan överföra tal trådlöst till flera Baha-ljudprocessorer från ett avstånd på upp till 25 meter.

Till MiniMikrofon 2+ kan man dessutom ansluta ljudkällor (linjeingång), slingor (inbyggd telespole) och FM-system (FM-kompatibilitet med 3-stifts eurokontakt) .

Ladda ner instruktionsbok Titta på instruktionsvideos.

Cochlear Wireless TV Streamer (TV-streamer)

Cochlear™ Wireless TV Streamer

TV-streamern överför stereoljud från tv:n eller andra ljudenheter (stereo, dator) direkt till din Baha-ljudprocessor inom ett avstånd av upp till 7 meter. Med ett balanserat ljud mellan tv:n och den omgivande ljudmiljön behöver du inte välja om du ska titta på tv eller delta i ett samtal.

Du kan ansluta upp till tre TV-streamers till din ljudprocessor, eller ansluta en TV-streamer till flera ljudprocessorer.

TV-streamern kan styras med Cochlear Baha Remote Controls (fjärrkontroller).

Ladda ned användarmanual Visa instruktionsvideor.

Apple, Apple-logotypen, iPhone, iPad och iPod touch är varumärken som tillhör Apple Inc. i USA och andra länder. Android är ett varumärke som tillhör Google Inc. Dolby och dolby-D-symbolen är varumärken som tillhör Dolby Lab.