Anslutning till iPhone

Baha® 5-ljudprocessorer kan anslutas direkt till och strömma ljud från en iPhone.

Genom att ansluta Baha 5-ljudprocessorn till din iPhone kan du …

• strömma ljud när du lyssnar på musik, tittar på film eller spelar spel
  • strömma telefon- och FaceTime-samtal
  • använda din iPhone som fjärrmikrofon (Live Listen)
  • byta program, justera volymen och visa batteristatus i din ljudprocessor
  • ladda ned och använda Baha 5 Smart App (om den är tillgänglig i ditt land) för att skräddarsy din hörupplevelse.

Kompatibilitet

Så parkopplar du din iPhone med Baha 5-ljudprocessorn

Steg för steg

Innan du börjar parkopplingen bör du stänga av alla eventuella trådlösa tillbehör och helt stänga alla öppna appar på din iPhone för att minska risken för störningar. Stäng ned alla appar helt genom att dubbelklicka på Hemknappen på din iPhone och svepa alla appar uppåt.

1. Kontrollera att Baha 5-ljudprocessorn är avstängd.
  2. Gå till Inställningar -> Allmänt -> Hjälpmedel på din mobila enhet.
  3. Starta Baha 5-ljudprocessorn. Den blir nu synlig för andra enheter i 120 sekunder. Vid parkoppling med två ljudprocessorer ska de startas samtidigt.
  4. Peka på Hörapparater på din mobila enhet. Peka på Bluetooth för att aktivera det om det är avstängt.
  5. Din mobila enhet börjar nu leta efter din ljudprocessor. Detta kan ta en stund.
  6. Peka på namnet på ljudprocessorn när det dyker upp. Om du parkopplar bilateralt anpassade ljudprocessorer visas endast en av dem i listan.
  7. Godkänn parkopplingsförfrågan (eller parkopplingsförfrågningarna om du gör parkoppling med bilateralt anpassade ljudprocessorer).
  8. Viktigt! Vänta tills du hör bekräftelsen på att parkopplingen har genomförts innan du fortsätter. Först hörs en serie med 6 pip, och efter ungefär 20 sekunder följer en porlande ton (eller vänta i 120 sekunder för att vara säker på att processen har slutförts).

Så använder du din iPhone med Baha 5-ljudprocessorn

Läs mer om hur du …

1. väljer audioanslutning till ljudprocessorn (media eller samtal, eller båda)
  2. ställer in att ljudprocessorn ska spela upp ringsignaler
  3. startar Live Listen och använder din iPhone som fjärrmikrofon
  4. byter program, justerar volymen och visar batteristatus i ljudprocessorn.

Apple, Apple-logotypen, iPhone, iPad och iPod touch är registrerade varumärken som tillhör Apple Inc. i USA och andra länder. App Store är ett tjänstemärke som tillhör Apple Inc.

Ansvarsfriskrivning

Prata med din öronläkare eller audionom om olika behandlingar för hörselnedsättning. Resultaten kan variera. Din öronläkare eller audionom informerar dig om de faktorer som kan påverka resultatet. Läs alltid bruksanvisningen. Alla produkter är inte tillgängliga i alla länder. Kontakta din lokala Cochlear-representant för produktinformation.