Nucleus®-compatibiliteit met smartphones

Sommige functies zijn afhankelijk van de compatibiliteit van Nucleus®-processors met Apple- en Android™-apparaten.

220525_02_Airport_2023.tif

Pagina-inhoud

• Details over direct streamen vanaf een compatibel apparaat.
  • Hoe de Nucleus Smart App werkt.
  • Hoe de functies Hooractiviteitentracker en Mijn processor vinden werken.

Audio streamen vanaf een compatibel apparaat*

De Cochlear Nucleus® 8- en Kanso® 2-geluidsprocessors bevatten technologie om geluid (muziek, oproepen, video's, enz.) direct vanaf een compatibel apparaat* te streamen zonder dat daarvoor extra accessoires of apparaten nodig zijn.

Bedien instellingen met de Nucleus Smart App

De Nucleus® Smart App biedt de mogelijkheid om de instellingen van de Nucleus 8- en Kanso 2-processors rechtstreeks aan te passen en hun werking te garanderen, vanaf een compatibel Apple- of Android™-apparaat* of een Apple Watch​®^.

Met de Nucleus Smart App is het mogelijk om:

• toegang te krijgen tot persoonlijke gehoorinformatie met de Hooractiviteitentracker;

• snel programma's of het volume te veranderen en de batterijstatus te controleren zonder een aparte afstandsbediening te gebruiken;

• een kwijtgeraakte processor te vinden met de functie “Mijn processor vinden”;

• draadloos streamen naar de Cochlear True Wireless™-apparaten te starten;

• algemeen volume, doffe tonen en scherpe tonen aan te passen;

• meldingen in te stellen om te waarschuwen als de zendspoel is losgekoppeld.

Nucleus Smart App met Apple Watch

1. Verbind en pas instellingen aan
  2. Vind een zoekgeraakte geluidsprocessor terug
  3. Compatibel met Apple Watch

De Nucleus Smart App kan gratis worden gedownload via de Apple App Store of de Google Play Store.

Apple Store-logo

Google Play-logo

Hoe Mijn processor vinden en Hooractiviteitentracker werken

De Nucleus® Smart App kan worden gebruikt om een Nucleus® 8- of Kanso 2-geluidsprocessor te lokaliseren door GPS te gebruiken om de laatste locatie van de geluidsprocessor te bepalen met een compatibele smartphone.

De Hooractiviteitentracker kan worden gebruikt voor informatie over wanneer de zendspoel niet op het hoofd zit en de tijd in spraak.

Een audioloog kan de gegevens van de Hooractiviteitentracker gebruiken om problemen te verhelpen of voor aanpassingen.

Ondersteuning op afstand, waar u ook bent

De technologie van Cochlear geeft de mogelijkheid om de processor bij te werken en de hoorprestaties te controleren van thuis uit, zonder naar het audiologisch centrum te hoeven gaan.

Firmware-updates op afstand

De firmware voor de Nucleus 7- en Kanso 2-processors kan op afstand worden bijgewerkt via de Nucleus Smart-applicatie. Deze updates zorgen ervoor dat de processors optimaal blijven presteren en compatibel blijven met de nieuwste smartphones.

Remote Check

Met Remote Check kan thuis een gehoorbeoordeling worden uitgevoerd met de Nucleus Smart-applicatie op een compatibele smartphone*, zonder naar het audiologisch centrum te hoeven gaan. Remote Check is niet in alle landen beschikbaar en moet door de audioloog worden geactiveerd voordat hier toegang toe is in de app.

* Ga voor meer informatie over compatibiliteit en apparaten naar cochlear.com/compatibility en resound.com/compatibility

^ De Nucleus Smart App is beschikbaar voor OS 6 en hoger. Ga voor een lijst met compatibele apparaten naar www.cochlear.com/compatibility.

* De Nucleus 7- en Kanso 2-geluidsprocessor zijn compatibel met Apple- en Android-apparaten. Ga voor een lijst met compatibele apparaten naar www.cochlear.com/compatibility.

# De optie ‘Spoel af’ in de Hooractiviteitentracker in de Nucleus Smart App is niet beschikbaar voor Nucleus 22-implantaatgebruikers.

Disclaimer

Vraag uw medische professional om advies over behandelingen voor gehoorverlies. Resultaten kunnen variëren en uw medische professional zal u adviseren over de factoren die van invloed kunnen zijn op uw resultaat. Lees altijd de gebruiksaanwijzing. Niet alle producten zijn in alle landen verkrijgbaar. Neem contact op met uw lokale vertegenwoordiger van Cochlear voor productinformatie.

Voor een volledige lijst met handelsmerken van Cochlear bezoekt u onze pagina met Gebruiksvoorwaarden.

Apple, het Apple-logo, FaceTime, het Made for iPad-logo, het Made for iPhone-logo, het Made for iPod-logo, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienstmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.

Android is een handelsmerk van Google LLC. De Android-robot is gemaakt van of aangepast aan werk gecreëerd en gedeeld door Google en gebruikt volgens voorwaarden beschreven in de Creative Commons 3.0 Attribution License. Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC.

De Cochlear Nucleus Smart App is beschikbaar in de App Store en Google Play. Ga voor informatie over compatibiliteit naar www.cochlear.com/compatibility.

Ga voor een lijst met compatibele Apple- en Android-apparaten naar www.cochlear.com/compatibility.