Bimodale hooroplossingen

Ontdek meer over de bimodale hooroplossing van Cochlear en GN Resound.

Pagina-inhoud

• Wat bimodaal horen is.
  • Smart Hearing alliance partners.
  • Informatie over connectiviteitsfuncties van Cochlear en GN Hearing.

Wat is bimodaal horen?

Een bimodale hooroplossing is de combinatie van een cochleair implantaat aan de ene kant en een hoorapparaat aan de contralaterale kant. Beide systemen stimuleren tegelijkertijd beide auditieve kanalen.

Smart Hearing Alliance partners

De bedrijven Cochlear en ReSound hebben samen een bimodale hooroplossing die kan worden gebruikt met compatibele smartphone-apparaten om audio te streamen.

Logo’s van Cochlear en ReSound

Functies van de bimodale hooroplossing van Cochlear en GN Hearing

Hi-res 002476 Ash Nandi-054.jpg
De samenwerking tussen beide fabrikanten geeft toegang tot verschillende connectiviteitsopties.

Disclaimer

ReSound is onderdeel van de GN-groep. GN laat het leven beter klinken door middel van intelligente audio-oplossingen.

* Ga voor meer informatie over compatibiliteit en apparaten naar cochlear.com/compatibility en resound.com/compatibility.

Vraag uw medische professional om advies over behandelingen voor gehoorverlies. Resultaten kunnen variëren en uw medische professional zal u adviseren over de factoren die van invloed kunnen zijn op uw resultaat. Lees altijd de gebruiksaanwijzing. Niet alle producten zijn in alle landen verkrijgbaar. Neem contact op met uw lokale vertegenwoordiger van Cochlear voor productinformatie.

Voor een volledige lijst met handelsmerken van Cochlear bezoekt u onze pagina met Gebruiksvoorwaarden.

*1 De meningen die worden uitgedragen zijn meningen van individuele personen. Raadpleeg uw medische professional om te bepalen of de Cochlear-technologie voor u geschikt is.

Apple, het Apple-logo, FaceTime, het Made for iPad-logo, het Made for iPhone-logo, het Made for iPod-logo, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienstmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.

Android is een handelsmerk van Google LLC. De Android-robot is gemaakt van of aangepast aan werk gecreëerd en gedeeld door Google en gebruikt volgens voorwaarden beschreven in de Creative Commons 3.0 Attribution License. Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC.

** Apple Inc. 'Made for IPhone compatible hearing devices' [Internet]. Apple support: 2020 [geciteerd 09 januari 2020].Beschikbaar op: https://support.apple.com/en-us/HT210386

Google Inc. ‘Compare hearing aid compatibility of Pixel phones’ [Internet]. Google support. 2020 [geciteerd 28 februari 2020]. Beschikbaar via: Google https://support.google.com/pixelphone/answer/9393002

www.cochlear.com/compatibility