True Wireless™-apparaten

Het Cochlear™ True Wireless™-assortiment omvat een externe microfoon, een handsfree-set en een tv-audiozender.

Pagina-inhoud

• Ontdek hoe de True Wireless-technologie werkt en welke processors compatibel zijn.
  • De functies van de verschillende draadloze apparaten.

Draadloze apparaten

True Wireless-apparaten kunnen samen met een aantal Cochlear-processors worden gebruikt. Er zijn geen kabels, neklussen of draden tussen de processor en de apparaten.

Het geluid wordt rechtstreeks naar de Cochlear-geluidsprocessor gestuurd. True Wireless-apparaten maken via Bluetooth®-technologie verbinding met de geluidsprocessor.

True Wireless-apparaten zijn compatibel met de volgende Cochlear-geluidsprocessors:

1. Nucleus® 8
  2. Nucleus® 7
  3. Nucleus Kanso® 2
  4. Nucleus Kanso
  5. Nucleus 6
  6. Baha® 6 Max
  7. Baha 5
  8. Osia® 2

Ontdek alle beschikbare opties met True Wireless-technologie

Een close-up foto van de mini-microfoon 2/2+, tv-streamer en telefoonclip
  1. Mini-microfoon 2+
  2. Tv-streamer
  3. Telefoonclip

Cochlear Wireless Phone Clip (telefoonclip)

De telefoonclip stuurt audio direct van de telefoon of Bluetooth-apparaten naar de geluidsprocessor.

De clip is gemaakt om aan bijvoorbeeld kleding te bevestigen. Het kan worden gebruikt om:

• telefoongesprekken draadloos naar een geluidsprocessor te streamen;
  • naar muziek of video's te luisteren vanaf een smartphone of tablet;
  • de spraakopdracht van de smartphone te gebruiken.

Gebruik met smartphones

Bij gebruik met een compatibel Android- of Apple-apparaat, kan bij een aantal Cochlear-processors, zoals Nucleus 8, Kanso 2 en Baha 6 Max, het geluid direct naar de geluidsprocessor worden gestreamd zonder enig extra apparaat.

Zonder een compatibele smartphone of compatibel apparaat kunnen telefoongesprekken, muziek en andere audio worden gestreamd naar de geluidsprocessor met behulp van de telefoonclip.

Cochlear Wireless Mini Microphone 2/2+ (mini-microfoon)

Deze apparaten zijn een externe draadloze microfoon die de opgepikte geluiden rechtstreeks naar de processor stuurt.

Een-op-een

De mini-microfoon 2+ kan worden gebruikt in één-op-één situaties, wanneer er maar één gesprekspartner is.

Groepsgesprekken

De mini-microfoon 2+ kan worden gebruikt in situaties met meerdere sprekers.

Het biedt ook connectiviteit met audiobronnen zoals tv, hifi, lussystemen en FM-systemen.

Cochlear Wireless TV Streamer (tv-streamer)

De tv-streamer zendt mono- of stereogeluid rechtstreeks naar de processor vanaf een tv, stereo-installatie of andere audioapparatuur.

Disclaimer

Vraag uw medische professional om advies over behandelingen voor gehoorverlies. Resultaten kunnen variëren en uw medische professional zal u adviseren over de factoren die van invloed kunnen zijn op uw resultaat. Lees altijd de gebruiksaanwijzing. Niet alle producten zijn in alle landen verkrijgbaar. Neem contact op met uw lokale vertegenwoordiger van Cochlear voor productinformatie.

Voor een volledige lijst met handelsmerken van Cochlear bezoekt u onze pagina met Gebruiksvoorwaarden.

Het Bluetooth®-woordmerk en de logo's zijn geregistreerde handelsmerken eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van die merken door Cochlear Limited is onder licentie.

Android is een handelsmerk van Google LLC. De Android-robot is gemaakt van of aangepast aan werk gecreëerd en gedeeld door Google en gebruikt volgens voorwaarden beschreven in de Creative Commons 3.0 Attribution License. Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC.

Apple, het Apple-logo, FaceTime, het Made for iPad-logo, het Made for iPhone-logo, het Made for iPod-logo, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen.

De Cochlear Nucleus 7-geluidsprocessor is compatibel met Apple- en Android-apparaten. Ga voor informatie over compatibiliteit naar www.cochlear.com/compatibility.

Cochlear Baha 5-geluidsprocessors zijn compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Ga voor informatie over compatibiliteit naar www.cochlear.com/compatibility.