Baha® Control App

Houdt u via uw iPhone of Android™ smartphone greep op uw leven? Nu is er een app waarmee u ook uw Baha 4 en Baha 5 geluidsprocessor kunt bedienen.

Voordelen van het gebruik van de Cochlear™ Baha® Control App

• Pas het volume aan, schakel over naar een ander programma en activeer streaming op uw geluidsprocessor door deze te koppelen met een Cochlear Wireless Phone Clip (draadloze telefoonclip).
  • De naam van geluidsprocessorprogramma's wijzigen.

Draadloze telefoonclip

Met de telefoonclip kunt u telefoongesprekken voeren, naar muziek luisteren, spelletjes spelen en films kijken. Daarbij wordt het geluid van uw smartphone rechtstreeks naar uw geluidsprocessor gestreamd.
Lees meer

Downloaden

Get it on Google Play

Hoe werkt het?

Raadpleeg het handleiding-gedeelte van de app onder “Aan de slag” voor een overzicht van hoe u de Baha Control App bedient of download de verkorte handleiding of de gebruikershandleiding.

Koppelen en verbinden

Voordat u de Baha Control App kunt gaan gebruiken, moet u eerst uw geluidsprocessor koppelen met uw draadloze telefoonclip, en uw telefoonclip met uw iPhone, Android smartphone of vaste Bluetooth-telefoon.

Uw geluidsprocessor koppelen met uw draadloze telefoonclip

1. Zorg ervoor dat de telefoonclip volledig is opgeladen
  2. Zet de Baha geluidsprocessor UIT
  3. Zet de telefoonclip AAN
  4. Druk op de koppeltoets van de telefoonclip. De LED-indicator zal nu elke 2 seconden geel oplichten
  5. Zet de Baha geluidsprocessor binnen 20 seconden aan om de koppeling tot stand te brengen
  6. Als de koppeling gelukt is, hoort u een melodietje in de geluidsprocessor

Uw draadloze telefoonclip koppelen met uw mobiele telefoon

1. Zorg ervoor dat de telefoonclip volledig is opgeladen. Zet de telefoonclip AAN en verwijder de zilverkleurige dop. Leg uw mobiele telefoon naast de telefoonclip en zorg ervoor dat uw mobiele telefoon AAN staat.
  2. Ga naar de verbindingsinstellingen op uw mobiele telefoon. Ga naar de Bluetooth®-functie in het hoofdmenu of in één van de submenu's, zoals Verbindingen.
  3. Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld op uw mobiele telefoon.
  4. Druk met de punt van een pen of een soortgelijk voorwerp eenmaal op de kleine blauwe Bluetooth-koppeltoets op de achterkant van uw telefoonclip. De telefoonclip blijft nu gedurende 2 minuten in de Bluetooth-koppelmodus.
  5. Laat de mobiele telefoon zoeken naar Bluetooth-apparaten.
  6. Op uw mobiele telefoon zou u een lijst moeten zien van gevonden Bluetooth-apparaten. Selecteer Hoortoesteltelefoon (Hearing Aid Phone) uit deze lijst.
  7. Uw mobiele telefoon kan u vervolgens vragen om een pincode in te voeren. Als dit het geval is, vul dan '0000' (vier nullen) in.
  8. Uw telefoonclip zou nu gekoppeld moeten zijn met uw mobiele telefoon. Sommige mobiele telefoons vragen welke Bluetooth-service u wilt inschakelen. Kies dan voor Hoofdtelefoon (Headset).
  • Nadat de koppeling heeft plaatsgevonden, kan de mobiele telefoon u vragen om te bevestigen dat u een verbinding met de telefoonclip tot stand wilt brengen.
  • Als u de verbinding handmatig tot stand moet brengen: Zoek de lijst van 'Gekoppelde apparaten' op in het Bluetooth-menu van uw mobiele telefoon. Markeer in deze lijst 'Hoortoesteltelefoon' (Hearing Aid Phone) en selecteer 'Verbinden' (Connect).
  • U bent nu klaar om uw telefoonclip te gebruiken.
  • Op sommige telefoons kunt u 'Automatisch opnieuw verbinden' (Automatic Reconnection) inschakelen. Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw mobiele telefoon om te zien hoe u dit moet doen.

*Wat u nodig heeft

• Cochlear Baha 5 of Baha 4 geluidsprocessor
  • Cochlear Wireless Phone Clip (draadloze telefoonclip)
  • iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPad of iPod touch met iOS 7.* of nieuwer of een Android smartphone met versie 2.3 of nieuwer.

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc. die zijn geregistreerd in de VS
en in andere landen. App Store is een handelsmerk van Apple Inc. Android en Google Play zijn handelsmerken van Google Inc. Het Bluetooth®-woordmerk en de logo‘s zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en
elk gebruik van dergelijke merken door Cochlear Limited gebeurt onder licentie.

Gebruiksvoorwaarden
Cochlear Baha apps zijn bedoeld voor gebruik in combinatie met Cochlear Baha geluidsprocessors. Cochlear Baha apps verzenden en ontvangen signalen van de Cochlear Baha geluidsprocessors via geselecteerde mobiele apparaten waarvoor de apps zijn ontwikkeld. Meldingen van applicatie-updates moeten niet worden uitgeschakeld. Daarnaast wordt aanbevolen om alle updates te installeren om ervoor te zorgen dat de applicatie naar behoren functioneert en actueel is. De applicatie moet alleen worden gebruikt in combinatie met Baha Cochlear toestellen waarvoor deze is bedoeld. Cochlear Baha kan niet aansprakelijk worden gesteld als de applicatie met andere toestellen wordt gebruikt. Alle aansprakelijkheid die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van deze applicatie wordt bij deze afgewezen. De informatie in dit document wordt in de feitelijke staat geleverd en zonder enige vorm van garantie, expliciet of impliciet. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige directe, indirecte, bijzondere, incidentele of gevolgschade of schadevergoedingen met een boetekarakter voortvloeiend uit het gebruik van deze applicatie of de gegevens in dit document.