Cochlear™ Baha® 5 Smart App

Met de Baha® 5 Smart App kunt u uw hoorervaring rechtstreeks via uw smartphone optimaliseren.

Voordelen van het gebruik van de Baha® 5 Smart App

• Snel en gemakkelijk overschakelen naar een ander programma, streaming activeren en het volume aanpassen.
  • Hoge en lage tonen aanpassen om de instellingen van uw geluidsprocessor te personaliseren en ze aan uw favoriete locaties te koppelen.
  • Hulp en handige bedieningstips krijgen.
  • Een kwijtgeraakte geluidsprocessor terugvinden.

De Baha 5 Smart App installeren

Compatibiliteit, zie ook de compatibiliteitstabel

De Cochlear Baha 5 Smart App is compatibel met iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Air 2, iPad Air, iPad (4e generatie), iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini en iPod touch (5e generatie) met iOS 8.1.* of nieuwer.

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc. die zijn geregistreerd in de VS en in andere landen. App Store is een handelsmerk van Apple Inc.

Gebruiksvoorwaarden

De Baha® 5 Smart App is bedoeld voor gebruik in combinatie met de Cochlear™ Baha 5-geluidsprocessor. De Baha 5 Smart App verzendt en ontvangt signalen van de Baha-geluidsprocessors via geselecteerde mobiele apparaten waarvoor de app is ontwikkeld. Meldingen van applicatie-updates voor de Baha 5 Smart App moeten niet worden uitgeschakeld. Het is aanbevolen om alle updates te installeren om ervoor te zorgen dat de Baha 5 Smart App naar behoren functioneert en actueel is. De Baha 5 Smart App moet alleen worden gebruikt in combinatie met de Baha-geluidsprocessors waarvoor deze bedoeld is. Cochlear aanvaardt geen verantwoordelijkheid als de Baha 5 Smart App gebruikt wordt met andere apparaten. Alle aansprakelijkheid die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van de Baha 5 Smart App wordt bij deze afgewezen behalve voor zover deze onder de geldende wetgeving niet mag worden uitgesloten of beperkt. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige directe, indirecte, bijzondere, incidentele of gevolgschade of schadevergoedingen met een boetekarakter voortvloeiend uit het gebruik van deze Baha 5 Smart App of de gegevens in de app.

Mobiele applicatie

Om u een nog betere Cochlear-ervaring te kunnen bieden, willen we graag weten hoe u de Baha 5 Smart App gebruikt. Als u de informatie over het gebruik van de functies met ons deelt, kunnen wij daarvan leren in hoeverre de mogelijkheden van de Baha 5 Smart App aansluiten bij de behoeften van de gebruiker en hoe we toekomstige updates en product-releases verder kunnen verbeteren. Onze missie is om inzicht in het gebruikersgedrag te benutten om de gebruikerservaring van onze toekomstige mobiele applicaties verder te ontwikkelen.

Soorten informatie die verzameld worden

Cochlear verzamelt informatie door te analyseren hoe de functies van de Baha 5 Smart App over het algemeen worden gebruikt. Dit kan informatie zijn over hoe vaak een functie wordt gebruikt en wanneer de functie doorgaans wordt geactiveerd. We verzamelen gegevens van de gebruikers als groep en zullen uw individuele gedrag niet volgen en analyseren. De informatie die we van alle actieve Baha 5 Smart App-gebruikers verzamelen, wordt samengevoegd en geanonimiseerd en het is niet mogelijk om een gebruiker persoonlijk te identificeren op basis van deze informatie.

Cochlear verzamelt de volgende soorten informatie:

• Informatie over de functies van de applicatie
    We kunnen informatie verzamelen over de in gebruik zijnde functies en hoe ze worden gebruikt. In de praktijk kan dit informatie zijn over functies die worden gebruikt, hoe vaak ze worden gebruikt en hoe lang ze worden gebruikt.
  • Informatie over het type apparaat
    We kunnen algemene apparaat-specifieke informatie verzamelen, zoals het type van het mobiele apparaat en het besturingssysteem.
  • Informatie uit het technisch logboek
    We kunnen automatisch bepaalde technische informatie verzamelen en opslaan in serverlogboeken. Deze informatie kan bestaan uit:
    • Details van hoe de applicaties worden gebruikt.
    • Internetprotocol.