Made for iPhone bimodale compatibiliteit

Ontdek de exclusieve nieuwe slimme bimodale oplossing van Cochlear

Nucleus 7 Bimodal - Mom and daughter talking

De Nucleus® 7-geluidsprocessor kan met elk hoortoestel gedragen worden om al de voordelen van bimodaal gehoor te bieden. Maar nu biedt Cochlear exclusief een slimme bimodale oplossing met Made for iPhone-functionaliteit.

Wanneer gedragen met een compatibel ReSound-hoortoestel biedt de Cochlear Nucleus 7-geluidsprocessor voor het eerst ook het eerste en enige Made for iPhone bimodale systeem.1 Dit betekent dat u uw hoortoestellen kunt bedienen en geluid direct naar beide oren kunt streamen van een compatibel Apple-product.2

Twee oren zijn beter dan een: of u nu telefoneert of naar uw favoriete muziek luistert, met een Made for iPhone bimodaal systeem kunt u genieten van verbeterde prestatie, meer comfort en een meer natuurlijke hoorervaring.

Wanneer de Nucleus 7-geluidsprocessor gedragen wordt met de volgende Made for iPhone-hoorapparaten, kunt u het beste halen uit het eerste en enige Made for iPhone slimme bimodale systeem ter wereld:

GN Resound logo

• ReSound LiNX 3DTM 9 BTE- en RIE-modellen
  • ReSound LiNX 3D 7 BTE- en RIE-modellen
  • ReSound LiNX 3D 5 BTE- en RIE-modellen
  • ReSound Enzo 3D 9 BTE
  • ReSound Enzo 3D 7 BTE
  • ReSound Enzo 3D 5 BTE
  • ReSound LiNX Quattro 9 61 (RE 9 61) Rechargeable
  • ReSound LiNX Quattro 7 61 (RE 7 61) Rechargeable
  • ReSound LiNX Quattro 9 62 (RE 9 62) Non-rechargeable
  • ReSound LiNX Quattro 7 62 (RE 7 62) Non-rechargeable

Made for iPhone Logo

Disclaimer

Vraag uw arts of medische professional om advies over behandelingen voor gehoorverlies. Zij kunnen u adviseren over een geschikte oplossing voor de gehooraandoening. Alle producten dienen alleen gebruikt te worden zoals aangegeven door uw arts of medische professional.

Niet alle producten zijn in alle landen verkrijgbaar. Neem contact op met uw plaatselijke Cochlear vertegenwoordiger.

Voetnoten

1. Om te genieten van bimodale streaming, moet uw audioloog eerst uw hoortoestellen instellen zodat zij samenwerken.
  2. De Nucleus 7-geluidsprocessor is compatibel met iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone SE, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Pro (12,9-inch), iPad Pro (9,7-inch), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad (4e generatie) en iPod touch (6e generatie) die iOS 10.0 of recenter gebruiken. De Nucleus Smart App is compatibel met iPhone 5- (of recenter) en iPod-apparaten van de zesde generatie (of recenter) met iOS 10.0 of recenter. Apple, het Apple-logo, FaceTime, Made for iPad-logo, Made for iPhone-logo, Made for iPod-logo, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen. App Store is een dienstmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. Informatie correct vanaf februari 2017.