Slimme bimodale hoorcompatibiliteit

Ontdek de exclusieve slimme bimodale oplossing van Cochlear

Nucleus 7 Bimodal - Mom and daughter talking

De Nucleus® 7-geluidsprocessor kan met elk hoortoestel gedragen worden om al de voordelen van bimodaal gehoor te bieden. Wanneer echter samen gedragen met een compatibel ReSound-hoortoestel biedt de Cochlear Nucleus 7-geluidsprocessor als eerste connectiviteit en bediening.1 Dit betekent dat u uw hoortoestellen kunt bedienen en geluid direct naar beide oren kunt streamen van een compatibel Apple- of Android-product.2

Twee oren zijn beter dan één

Onze slimme bimodale hooroplossing integreert naadloos met compatibele Apple- en Android-apparaten, dus of u telefoneert of naar uw favoriete muziek luistert, u kunt genieten van directe audiostreaming naar beide oren tegelijkertijd.2

Wanneer de Nucleus 7-geluidsprocessor wordt gedragen met een van de compatibele ReSound-hoortoestellen hieronder, kunt u van de voordelen van onze slimme bimodale hooroplossing genieten.

GN Resound logo

Stream rechtstreeks van compatibele Apple-toestellen2:

• ReSound LiNX Quattro™ 9 RHA-* en RIE-**model
  • ReSound LiNX Quattro 7 RHA- en RIE-model
  • ReSound LiNX Quattro 5 RHA- en RIE-model
  • ReSound LiNX 3D™ 9 BTE- en RIE-modellen
  • ReSound LiNX 3D 7 BTE- en RIE-modellen
  • ReSound LiNX 3D 5 BTE- en RIE-modellen
  • ReSound ENZO™ 3D 9 BTE
  • ReSound ENZO 3D 7 BTE
  • ReSound ENZO 3D 5 BTE

Stream rechtstreeks van compatibele Android-toestellen2:

• ReSound LiNX Quattro™ 9 RHA-* en RIE-**model
  • ReSound LiNX Quattro 7 RHA- en RIE-model
  • ReSound LiNX Quattro 5 RHA- en RIE-model

Made for iPhone Logo       Android Logo

Disclaimer

Vraag uw medische professional om advies over behandelingen voor gehoorverlies. Resultaten kunnen variëren en uw medische professional zal u adviseren over de factoren die van invloed kunnen zijn op uw resultaat. Lees altijd de gebruiksaanwijzing. Niet alle producten zijn in alle landen verkrijgbaar. Neem contact op met uw lokale vertegenwoordiger van Cochlear voor productinformatie.

Voetnoten

* Oplaadbaar hoortoestel
** Ontvanger-in-oor

1. Om te genieten van bimodale streaming, moet uw audioloog eerst uw hoortoestellen instellen zodat zij samenwerken.
  2. Ga voor meer informatie over compatibiliteit en apparaten naar www.cochlear.com/compatibility en www.resound.com/compatibility.

Apple, het Apple-logo, FaceTime, het Made for iPad-logo, het Made for iPhone-logo, het Made for iPod-logo, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc. die zijn geregistreerd in de VS en andere landen. App Store is een dienstmerk van Apple Inc. dat is geregistreerd in de VS en andere landen.
Android, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC. De Android-robot is gemaakt van of aangepast aan werk gecreëerd en gedeeld door Google en gebruikt volgens voorwaarden beschreven in de Creative Commons 3.0 Attribution License.
ReSound is een handelsmerk van GN Hearing A/S.