Telefoonclip

Met een Cochlear™ Wireless Phone Clip (draadloze telefoonclip) kunt u uw telefoonoproepen en muziek direct naar uw geluidsprocessor streamen om probleemloos, handenvrij te horen.

In een oogopslag

• Zes uur gesprekstijd.
  • 80 uur stand-by tijd.
  • Functies: oproepen weigeren, oproepen volgen, laatste oproep en spraakbediening.
  • Gelijktijdige verbinding met twee Bluetooth-apparaten (zoals een smartphone en tablet).
  • Stereogeluid van hoge kwaliteit tijdens het streamen van muziek.
  • Private en veilige verbinding.