Kies voor een nieuwe hoorervaring

Haal meer uit het leven met onze meest geavanceerde geluidsprocessors.

Girl Smiling

Uw behoeften veranderen. Onze producten ook. Elke nieuwe geluidsprocessor van Cochlear biedt betere communicatie en een betere, eenvoudigere luisterervaring.

Waarom kiezen voor de nieuwste Nucleus-processor?

• Optimaal horen in lawaaierige omgevingen
  • Comfortabele, lichtere, discretere geluidsprocessor
  • Streaming die u als nooit tevoren verbindt
  • Eenvoud en controle

"De nieuwste Nucleus-geluidsprocessor heeft mijn leven veranderd. Het kost me minder moeite om mensen te verstaan. Ik hoor gewoon beter." Jack B.

Uw leven, uw keuze!

Achter-het-oor- of van-het-oor-gedragen, Cochlear biedt de kleinste en lichtste1 geluidsprocessors, met dubbele microfoons en SmartSound iQ met SCAN-functie voor bewezen hoorprestaties.

Kies in functie van uw persoonlijkheid en levensstijl

Nucleus® 7

Eerste voor iPhone. Eerste voor AndroidTM. De eerste en enige geluidsprocessor voor cochleaire implantaten ter wereld die u direct met uw smartphone kunt regelen.

• 25% kleiner en 24% lichter1 dan zijn voorganger staat voor: comfort, zelfs voor kleine oren
  • Beheer in eigen handen met de Nucleus Smart App, compatibel met uw Apple- of Android-apparaat2
  • Stream uw favoriete geluiden met Made for iPhone-compatibiliteit3. Android-gebruikers streamen met True WirelessTM-apparaten van Cochlear
  • Activeer ForwardFocus om geluid dat van achter u komt nog meer te beperken
  • Verbeterde batterijlevensduur4 voor langere dagen
  • Aqua+ voor wanneer extra bescherming tegen water nodig is5
  • Eenvoudigere bimodale hoorervaring met een compatibel Apple-apparaat3 en hoorapparaat6

Kanso®

Slim, eenvoudig en discreet. Deze off-the-ear (of van-het-oor-gedragen) geluidsprocessor is zo comfortabel, dat u mogelijk vergeet dat u hem draagt.

• Klein, comfortabel en gebruiksvriendelijk – gewoon 'instellen en klaar'
  • Automatisch optimaal horen, zelfs in moeilijke omstandigheden
  • Eenvoudig streamen met Cochlear True WirelessTM-apparaten
  • Van het water genieten met het Aqua+ waterbestendige7 accessoire

Alleen het beste voor uw kind

Nieuwste geluidsprocessors voldoen aan de behoeften van uw kind ... en van u.

Nucleus® 7

• Beheer en controleer de batterijlevensduur of de status van het apparaat eenvoudig met uw smartphone.
  • Lokaliseer een zoekgeraakte processor om de tijd zonder geluid tot een minimum te beperken.

Kanso®

• Van-het-oor-gedragen vrijheid, comfort en vertrouwen om te communiceren, spelen en leren.
  • Eenvoudige interface stimuleert onafhankelijkheid.

Vragen?

Stel ze aan uw audioloog of aan de Cochlear-klantendienst, we zijn er om te helpen. Of neem contact op met uw plaatselijke kliniek.

Disclaimer

Vraag uw medische professional om advies over behandelingen voor gehoorverlies. Resultaten kunnen variëren en uw medische professional zal u adviseren over de factoren die van invloed kunnen zijn op uw resultaat. Lees altijd de gebruiksaanwijzing. Niet alle producten zijn in alle landen verkrijgbaar. Neem contact op met uw lokale vertegenwoordiger van Cochlear voor productinformatie.

Voetnoten

1. Cochlear Limited. D1190805. CP1000 Processor Size Comparison. 2017, Mar; Data on file.
  2. De Nucleus Smart App is compatibel met iPhone 5- (of recenter) en iPod-apparaten van de zesde generatie (of recenter) met iOS 10.0 of recenter. Apple, het Apple-logo, FaceTime, Made for iPad-logo, Made for iPhone-logo, Made for iPod-logo, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen. App Store is een dienstmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. Informatie correct vanaf juli 2017.
  3. De Nucleus 7-geluidsprocessor is compatibel met iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone SE, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Pro (12,9-inch), iPad Pro (9,7-inch), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad (4e generatie) en iPod touch (6e generatie) die iOS 10.0 of recenter gebruiken. Apple, het Apple-logo, Made for iPad-logo, Made for iPhone-logo, Made for iPod-logo, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen. App Store is een dienstmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. Informatie correct vanaf februari 2018.
  4. Cochlear Limited. D1140877. Battery Life and Power Consumption Comparison between CP1000, CP900 Series and CP810 Sound Processors. 2017, Mar; Data on file.
  5. De Nucleus 7-geluidsprocessor met Aqua+ en Aqua+-zendspoel is waterbestendig tot beschermingsniveau IP68 van de internationale standaard IEC60529 wanneer u een standaard oplaadbare batterijmodule van Cochlear of compacte oplaadbare batterijmodule van Cochlear gebruikt. Zie de handleiding in kwestie voor meer informatie.
  6. Met compatibele ReSound-hoortoestellen. Een lijst met compatibele hoortoestellen is online beschikbaar op: www.cochlear.com/nucleus/compatibility
  7. De Kanso-geluidsprocessor met Aqua+ is waterbestendig tot beschermingsniveau IP68 van de internationale standaard IEC60529 wanneer u LR44 alkaline of nikkelmetaalhydride wegwerpbatterijen gebruikt. Zie de handleiding in kwestie voor meer informatie.

Android is een handelsmerk van Google LLC. Het logo van de Android-robot is gereproduceerd of aangepast op basis van werk dat is uitgevoerd en gedeeld door Google. Dit logo wordt gebruikt volgens de voorwaarden beschreven in de Creative Commons-naamsvermeldingslicentie 3.0. Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC.

ReSound is een handelsmerk van GN Hearing A/S.