True Wireless™ apparaten

Als u een compatibele Cochlear™ Baha® geluidsprocessor heeft, kunt u verbinding maken met een groot aantal draadloze accessoires om uw hoorervaring verder te verbeteren.

Baha user Mafalda

Compatibele Cochlear Baha geluidsprocessors

Baha 5 geluidsprocessor

Baha 5 Sound Processor

De Baha 5 geluidsprocessor is compatibel met de Cochlear draadloze accessoires en kan ook worden bediend via de Baha 5 Smart App en de Baha Control App.

Baha 4 geluidsprocessor

Baha 4 Sound Processor

De Baha 4 geluidsprocessor is compatibel met de Cochlear draadloze accessoires en kan ook worden bediend via de Baha Control App.

Cochlear Baha afstandsbediening 2

De afstandsbediening 2 vereenvoudigt het dagelijks gebruik van uw Baha geluidsprocessor. Met de eenvoudig te gebruiken toetsen en het heldere display is de afstandsbediening een eenvoudig hulpmiddel voor het overschakelen naar een ander programma, het aanpassen van het volume en het controleren van de status van de geluidsprocessor. Het is daarbij niet nodig om de geluidsprocessor aan te raken of te verwijderen en dus wordt feedback (fluittonen) vermeden.

Handleiding downloadenInstructiefilmpjes bekijken.

Cochlear draadloze telefoonclip

De telefoonclip is een klein, licht en opspeldbaar accessoire met Bluetooth®-functionaliteit waarmee u de telefoon rechtstreeks via uw geluidsprocessor kunt horen en waarmee u gesprekken met één druk op de knop kunt opnemen of beëindigen. De ingebouwde microfoon vangt spraak op en stuurt deze naar de telefoon, zodat u een gesprek kunt voeren zonder dat u de handset hoeft vast te houden; zelfs wanneer de handset enkele meters van u verwijderd is.

De telefoonclip kan ook worden gebruikt als afstandsbediening; u kunt er programma- en volume-instellingen mee aanpassen.

Handleiding downloadenInstructiefilmpjes bekijken.

Cochlear Wireless Mini Microphone (mini-microfoon) 2/2+

De mini-microfoon 2/2+ is een kleine, lichtgewicht, draagbare audiostreamer.

U kunt nu nog beter horen op afstand en ook in lawaaierige, veeleisende situaties zoals werkbesprekingen, in de klas, overvolle restaurants of in de auto.

Hij wordt verticaal op de kledij van de spreker bevestigd en zendt spraak draadloos naar diverse Baha-geluidsprocessors over een afstand van maximaal 25 meter.

Bovendien biedt de mini-microfoon 2+ volledige connectiviteit met audiobronnen (audio-ingang), met ringleidingsystemen (ingebouwde luisterspoel of telecoil) en met FM-systemen (FM-compatibiliteit door een eurostekker met drie pinnen).

Handleiding downloadenInstructiefilmpjes bekijken.

Cochlear draadloze tv-streamer

De tv-streamer draagt stereogeluid over van de tv of een ander audio-apparaat (stereo-installatie, computer) rechtstreeks naar uw Baha geluidsprocessor, over een afstand van maximaal 7 meter. Met een goede afstemming tussen geluid van de tv en omgevingsgeluid, hoeft u niet te kiezen tussen tv-kijken of deelnemen aan een gesprek.

U kunt maximaal drie tv-streamers op uw geluidsprocessor aansluiten, of één tv-streamer op meerdere geluidsprocessors aansluiten.

De tv-streamer kan worden bediend met behulp van de Cochlear Baha afstandsbedieningen.

Handleiding downloadenInstructiefilmpjes bekijken.

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc. die zijn geregistreerd in de VS en in andere landen. Android is een handelsmerk van Google Inc. Dolby en het dolby-D-symbool zijn handelsmerken van Dolby Lab.

Disclaimer

Alle indicaties, contra-indicaties, waarschuwingen en gebruiksaanwijzingen vindt u in de gebruikershandleiding die bij elk toestel wordt geleverd.