Verbinding met uw iPhone

De Baha® 5-geluidsprocessors kunnen rechtstreeks met uw iPhone worden verbonden. Zo kunt u audio rechtstreeks vanaf uw iPhone naar uw geluidsprocessor streamen.

Door uw Baha 5-geluidsprocessor rechtstreeks met uw iPhone te verbinden, kunt u...

• Audio streamen bij het beluisteren van muziek, video‘s kijken en gamen.
  • Telefoongesprekken en FaceTime-gesprekken streamen.
  • Uw iPhone gebruiken als een microfoon op afstand (Live Listen).
  • Overschakelen naar een ander programma, het volume aanpassen en de batterijstatus bekijken op uw geluidsprocessor.
  • De Baha 5 Smart App downloaden en gebruiken (als deze in uw land beschikbaar is) om uw hoorervaring verder aan te passen.

Compatibiliteit

Uw iPhone koppelen met uw Baha 5-geluidsprocessor

Stap-voor-stap

Voordat u met koppelen begint, raden we aan om alle draadloze accessoires uit te schakelen en alle geopende apps op uw iPhone af te sluiten om mogelijke interferentie te voorkomen. U kunt al uw apps volledig afsluiten door op de starttoets van uw iPhone te dubbelklikken en elke app omhoog te swipen.

1. Zorg ervoor dat uw Baha 5-geluidsprocessor uit staat.
  2. Ga op uw mobiele apparaat naar Instellingen > Algemeen > Toegankelijkheid (Settings > General > Accessibility)
  3. Zet uw Baha 5-geluidsprocessor aan, zodat deze gedurende 120 seconden detecteerbaar is. Als u twee geluidsprocessors koppelt, zet ze dan gelijktijdig aan.
  4. Tik op uw mobiele apparaat op Gehoorapparaten (Hearing Aids). Als Bluetooth is uitgeschakeld, tik dan om het in te schakelen.
  5. Uw mobiele apparaat begint nu te zoeken naar uw geluidsprocessor. Dit kan even duren.
  6. Tik op de naam van de geluidsprocessor, zodra deze verschijnt. Als u bilaterale geluidsprocessors koppelt, verschijnt er slechts één in de lijst.
  7. Accepteer het koppelingsverzoek (of de koppelingsverzoeken als u bilaterale geluidsprocessors koppelt).
  8. Belangrijk: wacht totdat u de bevestiging krijgt dat de koppeling geslaagd is voordat u verder gaat. Er klinkt een reeks van 6 pieptonen, ongeveer 20 seconden later gevolgd door een langzaam zachter wordende toon (of wacht 120 seconden om er zeker van te zijn dat het proces is voltooid).

Uw iPhone gebruiken in combinatie met uw Baha 5-geluidsprocessor

Leer het volgende...

1. Audio-routing naar uw geluidsprocessor selecteren (media, gesprekken of beide)
  2. Uw geluidsprocessor instellen om beltonen af te spelen
  3. Live Listen starten en uw iPhone gebruiken als een microfoon op afstand
  4. Overschakelen naar een ander programma, het volume aanpassen en de batterijstatus bekijken op uw geluidsprocessor

Apple, het Apple-logo, FaceTime, het Made for iPad-logo, het Made for iPhone-logo, het Made for iPod-logo, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc. die zijn geregistreerd in de VS en andere landen. App Store is een dienstmerk van Apple Inc. dat is geregistreerd in de VS en andere landen.

Disclaimer

Vraag uw arts of medische professional om advies over behandelingen voor gehoorverlies. Zij kunnen u adviseren over een geschikte oplossing voor de gehooraandoening. Alle producten dienen alleen gebruikt te worden zoals aangegeven door uw arts of medische professional.