Baha® 5 Power-geluidsprocessor

In dit gedeelte kunt u zien hoe u uw Baha® 5 Power-geluidsprocessor moet bedienen, zoals voor aanpassingen aan programma‘s en instellingen.

Overzicht

Visuele indicator
Microfoons
Deurtje van het batterijcompartiment
Volumeregelaar
Bevestigingspunt voor veiligheidskoordje
Kindveilige vergrendeling
Programmatoets, Toets voor draadloze audiostreaming
Snapkoppeling

Gebruik voor de Baha 5 Power-geluidsprocessor een niet-oplaadbare zink-luchtbatterij van type 675. De bij uw geluidsprocessor geleverde batterijen voldoen aan de meest recente aanbevelingen van Cochlear.

Meer informatie over verbindings-
mogelijkheden

De Baha Smart App nu downloaden

Het deurtje van het batterijcompartiment vergrendelen

Om te voorkomen dat het deurtje van het batterijcompartiment onbedoeld wordt geopend, is een vergrendelingsmechanisme beschikbaar. Dit is vooral nuttig voor kinderen. Gebruik het vergrendelhulpmiddel dat zich in het geluidsprocessordoosje bevindt voor het vergrendelen en ontgrendelen van het deurtje van het batterijcompartiment.

Stap-voor-stap:

1. Om het deurtje van het batterijcompartiment te vergrendelen, plaatst u het vergrendelhulpmiddel in de gleuf van het deurtje. Schuif de vergrendelingspen omhoog.
  2. Om het deurtje van het batterijcompartiment te ontgrendelen, schuift u de vergrendelingspen omlaag en opent u voorzichtig het batterijcompartiment.

Baha-veiligheidskoordje

Wanneer u deelneemt aan activiteiten waarbij u het risico loopt uw geluidsprocessor te verliezen, raden we aan het bijgeleverde veiligheidskoordje te gebruiken. Haal het koordje door het bevestigingspunt en bevestig het aan uw kleding.

Opmerking: Bij kinderen met een Baha-geluidsprocessor is het aanbevolen het veiligheidskoordje altijd te gebruiken.

Apple, het Apple-logo, FaceTime, het Made for iPad-logo, het Made for iPhone-logo, het Made for iPod-logo, iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc. die zijn geregistreerd in de VS en andere landen. App Store is een dienstmerk van Apple Inc. dat is geregistreerd in de VS en andere landen.

Disclaimer

Alle indicaties, contra-indicaties, waarschuwingen en gebruiksaanwijzingen vindt u in de gebruikershandleiding die bij elk apparaat wordt geleverd.

Vraag uw medische professional om advies over behandelingen voor gehoorverlies. Resultaten kunnen variëren en uw medische professional zal u adviseren over de factoren die van invloed kunnen zijn op uw resultaat. Lees altijd de gebruiksaanwijzing. Niet alle producten zijn in alle landen verkrijgbaar. Neem contact op met uw lokale vertegenwoordiger van Cochlear voor productinformatie.